2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043755 بازدید | 684336 پست

دوستانی که به تازگی آزمایشتون مثبت شده، به سلامتی و مبارکی باشه. ان شااله که تا آخر راه رو به سلامتی سپری میکنید.

دوستانی که انتقال دادید و منتظرتید، ان شااله که جوابتون مثبت میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان آیا توی این جمع کسی هست که سنش  بالا باشه (۳۵ به بالا ) و واسه بچه اول تلاش میکنه؟ من ۳ ...

سلام عزیزم ۳۹ سال که بالا نیست، من۳۸ سالمه و منتظر بچه اولم،اما همیشه حس میکنم ۲۵ سالم،با نگرانی که چیزی حل نمیشه،آرامش داشتن نصف درمانه

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
بچه ها من بی بی چک امروزم رو می فرستم بنظرتون با این بی بی چک بتا چنده؟؟؟؟  الان بلافاصله خطش ...

پایین بودن بتا مهم نیست مهم اینه که دو روز بعد بتا رشد کنه نه این که افت کنه....شما با خیال راحت برو آزمایش بده😍😍😍

دوستان آیا توی این جمع کسی هست که سنش  بالا باشه (۳۵ به بالا ) و واسه بچه اول تلاش میکنه؟ من ۳ ...

عزیزم من شنیدم پودر اینو فولیک خیلی خوبه...استفاده کن ان شاءالله باردار میشی گلم من تو بیمارستانی که میرم دیدم خانومای بالای ۴۵ سال میان برای بچه اول ...توکلت به خدا باشه

پایین بودن بتا مهم نیست مهم اینه که دو روز بعد بتا رشد کنه نه این که افت کنه....شما با خیال راحت برو ...

ممنون عزیزدلم. فردا می رم میام اینجا خبرش رو می دم ان شاالله که یه بتای بالا باشه نخواد مجدد تکرار کنم

من از يك ماه قبل از انتقال روزي دو تا پردنيزولون ٥ خوردم ( هر ١٢ ساعت يكي) ، يك هفته قبل انتقال قطع ...

عزیزم هفته هشت دکتر واستون قطع کرد یا خودتون قطع کردین ؟؟

الان چند هفته هستین ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ممنون عزیزدلم. فردا می رم میام اینجا خبرش رو می دم ان شاالله که یه بتای بالا باشه نخواد مجدد تکرار ک ...

حتی اگه بالا هم باشه به همه میگن مجددا تکرار کنن تا ببینن بتا بالاتر میره یا داره کمتر میشه...ان شاءالله که برای بار دوم مامان شدی😍😍

2810