2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043744 بازدید | 684336 پست
عزیزم میشه بپرسم هر بار که تخمک کشی کردی چقدر بینش فاصله انداختی؟ من دیگه جنین ندارم . فاصله بین دو ...

من سه بارش پشت سر هم بود ، دوبارش توي يك سيكل پريودي بود كه بهش ميگن روش شانگهاي ، يعني كلا" در دو پريود پشت سر هم سه بار پانكچر كردم و ١١ جنين تشكيل شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا کسی بوده با وجود پروژسترون پریود بشه؟؟دقیق روز پریودی لکه بینی داشته

قاعدتا نباید پریود شن..اما من یکی از دوستام اینجوری بود..پریود شد

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ممنونم عزیزم میگم امروز شوهرم آب پرید تو گلوش من بشدت ترسیدم و رنگم عین گچ دیوار شد... میگم نکنه نی ...

وااای نه عزیزم...این چه فکراییه آخه...به خدا با این چیزا هیچ اتفاقی نمیوفته آروم باش و الکی به هر فکری بال و پر نده الان من روز ۵ انتقالم گاهی سمت راست رحمم نبض دردناک میزنه در لحظه نا امید میشم ولی سریع خودمو جمع و جور میکنم 

وااای نه عزیزم...این چه فکراییه آخه...به خدا با این چیزا هیچ اتفاقی نمیوفته آروم باش و الکی به هر فک ...

ممنونم گلم

منم گاهی خیلی نا امید میشم مخصوصا امشب 

خدا خودش کمکمون کنه💋🙏

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
خانما کسی بوده ای یو ای انجام داده باشه.   من دیروز انجام دادم دکتر برام دوفاستون و استراد ...

دو فاستون همون پروژسترونه که هورمون اصلیه بارداریه...استرادیول هم برای ضخامت رحم میدن

دو فاستون همون پروژسترونه که هورمون اصلیه بارداریه...استرادیول هم برای ضخامت رحم میدن

ممنون عزیزم

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
2810