2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم كم نكن چون دوروزه داري استفاده ميكني از طرفي هم چون امپولت يدونه هستش جا داره يدونه بعدا اضافه ...

چشم عزیزم من چون روز چهارم لک دیدم ترسیدم کلا .  بعد از فردا بعداظهرش  یدونه اضافه کردم فقط بخاطر اینکه مقعدی دارم میزارم گفتم نکنه کم باشه بخاطر همین دوتا کردمش 

خیلی از لطفت که ج دادی ممنونم عزیزم خدا خیرت بده 🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
چشم عزیزم من چون روز چهارم لک دیدم ترسیدم کلا . البته تا فرداش هیچی دیگه ندیدم بعد از فردا بعداظهرش ...

زنده باشي گل من انشالله اون لك نويد خبر خوش باشه برات😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
زنده باشي گل من انشالله اون لك نويد خبر خوش باشه برات😍😍😍😍

خدا از دهنت بشنوه الهی آمییین🥰

الهی شمام دوقلوهای نازتو به موقع و صحیح سالم بغل بگیری عزیزم 😍

در اندک من تویی فراوان یارب..
پرونده فرستادن جنین شناسی گفت بلاست بشن ۳ تا بودن دو تابلاست شد انتقال دادن با جنین شناس مشورت می کن ...

چه خوب که بلاست شدن خداروشکر

منم دکترم مشایخیه کاملا از نظر اخلاقی میشناسمش😁

قبلا میکرو کرده بودین؟ قبلنم برات بلاست شده بودن؟ من یه بار اصفهان جنینام بلاست نشدن البته اون موقع کیفیت اسپرم خیلی بد بود. قبل از پانکچر دکتر مشایخی پروندمو فرستاد جنین شناسی. نظر دکتر پوپک افتخاری ۷۲ ساعته مرحله کلیواژ بود حالا احتمالا ۳ روزه انتقال بدم.

اسپرم شما خوب بود؟ کیفیت جنینات موقع فریز خوب بودن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنونم،منم سونوگرافی و ازمایش گرفتم،امروزم میخواستم ب به متخصص غدد نشون بدم ان شالله مشکلی نباشه

توکل به خدا ان شاء الله چیزی نیست

پسر منم دنیا اومد خیییییلی پر مو بود، هنوز هم هست ولی نه به شدت اون موقع، گویا این تو بچه های پر مو طبیعی هست ولی خب بررسی ها باید انجام بشه

یعنی مشکلی نداره ال دی بخورم؟اخه پریود بعدیم باید برم سونو که ایشاالا وارد سیکل انتقال بشم.

آها پس اگه می خوای پریود بعدی وارد سیکل انتقال شی، ال دی نخور.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست