2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044423 بازدید | 684389 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه هایی که مام میرین الان چطوره اونجا به نظرتون؟؟! واقعا از زمستون تا الان خیلیییییی تغیییر ...

راستي عزيزم به خاطر  مركزش اكه رفتين طبقه دوم ميرفتين هم ويزيت وسونوش كمتره اينجا بجه ها با دكتر منتظري بودن راضي بودن 

من 29م با دکتر نصر تومام انتقال دارم .. خانما توروخدا بگین قبل و بعد انتقال چیا بخورم .. استرادیول خارجی میخورم یبوست میشم ..

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
بچه ها من یکم روحیمو از دست دادم مرض داشتم وسوسه شدم رفت ازمایشگاه پسر داییم ازمایش دادم بتام خیلییی ...

کی انتقال دادی؟ دکترت کی بود؟ دفه چندمته؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
انشالله..توروخداموقع‌شیردادن‌به‌نی‌نی‌ت‌منم‌دعاکن‌.. فقط‌میترسم‌ضررنداشته‌باشه..آخرتاحالا‌۳بارعکس‌ا ...

چشم عزیزم 🙏🙏🙏فکرنکنم ضرری داشته باشه البته مطمئن نیستم 

از ٢٥ ارديبهشت تا ٣٠ انتقالي هاي دكتر نصر مريض ها همه انتقالي هاي دكتر نصر بودن ميومدن سونو  اي ...

وای منم رفتم شلوغ بود منم با نصرم ولی منطقیه اونهمه مریض بایدم شلوغ بشه .. ولی خدایی مرکز مجهز و خوبیه .. بغیر نصر لاهوتی و علیرضایی خوب جا باز کردن اونجا دکترای خوبین

چشم عزیزم 🙏🙏🙏فکرنکنم ضرری داشته باشه البته مطمئن نیستم 

نی نی ت دوقلوعن؟ دخترن یا پسر؟

الهی، خدا حفظشون کنه، خیلی دعا کنید برای همه اونایی که دوست دارن و البته این بنده حقیر

عزیزم من همیشه و همه جا به یاد بچه های این تاپیک هستم و آرزومه که اونام مثل من به خواسته دلشون برسن و دلشون شادشه و مطمئنم که همتون بهش میرسید مثل من و بقیه دوستانی که یه روزی مثل شما منتظر بودیم...به امید اون روز،،الهی خدا هیچ کس و در آرزوی فرزند و اولاد نذاره ازجمله شما عزیزم🙏

عزیزم من علائم خاصی نداشتم فقط روز ۶ و ۹و۱۰ انتقام لکه بینی داشتم که کلا ناامید شدم و گفتم دیگه پریو ...

ان شالله بسلامتی زایمان کنی. من رو هم دعا کن یه دوقلو خدا نصیبم کنه 😍

خدایا شکرت
عزیزم توی مرکز بهتون بالشت دادن یا خودت بردی؟

نه همون جا دادن وقتی از تخت میخواستیم بریم روی تخت بخش استراحت بالشت رو گذاشتن گفتن باسن روی بالشت باشه.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤