2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044658 بازدید | 684401 پست
شما سیکل انتقالی؟چندسیکل هستی؟

عزیزم من پنج شنبه گذشته انتقال دادم یه دونه جنین فریز شدا  ۳ روزه داشتم 

امروز روز ششم انتقالم هست خیلی امید دارم بگیره آخه جگعا دوتا جنین بود یکیش رو فرش انتقال دادم که نشد اینبار هم این یکی رو 

سرخوشانه رفتم براش سه تا بادی خوشگل خریدم میبینم دلم ضعف میره 

عزیزم من پنج شنبه گذشته انتقال دادم یه دونه جنین فریز شدا  ۳ روزه داشتم  امروز روز ششم ان ...

اااای جوووووووووونم. الهی که با همین مثبت میشی و بعد 9 ماه میپوشونی بهش  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزيز دلم، صبح رفتم، ظهر آماده ميشه😍🌷

آقا من خوابم میاد نگفتن ساعت چند؟  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من فکر کنم بیشتر از خودت انتظار روز آزمایشت رو میکشم. خیلی دوس دارم شما هم مثل بقیه دوستان حتما مثبت ...

ای جونم عزیزمی فدات شم انشالله که مثبت میشم با دعاهای شماها مهربونا. خدا بزرگه توکلم به خداس سپردم به خودش. خیلی دوستون دارم❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ببین عزیزم اصلا ذهنتو درگیر هیسترو‌ نکن یه عمل سبکه منم دیروز انجام‌ دادم الان خوبه خوبم! برای همسرت ...

فدای دل مهربونت ...خداروشکر که حالت خوبه  ..والا همسرم اصلا اهل مراعات نیست خدا خودش کمکم باشه.مرسی که بیادم بودی خانومی.بسلامتی کی انتقال داری؟

عزیزم من پنج شنبه گذشته انتقال دادم یه دونه جنین فریز شدا  ۳ روزه داشتم  امروز روز ششم ان ...

انشالله میمونه برات

اسخرادیولدرا بعد مثبت شدن هم باید بخوری بیشتر گیرت اومد بگیر

یا رب العالمین
بچه ها من دیشب خواب حرم امام حسین دیدم.خواب دیدم رفتم زیارتش .نشستم روبرو‌گنبدش توی صحن با کریه ازشو ...

انشالله که امام حسین پیش خدا شفاعتتو میکنه عزیزم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
انشالله که امام حسین پیش خدا شفاعتتو میکنه عزیزم

ان شاءالله ممنون عزیزم.واقعا به دعاهاتون احتیاج دارم.ممنونم که کنارمید

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام به همه، اینم بی‌بی چک من😁

واای عزیزم مامان شدی مبارکههههههه بسلامتی انشالله ۹ ماه بارداری راحتی داشته باشی و بعد اون نی نیتو صحیح و سالم تو بغل بگیری

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏