وااای واقعا؟!
من مرکز مام میرم تو سالن که هستیم اکثرا باردار شدن و خداروشکر خوبن. سقط که دیگه بسته به بدن طرف و جنین هست وگرنه که نمیشه بگی تقصیر مرکز هستو.....
نمیدونم والا مثلا یک خانوم اول بتاش مثبت شده بعد افت کرده این خانم اول باید ریشه یابی کنه در بدن خودش نه اینکه بگه آمار سقط بالاست...
انشالله هرجا رفتی موفق باشی گلم خیلی الان انتخاب مراکز سلیقه ای شده دیگه با یک حرف یه آسمون ریسمونی یک نفر میسازه و چو میفته نمیشه خیلی به حرفا توجه کرد مهم اینه جایی که میری با آرامش کارتو انجام بدن و بتونی حس خوب از پزشکت بگیری و بی استرس این پروسه رو طی کنی.
امیدوارم هرجا رفتی موفق باشی عزیزم ولی مرکز مام نسبت به مراکز دیگه از نظر دستگاه ها و بخش جنین شناسی تکمیل تر و بالاتر و با کیفیت تر هست.
من بیمارستان بهمن هم رفتم با اینکه یه بیمارستان خوب تو تهرانه ولی از نظر تشکیلات و خدمات رسانی اصلا به پای مام نمیرسه ولی خوب مام پول بیشتری میگیره و این بنظرم بین ماها باعث اعصبانیت شده و خدای نکرده در صورت منفی شدن دوستان شدیدتر ناراحت میشن...
من تو این چند سال خیلی دکترا رفتم ولی آرامشی که تو مام دیدم جای دیگه ندیدم هنوز جواب انتقالی که دادمم معلوم نیست ولی هرچی هم باشه نمیگم مام بد بود چون واقعا با آرامش و بدون استرس برام کارامو انجام دادن که بنظرم تو این پروسه این فاکتوره خیلی مهمیه.
تا خواست خدا برامون چی باشه و سرنوشتمون چی باشه مهم بالاسریمونه انشالله هممون بزودی مادر بشیم.