2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044495 بازدید | 684391 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اوایل بهمن بودم...تعطیلات کجا بود خواهرجان اینا از گشادیشونه که برا ما یه توضیح ناقابل نمیدن حد ...

برا اینکه فردا نگیم جنیین خوب بود جرا بلاست نشد فکر همچی رو می کنن

خدایا شکرت
امروز هواشو نگرفتم و زدم ولی شکمم جاهایی که امپولو زدم یکم حالت کبودی گرفته جاهاشون مونده نمیدونم کج ...

بالاخره یه جایی باید پیدا کنی 

من بار پیش کبودی داشتم اما اینبار خداروشکر نه فقط روز انتقال نزده بودم که تو بیمارستان زدن خیلی بد تزریق کردن هنوز درد میکنه به اندازه یه سکه بزرگ هم کبود شده

همش میگم مادر جون تو بچسب به دلم فدای سرت

مبارکه باشه عزیزدلم انشالله به سلامتی نی نی ناز تو یا نی نی هات و بغل بگیری  انشالله نه ماه به ...

مرسی عزیزدلم.ایشالله قسمت تمام کسایی که مثل منن  

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
یعنی باز از نو باید همچی رو شروع کنم برا خدا که کاری نداره چقدر باید اذیت بشیم اخه

سلام عزیزم.مگه روز چندمی؟ نکنه زودتر زدی؟ کاش ازمایش میدادی. 

من اگه فهمیدم کی بی بی چک اختراع کرد حلق آویزش میکنم خخخخخخ فقط استرس الکی میده

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام ستارجون ممنونم تو خوبی عزیزم اره شمارش معکوس شروع شده😁😄 انشاالله قسمت تو هم بشه عزیزم بی صب ...

قوربونت برم عزیزم .ممنونم از دعای خیرت 😍😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...