2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست

سلام عزیزم @زینبی_بابا    

توی این نسخه دوتا قرصایی ک دکتر نوشته چیه؟ پردنیزولون و لووکسین؟

http://www.upsara.com/images/d944654_.jpg

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میگم دکترم واسم فرتیل سی ام ننوشت به نظرتون خودم بگیرم بخورم ؟ شما دکتر واستون نوشت ؟؟ از ان ...

به منم دکتر نگفت خودم خریدم بعد بهش گفتم میخورم گفت خوبه

مکمل ها رو معمولا خودمون باید بخریم

یادمه اووابوست هم ب من نگفت بخور ولی روز پانکچر متوجه شدم ب دوتا خانومایی ک ذخیرشون خوب نبوده خود دکتر پیشنهاد اووابوست داده بود. فقط ب کسایی ک مصرف مکمل واسشون واجبه پیشنهاد میدن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم بستگی به شرایط هرکسی داره به من گفت دیگه پردنیزولون نخورم چون یه فاکتوری رو خیلی آورده بود پا ...

آها آره حق با شماست. قانون نیست با توجه ب شرایطش گفته

چه مدت پردنیزولون خوردی؟

بنظرت پردنیرولون باعث سرگیجه میشه؟ باید از نصف قرص شروع کرد ولی چون انتقالم نزدیکه دکتر به من گفت کامل بخورم. نمیدونم علت سرگیجه هام همینه یا نه

سلام بچه ها

توی همین تاپیک ختم قرآن برداشتیم درسته؟

من جز ۲۷ رو خوندم به نیت همگی ان شاالله برآورده بشه خواسته هامون🙏☘️🙏

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
چیکا جون سلام . خوبی عزیزم . چیکا خواهرم چند سال پیش سرکلاژ انجام داده ازش پرسیدم برات ،گفتش که خیلی ...

سلام فداتشم قربون محبتت كه به يادم بودي واقعا خداروشكر كه شماها هستيد و به ادم ارامش ميديد خدا حفظتون كنه الهي❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم...چند ماه جلوتر باید بخوریم

یک بسته اش نود عدد کپسوله. برای یک ماه. یعنی روزی سه تا. بعضی از بچه ها روزی دوتامیخورن.

مثلا میتونی از پونزده روز قبل از انتقال شروع کنی و ۴۵ تاشو بخوری 

و ۴۵ تای بعدی رو دو هفته ای ک جنین انتقال دادی تا روز آزمایش بتا بخوری.

اگر تونستی دوتا بسته بخری. از یک ماه قبل از انتقال شروع کن

اووابوست با فرتیل سی ام یه دارو هستن چند روز قبل از پانکچر باید شروع کنیم به مصرفش روزی چندتا بخوری ...

نه اووابوست برای قبل از پانکچر استفاده میشه و روی تخمک تاثیر داره

فرتیل سی ام برای قبل از انتقال و برای خون رسانی به رحم استفاده میشه 

سلام عزیز دلم منم به یادتون بودم مخصوصا تو ان شالله معجزه خدا شامل حالت بشه. بخاطر داروهاس پریود بشی ...

خیلی ممنون قربونت برم عزیزی لطف داری. دیشب حمدخوندم گفتم خدای من خودت دست خولی برنگردون. 

اهان پس ازاونه خداروشکر😁😁میترسیدم میگفتم مرضی چیزی گرفتم لابد اینطورسرگیجه ام میشه.