2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
مرسی عزیزم ایشالله شمام با خبر خوش بیای چند روز دیگه برام دعا کنید

چشم عزیزدلم شمام خیلی خیلی منو دعا کن

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بهم اینجور گفت ولی ۲میل داشت داروخونه.  استرادیول والرات ایرانیه درسته؟ منم گفته روزی ۳تا ...

نه عزیزم بعد 3 وعده غذات بخور ترجیحا بله ایرانیه منم همینو داشتم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
استرادیول راتاکی باید مصرف کنیم؟

تا هفته 8 و 9 بارداری داری بعد به مرور قطع میشه عزیزم ایشالله موفق باشی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
😭😭😭 بغضم گرفته به خدا خداروشکر عزیزم❤ خدا کنه نصیب ما هم بشه به حق این شبها 🙏

ایشالله نصیب تک تکتون بشه من خودم اصلا باورم نمیشه ایشالله آزمایشمم مثبت بشه

نه عزیزم بعد 3 وعده غذات بخور ترجیحا بله ایرانیه منم همینو داشتم

پس ساعت دقیقش مهم نیس؟

از ساعت ۳ونیم مطب بودم وقتی  اومدم بیرون ۱۰ گذشته بود یعنی هلاک شدم الان هم که زنگ زدم گوشی ماما بپرسم خاموش بود

یا رب العالمین
منم بهم اینجور گفت ولی ۲میل داشت داروخونه.  استرادیول والرات ایرانیه درسته؟ منم گفته روزی ۳تا ...

گیسو جان به سلامتی ، ایشالا به خوشی سیکلت رو تمام کنی ، روزی سه تا دو میل یعنی هر هشت ساعت باید قرصتو بخوری بهتر سر ساعت باشه که ضخامت اندومتر خوب پیش بره 

عهدپس چرامنو ایرانی نوشته گفت ممکنه گیر نیاد فکر کردم خارجیه ولی اینی که داروخونه داد ایرانیه

چون خيلي كمه خارجيش من فقط يه داروخانه تو سعادت اباد بود دكترم ادرس داد از اونجا هربار تهيه ميكردم هر يه جعبش ٢٠٠ تومنه

خداياشكرت....❤️ 
من دو ماهه فرتيل سي ام دارم ميخورم  امروز دكتر سونو كرد گفت اندومترم خيلي خوبه البته من ال ارژن ...

ممنون که جواب دادی عزیزم انشالله که زودی مامان یه نی نی ناز بشی 🌷

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
پس ساعت دقیقش مهم نیس؟ از ساعت ۳ونیم مطب بودم وقتی  اومدم بیرون ۱۰ گذشته بود یعنی هلاک شدم الا ...

نه سعی کن سر ساعت بخوری استرادیول جا به جا شه ممکنه به لکه بینی بیوفتی بعد زبونم لال سیکلت کنسل میشه من ساعت میذاشتم 9 صبح میخوردم 5 میخوردم با 12 شب معده خالی به بعضیا تهوع میده واسه این میگم معدت خالی نباشه

بعد انتقالم واست کلی مینویسن نگران نباش این تنها قرصیه که کم نمیاریش😂

ایشالله نصیب تک تکتون بشه من خودم اصلا باورم نمیشه ایشالله آزمایشمم مثبت بشه

عزیزم فردا صبحِ زود برو آزمایش بده جوابشو زودی بهمون بگوهاااا به انرژی مثبتت شدیدا احتیاج داریم 

بعدِ بی بی چکت یه نورِ امیدی تودلم روشن شد انگاری😍😍😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها من منفی شدم 😭😭😭😭باورم نمیشه  ببخشید ناراحتتون کردم  ایشالا مثبت شدن شماها دوس ...

وای عزیزم خیلی ناراحت شدم خیلی بهت امید داشتم 

ازمایش های ایمنی انعقادی دادی؟؟

پردنیرولن هم میخوردی؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود