2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044783 بازدید | 684410 پست
مرسی قربونت برم امیدوارم ازین معجزه ها خیلی زود شامل حالت بشه فردا صبح دوباره میزنم پریودم 3 روز ع ...

به حدي خوشحال شدم قلبم تند تند ميزنه بخدا😍😍😍😍😍😍خدايااا شكرت

خداياشكرت....❤️ 
خدا الهی دوقلوهات برات حفظ کنه عزیزدلم  فقط برام خیلی دعا کن،نیاز دارم به دعاهاتون بخدا

منم عین خودت آندومتریوزی هستم.وقتی میبینم یه آندو نتیجه میگیره خیلی خوشحال میشم .چون میدونم خیلی بیماری آزار دهنده ای هست و قشنگ درکت میکنم‌.

منم امروز رفتم صدای قلب جوجو هام رو شنیدم .ازمایش های چکاپ کامل هم بردم نشون دادم دکتر گفت خوبه.دو هفته دیگه هم باید برم ان تی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به حدي خوشحال شدم قلبم تند تند ميزنه بخدا😍😍😍😍😍😍خدايااا شكرت

وااای چیکا جونم برام دعا کن قربونت برم با دوقلوهای نازت برام دعا کن 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
منم عین خودت آندومتریوزی هستم.وقتی میبینم یه آندو نتیجه میگیره خیلی خوشحال میشم .چون میدونم خیلی بیم ...

خداروشکر الهی قلبشون 120 سال بتپه برات قربونت برم

اره بخدا من اصلا باورم نمیشه با وجود آندومتریوز طبیعی حامله شده باشم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خانما شما چه استرادیولی برای انتقال داشتین؟روزی چندتا میخوردین؟

گیسو جان من استرادیول 2 میلی داشتم روزی سه تا

بچه ها میگفتن 2 میل گیر نمیاد جاش 1 میل میدن که باید دوز مصرف رو 2 برابر کنی

مرسی از دعاهای خوب تک تک تون، دعا کنید فردا آزمایش میدم اونم مثبت باشه و همه چی درست پیش بره& ...

حالتو خریدارم عزیزم😍😍😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
گیسو جان من استرادیول 2 میلی داشتم روزی سه تا بچه ها میگفتن 2 میل گیر نمیاد جاش 1 میل میدن که باید ...

منم بهم اینجور گفت ولی ۲میل داشت داروخونه.

استرادیول والرات ایرانیه درسته؟

منم گفته روزی ۳تا باهم باید بخورم یا بافاصله؟

یا رب العالمین