2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044344 بازدید | 684380 پست
بچه ها خبر از بیدار هوش ندارین؟فک کنم دیگه باید آزمایش داده باشه! @ بیدارهوش

سلام عزیزم من امروز روز ۱۳هستم و فردا باید برم تست بدم دیروز بیبی مثبت شد اما راستش با خوندن پیامای هانا کمی نا امید شدم 

دوستان رویان کدوم دکتر خوبه  برای لاپاراسکوپی میتونید بهم دکتر معرفی کنید  نهایت اسنپ بگ ...

به احتمال زیاد باید پرونده داشته باشبن اونجا اول زنگ بزن رویان اطلاعات بگیر ۲۳۵۶۲۰۰۰

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم وقتی مشکلی نداری پس همه چه خوبه.سونو هم زیادیش خوب نیست.پس مامان خوب و صبوری باش بشین تو خونه ...

همش ذهنم درگيره. كار خونه فقط گاهي ظرف شستنو غذارو انجام ميدم ولي سعي ميكنم زياد سرپا نمونم چون احساس سنگيني تو قسمت واژن دارم وفتي سرپا بمونم

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم من امروز روز ۱۳هستم و فردا باید برم تست بدم دیروز بیبی مثبت شد اما راستش با خوندن پی ...

وای منم نا امید شدم شما چند تا جنین انتقال دادی انشالله از بتا همه مثبت میشه خدا کنه مثبت بشی منم امیدوارم بشم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

سلام خانما من هر روز دوتا پرژسترون ویکی هم انوکسیر دور ناف 

قرصم ۳ استرادیول ۲ هیدروکسی  فولیک اسید و اسپرین ویتامین دی  میخورم 

حالا به نظرتون مصرف اینا ممکنه که بی بی چک و مثبت کاذب نشون بده؟

اخه از اين ميترسم كه جيزي كه هيج مراكز انجام نميدن فقط مام انجام ميده كلا همه چي انجام ميده مام نه ا ...

اره موافقم ....ادم چشش ترسیده دیگه نمیتونه اعتماد کنه.ولی اگه اسپرم قوی باشه باز میشه رو ای یو ای یه فکری کرد

بچه ها سلام کسی از شرایط سرپرستی خبر داره؟ ما مشکلی نداریم اما ۳ ساله بدون علت باردار نمیشم ینی بهم ...

خیلی سخت میگیرن ولی یکی از دوستای خواهرم از یکی گرفت که میخواست بچشو سقط کنه حتی پول هم ازشون نگرفت دومی رو باردار شد با ۱۰ تومن میخواست بده که یکی دیگه گرفت برای کمتر از ۳ سال پیشه

خدایا شکرت
وای منم نا امید شدم شما چند تا جنین انتقال دادی انشالله از بتا همه مثبت میشه خدا کنه مثبت بشی منم ام ...

من دوتا انتقال دادم بلاست

چند روزه بدنم داغه و لرز دارم علایم پریودم چندروز پیش داشتم  

اما ترشح سبز دارم که استرسمو بیشتر کرده

چیکا جون زنگ زدم عرفان . گفت iui تعیین جنسیت نداریم . زنگ زدم دکتر اذیتا صفار زاده گفت تو مطب انجام ...

به نظر من مراكز نابار وري بهتره چون دقت ازمايشكاه  خيلي شرط ومهمه كه اسپرم سريع وسبك رو جدا كنه 

من دوتا انتقال دادم بلاست چند روزه بدنم داغه و لرز دارم علایم پریودم چندروز پیش داشتم   ...

مطمئنم بارداری انشالله که فردا با بتای تپل بیای من رو امیدوار کنی شما امپول hcg نزدی بعد انتقال 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷