2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044289 بازدید | 684375 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا انتقال خوبی خواهی داشت و مثبت میشی راستی من زیادم استراحت نکردم

مکمل چی خوردی امشب برات کلی دعا می کنم فردا حتما خبر بده عزیزم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
دکترم گفت آمار مثبتاش خیلی زیاد برو پیش اون حالا من باید از بچه ها بپرسم  خودم نمیدونم

عزیزم دکتر من هستن و خیلی دوستش دارم انرژی مثبته من چون یه فیبر داشتم منفی شدم ولی یه خانمی با من بود دوقلو شده

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
دقیقا منم چیزی دلم نمیخاد، میگم شاید قبلا میرفتم سرکار و تحرک داشتمو الان توی خونه هستم اینجوریم، فق ...

فکر نکنم بخاطر تحرک باشه اخه من از اول بی تحرک بودم🙃

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزم من امروز روز ۱۳هستم و فردا باید برم تست بدم دیروز بیبی مثبت شد اما راستش با خوندن پی ...

نگران نباش خیلی چنین چیزی کم پیش میاد انشالله که مثبتی هیچ علایمی نداری؟

عزیزم دکتر من هستن و خیلی دوستش دارم انرژی مثبته من چون یه فیبر داشتم منفی شدم ولی یه خانمی با من بو ...

جدی میگی عزیزم

حواسش به بیمار هست

دلسوزه؟دوباره هم میخوای باهاش انتقال بدی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خیلی سخت میگیرن ولی یکی از دوستای خواهرم از یکی گرفت که میخواست بچشو سقط کنه حتی پول هم ازشون نگرفت ...

عزیزم خواهرت برای اون بچه ای ک گرفتن چطوری شناسنامه گرفت؟ میشه بگی ؟ یکی از دوستان من همینکارو کرده الان نمیتونه شناسنامه بگیره

آخ منمممم.بعد امروز تهوع بیچارم کرده یعنی

من از دیروز این حالتو دارم قبلش اصلا تهوع نداشتم من یکم چیز ترش میخورم بهتر میشم توام ببین چی حالتو بهتر میکنه یکم بخور تا تهوع از بین بره اشتهات بازشه میگن قره قروت واسه تهوع خیلی خوبه حالا امتحان میکنم

عزیزم خواهرت برای اون بچه ای ک گرفتن چطوری شناسنامه گرفت؟ میشه بگی ؟ یکی از دوستان من همینکارو کرده ...

دوست خواهرم بوده برا همین زیاد اطلاع ندارم دختر ۸ ماهه میخواست سقط کنه دکتر گفت بچه رو بده به منشی من دختر قبول کرد بچه رو بعد زایمان پیش خودش برد به بهداشت گفت خودم زایمان کردم 🤔 گفت تا برم دکتر بدنیا اومد🤔🤔 احتمال دکتر بهش کمک کرد برای اینکار

خدایا شکرت
من از دیروز این حالتو دارم قبلش اصلا تهوع نداشتم من یکم چیز ترش میخورم بهتر میشم توام ببین چی حالتو ...

ا.باشه امتحان میکنم مرسی عزیزم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........