2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044395 بازدید | 684384 پست
اره ممنونم منم زودتر تست زدم بیبی چک کم رنگ ازمایش مشکوک بود شوهرم مورفولوژی یک با کم تحرکی داشت امی ...

خداروشکر انشالله که خدا دل همه ی منتظرارو مثل شما شاد کنه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فداتشم حتما منم محتاج به دعام دعام کن نصیحتی که نیلدا جون به من کرد و گوش نکردم تو گوش کن تا زمان از ...

عزیزم خیلی مبارکت باشه ایشالا حسابی میره بالا 😍😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
قربونت برم انشالله که خدا نی نی تو برات نگهداره و صحیح و سالم بغلش کنی

ممنون عزیز دلم.انشالله تو هم آزمایش دوم با یه بتای تپل بیای خبر بدی.اگه بتونی صبر کنی همون روز ۱۴ بری از بدی خیلی هم بهتر هست

خانما من دو روز انتقالم منفی شد دیگ جنینم ندارم بنظرتون بعد چند وقت باز از نو شروع کنم؟؟

بنظرم یمدت تقویت کنید ژل رویال هم هردوتون بخورید به علاوه اونایی که بچه هامصرف کردن بعد میکروکنید

یا رب العالمین

سلام

بچه هایی که مام میرین

الان چطوره اونجا به نظرتون؟؟!

واقعا از زمستون تا الان خیلیییییی تغیییر کرده

نصر رفته

تلفن هارو جواب نمیدن

واقعا خیلی بهم ریخته شده

مریض های علیرضایی خیلی زیاد شده

نمیرسه دیگه انگار رسیدگی کنه

به علیرضایی هم پیام دادم  ازمایش هامو ببینه 

هنوز جواب نداده

دارم کم کم پشیمون میشم از رفتن به مام

این همه هزینه میکنیم که برامون با دقت وقت بزارن دیگه

وگرنه این همه شلوغی و بی نظمی توی بیمارستانای دولتی هم هست دیگه

امروز زنگ زدم برا همسرم وقت بگیرم بره ازمایش اسپرم

دو هفته دیگه وقت دادن

خیلی شلوغ شده 😔

دوستای گلم عزیزای دلم فردا میخام برم آزمایش عاجزانه ازتون میخام خیلی دعام کنید🤲🏻🤲🏻😔😔

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنون عزیز دلم.انشالله تو هم آزمایش دوم با یه بتای تپل بیای خبر بدی.اگه بتونی صبر کنی همون روز ۱۴ بر ...

آفتاب جون من امروز ۱۴ انتقالم بود حتی یه علائمِ کوچیکم تا الان نداشتم غیرِ طبیعی نیست اینجوری؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها من از چند ماه قبل نوبت نتی گرفتم مرکز مام ولی خودم جای دیگه میرم تهران نیستم اگه میشه نوبت و داد به کسی دیگه بگید که لینکشو بقرستم براش تاریخ و ساعت و به نام چه کسی 

خودمون بگیم دکتر قبول میکنه؟ من دفعه قبلی یذره درد داشتم اونم فکر کنم بخاطر این بود تخمدان هام هنوز ...

منم خیلی نگران بودم خییییلی هم ب دکتر گفتم اصلا قبول نکرد. بستگی داره ب دکترتون. البته بعد انتقال خوشحال شدم ک قبول نکرد اذیتش کمتر از چیزی بود ک فکرشو می کردم. ذهنیت منفی برام ایجاد شده بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@zizi92     سلام گلم خوبی؟گل پسری خوبه؟ به سلامتی زایمانت کیه؟

سلام عزیزم ما خوبیم ممنون...تو خوبی انشاالله؟؟؟

والا باورت میشه هنوز خودمم نمیدونم دکترم خودش دوس داره ۳۹ هفته سزارین بشم ولی قراره بازم با دکتر رحیمی شعرباف مشورت کنه ببینه اون چی میگه اگه اون بگه زودتر دربیاری بچه رو بهتره شاید ۳۷ هفته برام درش بیارم که میشه هفته بعد

تا ببینم خدا چی میخواد...التماس دعا عزیزم،،یکم از سزارین و درد بعدش میترسم