2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست
ای جانم مرسی عزیزدلم ، واقعا متاسفم که منفی شدی خیلی سخته واقعا فقط خدا به داد دلمون برسه ایشالله هر ...

اره واقعا سخته دو سه روز اول صبح با چه حال بدی از خواب پامیشدم به این فک‌میکردم‌اگه مثبت بود‌چقد روزم قشنگ تر شروع می‌شد ... 

راستش دکترم میگه شانسه باید تکرار بشه تا بشه ... ولی خیلی سخته من الان یه بسته دیگه بیشتر جنین ندارم واقعا دوس دارم‌قبلش هرکاری هست بکنم ... 

من هیسترو شدم مشکلی نداشتم ایمنی هم همینطور ... 

نمیدونم شاید واقعا همون شانسه ... ولی دوس دارم یه ویزیت بیام پیش دکتر علیرضایی ببینم نظرش چیه 

دکتر خوبیه سمر جان ؟ 

شما هم بنظرم هیسترو کن مطمین باش مشکل خاصی نداری اما خوبیش اینه دیگه خیالت راحته ... 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترا خوبین این مدت که نبودم انشاالله تعداد مثبتا زیاد شده،اوناییکه هم انتقال دادن انشاالله با ...

سلام عزیزم مواظب باش که موقع انتقال هیچ عفونتی نداشته باشی حتی سرماخوردگی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
اره واقعا سخته دو سه روز اول صبح با چه حال بدی از خواب پامیشدم به این فک‌میکردم‌اگه مثبت بود‌چقد روز ...

الهی عزیزم کاملا حالتو درک میکنم خیلی درد داره من قشنگ تو قلبم سنگینی حس میکنم ولی خوب چاره ای نداریم باید تلاش کنیم . والا من ازشون راضی هستم ضرر نداره یکبار بیا ویزیت شو پیششون شاید خودت خوشت اومد و کارساز بودن براتون الهی که خیره عزیزم توکل به خدا ایشالله خدا براتون معجزه کنه تو همین حین  عزیزم و زودتر به مرادت برسی.

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام بچها این تست منه هاله انداخته شمام میبینید؟روز یازدهم هستم

فردا و پس فردا بزنی قشنگ پررنگ میشه ولی خیلیام هستن که مثبتن و بی بی چکشون زیاد پررنگ نمیشه

مبارکهههه عزیییزم واسه من روز ۹ خیلی کمرنگ تر از واسه تو بود الان تازه پررنگ شده

الهی عزیزم کاملا حالتو درک میکنم خیلی درد داره من قشنگ تو قلبم سنگینی حس میکنم ولی خوب چاره ای نداری ...

ممنونم عزیزم ایشالا خودتم زودتر جواب بگیری 🤲

راستی من همیشه ی روز بعد قطع داروها پری میشم 

ولی دیدم بچه ها ی هفته بعدشم شدن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
انوکسوپارین همون هپارين هستش ديگه  

عزیزم شما تو ازمایش ایمنیتون ازمایش iga هم داشتید میشه عددش رو ب من بگید برای من  860بود دکترمم دید چیزی نگفت  شما اطلاعی از این ازمایش دارید ؟؟؟

نفس جونم چه عیدی خوبی از خدا گرفتی خوش به سعادتت خیلی خیلی مبارکت باشه عزیزدلم الهی که ۹ماه دیگه صحی ...

مرسی از دعای قشنگت....🙏🏻😍

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

[QUOTE=190043863]عزیزم من همیشه و همه جا به یاد بچه های این تاپیک هستم و آرزومه که اونام مثل من به خواسته دلشون برسن ...[/QUOTE

سلام،  یه سوال، امروز روز هفتم انتقالمه،  بنظرتون کله پاچه ضرری نداره بخورم؟

وای خداروشکر

مامان شدت مبارک باشه🥳🥳🥳 خوشالمون کردی

انشالله هممون به زودی این روز رو ببینیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻