2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044747 بازدید | 684407 پست
سلام به همه، اینم بی‌بی چک من😁

مبارکت باشی خانومی خدا نینیتو برات حفظش کنه  

عزیزم یه کم از خودت میگی مشکلتون  چی بود پیش کدوم دکتر میکرو کردید و دفعه چندم انتقالتون بود گرید جنینتون چی بود ؟

😂 بیوگرافی کامل 

ممنون!🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسي عزيز دلم، انشاالله انشاالله😘😘 آره عزيزم هرسري سه تا بلاست برام انتقال ميدادن. ديفرلين رو هم ...

بسیار عالی ممنونم از توضیحاتت  انشالله بسلامتی به دنیا بیاری نی نی یا نی نی هاتو گلم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
مبارکت باشی خانومی خدا نی نیتو برات حفظش کنه   عزیزم یه کم از خودت میگی مشکلتون  چی بود ...

والا اول مورفولوژی همسرم مشکل داشت که با درمان دکتر صالحی خیلی خیلی بهتر شد، بعد مشکل ضخامت نداشتن آندومتر من و اینکه تخمک هام با دارو بزرگ می شدند هم اضافه شد، 4 بار آی یو آی ناموفق با یه پزشک دیگه داشتم، و نهایتا اومدم زیر نظر دکتر کلانتر، ایشونم یه دوره دارو دادن و گفتن اگه نشد میریم سراغ آی وی اف، که نشد و رفتیم سراغ آی وی اف، البته من عکس رنگی ندارم و گفتن فعلا یه دونه انتقال میدیم ببینیم چی میشه اگر نشد دیگه بایدبریم برای عکس و اینا، که خدا رو شکر تا الان بخیر گذشته😀، البته باید بگم اون 4 بار آی یو آی روان و اعتماد بنفس منو داغون کرد واقعا هیچی ازم باقی نموند، الکی اینکار رو چندین بار انجام دادیم و بی نتیجه، تقصیر دکتر سابقم بود

جنینات بلاست بودن؟منم انتقالم دکتر احمدی بود روز ده که بی بی زدم منفی    

نه بلاست نبودن عزیزم، روز ده احتمالا خیلی زوده، من امروز روز 15هستم شنبه هم باید برم برای آزمایش، امروزم یهو تصمیم گرفتم بی‌بی بزنم، از بس بی‌بی منفی دیده بودم یه ذره هم جرات نداستم

والا من یکشنبه پانکچر شدم چهارشنبه برام انتقال دادن، جنین فریز نبود و از 5 تا یکیشو برام انتقال دادن

ممنونم که جواب دادی جنینت چند روزه بود گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤