2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
نه عزیزم نیست به دلت بد راه نده ایشالله که بحق پنج تن خیره. عزیزم مهم نیست من شنیدم اونی که میریزه م ...

یه چی بگم بخندی من مقعدی شیاف میذارم جذب نمیشه درسته میاد بیرون 😁😁 توکل برخدا راضی ام به رضاش هر چی خیر برامون پیش بیاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام پیشول عزیزم. انشالله این دفعه فرشته هاتو بیاری خونه و تا ابد کنارت سالم و شاد بمونن🥰♥️🥰♥️

سلام عزيز دلم، ممنونم از دعاي قشنگت😍 انشاالله فردا خوشحالمون ميكني با بتاي عاليت🌷 خيلي ديشب به يادت بودم عزيزم، خدا حاجتت رو بده انشاالله😘😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم، نگران نباش مساله ای نیس، چون ال دی رو نصفه مصرف کردی اینجوری شده، به نظرم حالا که پریود ...

یعنی مشکلی نداره ال دی بخورم؟اخه پریود بعدیم باید برم سونو که ایشاالا وارد سیکل انتقال بشم.

ای جان دلم الهی آمیییین .خیلی خیلی از لطف و مهربونیت ممنونم الهی صدبرابر دعاهایی که در حقم میکنی ثوا ...

با پيامت اشك اومد تو چشام، الهي آمين😘😘 عزيزمي خيلي از لطفت ممنونم🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزيز دلم، ممنونم از دعاي قشنگت😍 انشاالله فردا خوشحالمون ميكني با بتاي عاليت🌷 خيلي ديشب ب ...

وااای کاش منم فردا انتقالم بود ....من شنبه هستم ....ان شالله مثبت میشی به حق اول مظلوم عالم علی.ع....  

ممنونم عزيز دلم، انشاالله😍 خيلي محتاج دعاتون هستم، حالم ايندفعه نميدونم چرا اينجوريه، خدا خودش آرام ...

سلام عزیزم انشاءالله فردا که میری جنیناتو بیاری خونه میچسبن به مامانِ مهربونشونو ماندگار میشن برات الهی آمین🤲🏻🤲🏻

عزیزدلم برا منم دعا کن بانو جان خیلی خیلی محتاج دعای خیرتم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنونم عزيز دلم، انشاالله😍 خيلي محتاج دعاتون هستم، حالم ايندفعه نميدونم چرا اينجوريه، خدا خودش آرام ...

توکل کن بر خدا ، دعا بخون صلوات بفرست دلت اروم میشه ، به این فکر کن فردا این‌موقع نی نی ها تو دلتن 🌹🌹

دلم اشوب ماهنده جان ، دل درد پریودی و پا درد دارم انشالله عزیزم ممنون عزیزم 🙏🏻🌹

عزیزدلم انشاءالله خیره ونوید بخشِ خبرای خوبه برات🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
واقعا کسی نیست ازخانمای لنفوسیت و انتقال موفق ک بیاین و بگین بعد هربار تزریق چندعدد رفته بود بالا اپ ...

سلام عزیزم.من توصارم ۳بار انجام دادم ولی به بدنم جواب نداد. وآخر سر دکترم رفت مام ومنم مام رفتم و اونجا میکرو انجام دادم با اینکه آپکام باز زیر ۲۰بود.یعنی ۱۱اینا شد با ۳بار لنفوسیت