2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044465 بازدید | 684390 پست
کسی هست راهنماییم کنه؟ من روز ۹ انتقالم هنوز بی بی مثبت نشده. روزی دو تا شیاف پروژسترون میزارم و یه ...

نه عزیزم راهی نیست

چرا عجله میکنی و به خودت استرس وارد میکنی

باید صبر کنی

جنینا چند روزه بودن؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بله عزیزم من کلا خودم خواستم ازشون وگرنه میشد تنظیم کنم با دکتر نصر بشه ولی نخواستم خواستم شانسمو &n ...

مطمئنم که خیره عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم راهی نیست چرا عجله میکنی و به خودت استرس وارد میکنی باید صبر کنی جنینا چند روزه بودن؟

۵ روزه بودن. کاش امروز تعطیل نبود میرفتم سر کار‌. تعطیل که میشه تو خونه دیوونه میشم

عزیزم تو مام همه پزشکا خانم هستن دکتر نصر فقط آقاست که اونم الان نیستش فقط برا انتقال اگر خودت تمای ...

می خواستم بدونم بهترین دکتر تو مام کی هست؟؟

البته پیش عارفی نوبت گرفتم ولی می خوام بدونم دکترهای مام خوبه یا عارفی؟؟؟

انشالله مامان شدی عزیزم من بهت درخواست دوستی میدم  حتما مثبت شدی بگو شاید من هم رفتم پیشش

چشم عزیزم مرسی از دعات.

ولی تو آی وی اف هربار سی چهل درصد شانس مثبت شدن هست الهی که همه شانسشون عالی باشه و بار اول براشون بگیره 😍

در اندک من تویی فراوان یارب..
☺️☺️☺️☺️☺️😘😘😘😘بسلامتی چنتا جنین داری

من ۱۶ تا جنین بردم تهران 

فقط دعا کن سالم باشن

قراره فعلا ۶ تا تست کنن چون هزینه ش سنگینه

البته ممکنه برا اینکه به اون ۶ تا برسن تعداد زیادی جنین باز کنن تا به ۵ روز برسن

۵ روزه بودن. کاش امروز تعطیل نبود میرفتم سر کار‌. تعطیل که میشه تو خونه دیوونه میشم

استراحت کن 

فیلم ببین

انشالله که با خبر خوش میای و خوشحالمون میکنی

عزیزم چن روز مرخصی بودی؟من خودم نمیخام همکارا شک کنن.میگم مثلا بعد انتقال فقط سه روز مرخصی بگیرم.انشالله مثبت بشی

😉

می خواستم بدونم بهترین دکتر تو مام کی هست؟؟ البته پیش عارفی نوبت گرفتم ولی می خوام بدونم دکترهای ما ...

گلم خودت ویزیت شو باهاشون مهم خودتی وگرنه دکتر عارفی هم دکتر معروفی هستن خودت با دو سه تا دکتر ویزیت شی دستت میاد کی برات خوبه

در اندک من تویی فراوان یارب..
می خواستم بدونم بهترین دکتر تو مام کی هست؟؟ البته پیش عارفی نوبت گرفتم ولی می خوام بدونم دکترهای ما ...

والا من نمیدونم

ولی منم میخواستم انتخاب کنم همین سوال رو از بچه ها پرسیدم

خیلیا دکتر علیرضایی رو معرفی کردن

ولی چون من جنین آماده داشتم زیاد برام فرقی نمیکرد دکترم کی باشه

منم رفتم پیش دکتر علیرضایی

وااای واقعا؟!  من مرکز مام میرم تو سالن که هستیم اکثرا باردار شدن و خداروشکر خوبن. سقط که دیگه ...

سقط مربوط به همون ازمايش هاي انعقادي ميشه  ديكه مثلا يا  جهش ژني دارن يا مشكل انعقادي دارن  الان بعد انتقال اسبرين وانوكسا اكه تجويز كنن كه خيلي خوبه البته من پيش متخصص قلب رفتم گفت همه چي اوكي ولي تو نامه نوشته بعد انتقال در صورت بي تحركي كه همه داريم. امپول انوكسا يا هپارين  حتما تجويز بشه گفت حتما بايد با استراديول اسبرين بخورب چون  استراديول   باعث  لخته شدن خون ميشه منم دكترم برام تجويز نكرد متاسفانه سردرد داشتم خودم پيام دادم گفت بخور  

سقط مربوط به همون ازمايش هاي انعقادي ميشه  ديكه مثلا يا  جهش ژني دارن يا مشكل انعقادي دارن ...

كلا سقط متاسفانه زياد شده تو اشناهاي  خودمون هم خيلي سقط ميبينم وواقعا نميدونم دليلش همين مشكل انعقادي بدنه؟

اخه علائم ک مثل همه انشاالله ک بارداری، لترزول خوردی امپول ازاد سازی هم زدی تو؟

عزیزم 

من نمیتونم دوباره وارد سیکل ای یو ای بشم.میگم کار رو یکسره کنم و برم سیکل ای وی اف.

😉