2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044356 بازدید | 684381 پست
ولی به اکثر کسانی که سیکل لانگ دارن ال دی میدن

نمیدونم چرا اینو بهم گفت

آخه سیکل من عجیب بود یه خورده

من ۲۷ سیکلم یعنی هنوز پریود نشده بودم

سونومو دید گفت آندوت نازکه میتونم ال دی شروع کنم

از ۲۷ سیکلم ال دی داد به مدت ۸ روز بعد گفت قطع کن بعد ۶ روز بعدش استرادیول رو شروع کن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببين دقيقا منم موقع انتقال متوجه شدم واقعا انتقال چيز خاصي نيست قطعا يه جاي مشخص هست كه با سونو مي ب ...

اره واقعا

این حرفش رو قبول دارم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عه چه خوب ,دستت درد نکنه گلم مرسی از راهنماییت ,ان شاءالله نتیجه مثبت بگیری خانمی😘😘

خواهش میکنم ممنون برا ویتامین دی ازمایش بده من همیشه پایین بوده ولی میترسم زیاد بخورم

یا رب العالمین
ببين دقيقا منم موقع انتقال متوجه شدم واقعا انتقال چيز خاصي نيست قطعا يه جاي مشخص هست كه با سونو مي ب ...

پس چجوریه تو اکثرا مراکز دکترای کاربلد وسابقه دارشون انتقال را انجام میدن؟ منم حس میکنم خیلی ساده تر از تخمک گیری باشه

یا رب العالمین
عزیزم آزمایشت منفی شد  من دیروز رفتم پیش دکتر خودم تو شهر خودمون که یه بار باهاش مثبت شدم ،وقت ...

منً حساب كن از ٢٦ اسفند تا ٣ ارديبهشت  بيشتر بچه ها  زياد خوردن منفي شدن  من به همسرم كفتم مثبت شدم😔😔😔

بچه ها من زنگ زدم مرکز پرسیدم، گفتن لرز هیچ ربطی به جنین نداره، نه خوبه نه بد، گفت ممکنه افت فشار، ا ...

عاشقتم نغمه جون

ته و توی این لرز رو درآوردی😍😍😍🤣

مامان پیگیر 

خوش بحال نی نی هات😘

دقیقا سیلویا جون 

اگر با سونو انتقال بدن کاری نداره مهم شرایط رحم و جنینه 

مخصوصا جنین 👌

گلم متاسفم انشالله هرچه زودتر به مرادت برسی حتما حکمتی داشته خودتو ناراحت نکن گلم ایشالله خواست خدا ...

باور كن فقط سلامتي همسرم برام مهمه وبس مهم ترين چيز با  ارزش برام اون ودخترمه فقط از اين ناراحتم بهش گفتم مثبت شدم  تا روحيه اش خوب باشه،