2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044819 بازدید | 684412 پست
بله نازي جون مامان خودم هم ميگه خيلي علايم نداشته همينطور خاله ام ، دخترخاله ام توي ٢ تا بارداريش عل ...

اره عزيزم، انشالله همه چيز خوبه، اميد به خدا. خودش مواظب ني ني نازت هست. 🙏💝

تورك جون قربون مهربونيت بشم خيلي غمگينم مخصوصا وقتي صبح ميام اداره ميبينم تنها توخونه خوابيده چكاركن ...

عزیزم برا تقویت تخمک پروتئین و سفیده تخم مرغ و میوه و سالاد و آب و ورزش همه اینا کمک کننده هست.......

بقیه چیزام با توجه به طبعت میتونی بخوری.......

چهارمغز، عسل، سیاهدونه، کنجد، مویز، خرما و....

میدونم چی میگی اما یادت نره اولین اولویت سلامتیته......

قرار نیست به هر قیمتی دخترت صاحب خوهر یا بردار بشه ولی خدای نکرده سلامتی مادرشو از دست بده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتريسا جون من صبح انتقال كه رفتم دوش گرفتم ديگه تا الان حموم نه رفتم، از خودم بدم مياد!؟ نميدونم برم ...

نازی جون من هم جمعه رفتم که میشه روز پنجم هم امروز در حد همون 5 دقیقه با آب ولرم...هرطور صلاح میدونی اما میدونم اصلا حس خوبی نیس منم دیگه نتونستم تحمل کنم.. گفتن بهمون که دو روز بعد میتونید دوش کوتاه مدت بگیرید..

عجب پس چه خوب....حالااا من جنین 4 روزه بود و تا یکشنبه باید صبر کنم...امیدوارم خوش خبری و این علامتها نشونه خوبیه..موفق باشی

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
تورك جون من ازدكتر پرسيدم علتش چي بوده شما كه گفتيد دوتاش نوعa هست يكيش b گفت شكل جنين عالي بوده حتم ...

عزیزم خوب خودتم از نظر ایمنی و انعقادی و سلامت رحمت بررسی بشی بد نیست......

آز کاریوتایپم هر دوتون بدیننننن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای گلم...الان نشستم رو تخت منتظرم نوبتم بشه....چقدررر من خنده دارم   گفتم بیام یه سل ...

فدات جیگرررررررر

الان دیگه ترخیص شدی.......

پستارو بخونم ببینم چیکار کردی......

قربون آنا جوووونم که همیشه حرفاااش شیرینه و کلی ذوق زده میشم..الهی آمین..کلی آروم شدم به دکترم ...

عزیزم فداتتتتتتت......

نگران رنگ سینه هم نباش من که کلا تغییر رنگی ندیدم واسه خودم.......

اگه به رنگ سینه بود که با اون شکم گنده باید میگفتم لابد نفخ کردم چرا سینه هام هالش پررنگ نشده.......

خخخخخخخخخخخخ......

آنا جون تخمدان سمت چپم چسبندگی پیدا کرده

مرمر جون شرایط تخمدان راستت چطوره؟

به داروی تحریک تخمدان چه جوری جواب میداده؟

چسیندگی فقط برا تخمدانه؟

جاهای دیگه چی؟

یه راهنمایی میخوام

من دکترم تهرانه خودم شهرستانم داروهام چطوری با خودم ببرم تا تهران  و اینکه خونه مامانم تهرانه ولی نمیخوام داروهام توی یخچال بزارم چیکار کنم  چون کسی از قضیه خبر نداره

چیکار کنم

خدایا شکرت
یه راهنمایی میخوام من دکترم تهرانه خودم شهرستانم داروهام چطوری با خودم ببرم تا تهران  و اینکه ...

نميشه عزيزم از جعبه هاش در بياري تو يك كيف ارايش بذاري يخچال؟! مثلا لوازم ارايشه، 😄؟ 

دوستای عزیزم سلاااااام به روی ماه همتون ... یعنی چقدر این حس عااالیه ببینی اینهمه دوستای مهربون داری که نگرانت هستن و برات دعا میکنن و آرزوی خوب برات دارن الان داشتم اسم همتون رو مینوشتم که دونه دونه ازتون تشکر کنم و بگم خیلی دوستون دارم و از خدا میخوام جشن مادر شدنتون رو زودتر راه بندازیم...آمین... حالا براتون تعریف کنم از ماجرای امروز... من نفر آخر بودم یعنی ساعت حدود 13 نوبتم شد داشتم از تشنگی هلاک میشدم ... بیمارستان هم شکر خدا یخچال خیلی سرد بود... خلاصه رفتم قبلش دستیار بیهوشی اومد گفت رگ بگیرم ... چند روز پیش که رفته بودم برای آزمایش خون بد ازم رگ گرفت رگو به عبارتی پاره کرد دست چپو ...امروزی هم باز از همون دست چپ رگ گرفت بعد قبلش یکم آرامبخش اومد بزنه وااای یهو یه دردی گرفت ... گفت دردت گرفت گفتم بله گفت تلقین کردی الکی نگو درد نداره   خلاصه دکتر بیهوشی اومد گفت خوابت نمیاد گفتم نه اومد بهم آمپول بزنه چشمتون روز بد نبینه یعنی دستم رو انگار انداخته بودن تو آتیش با یه درد وحشتناک غیر قابل تحمل حالا من خیلی همکاری میکنم و صبرم زیاد ولی دیگه این بدجور درد داشت خلاصه دید دستم باد کرد گفت تو رگش نمیره یهو دستیار اومد گفت اااا گفتش به من دردش گرفت ... یعنی خدایا نگفت من گفتم الکی میگی تلقین نکن ... خلاصه دوباره زدن دست راستم و به هر حال دست چپمونو مورد عنایت قرار دادن.  .. 

نتیجه هیستروسکوپی ... گفتن چیز خاصی ندیدن خداروشکر فقط ضخامت اندومتر یه مقدار بیشتر از حد معمول بود بنابراین یه بیوپسی هم انجام دادن که نتیجه اش بین 40 تا 50 روز آینده آماده میشه...

ستایش  جون...آنا جون ...سیندرلا (چایی گوارای وجودت   ) ...aatrsa عزیزم با گلای خوشگل ..nazi جون...افسون جون...مرمر جون...دوقلوهای عزیزم...شاینا جون...سها-ستاره عزیز...منتظر رحمت جون...مامان سبحان عزیز....مررررسییییییییی از همتون.... تک تکتونو دوست دارم.... ایشالله کسیو از قلم ننداخته باشم.      

سیندرلا جونم خیلییی متاسفم عزیزم ... ببین من شنیدم اگر یه وقتایی کسی بنا به هر دلیلی تخمک زیاد تولید نکنه براش سیکل نچرال انجام میدن و با همون یه تخمک خودش لقاح انجام میدن و معمولا نتیجه خوبی میده .... راستی نمیدونم شما تمام آزمایشات رو کامل انجام دادی؟؟ امید به خدا ایشالله به زودی دخترت خواهر دار یا برادر دار میشه.

یه راهنمایی میخوام من دکترم تهرانه خودم شهرستانم داروهام چطوری با خودم ببرم تا تهران  و اینکه ...

عزیزم روی داروهاتو بخون اگر ننوشته توی یخچال دلیلی نداره داخل یخچال نگه داری... وقتی رفتی تهران هنوز کولرا روشنن دیگه تو اتاق میتونی نگهش داری جای خنک کیف یا ساکتو بذار... معمولا دمای نگهداری تا 25 درجه است و نوشته از یخ زدگی جلوگیری کنین که دمای خونه خیالت راحت زیر 25 ... تا تهران هم میتونی از این یخای داروخانه بگیری بزاری تو ساکت البته تچسبونی به داروهات که بشه یخچال فقط بدونی دمای ماشین گرم نیست... اگرم با ماشین خودتون میرین کولر میزنن مشکلی نیست... این از تز بنده بعد از بیهوشی بود امیدوارم اشتباهی چیزی نگفته باشم هنوز بکم منگم