2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ستاره جون تيره شده، درناك هم هست ولي از قبل انتقال اينطوري شده بود! من استراديول كه استفاده ميكنم سي ...

عزیزم غیر کمر و شکمت میتونی گرم کنی نگران نشووووووو

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام نازی جون عزیزم ایشالاااا که مامان نازی جون شده باشی...من هم امروز خیلی سردم شده بود تنم و پام ی ...

عزیزم نگران نباش فقط حواست باشه خودتو خشک نگه داری....

به نظرم داری مامان میشی و رطوبت واژنت بیشتر شده مستعد عفونت شدی......

نگران نباش فقط خودتو خشک کن و لباس زیرتو تند تند عوض کن یا پد روزانه بذار تند تند پدتو عوض کن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ستاره جون ممنون، خدا كنه همينطور كه ميگي باشه. منم پنج ماه پيش كه مثبت شده بودم خيلي سينه هام سياه ش ...

سلام،لنفو تراپی رو دکتر در چه مواقعی برای بیمار انجام میده،باید مشکل ایمنی خاصی باشه یا نه اگه مشکل ایمنی هم نداشته باشن باز انجام میدن؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
نميدونم چكاركنم چي بخورم كه تخمكام زياد بشن دوستان فقط كارم شده گريه كردن دلم واسه دخترم خيلي زياد م ...

خیلی ناراحت شدم، خدا دخترتو برات حفظ کنه و به زودی با یه نی نی دیگه دلتو شاد کنه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
اتريسا جون، شما هر علامتي داري ميتوني بذاري به حساب ني ني ها چون سيكلت طبيعي بوده و مطمئن باشي از دا ...

من دلم میگه نازی و آتریسا جون دیگه مامان شدننننننننن......

ایشالله با بتای تپلشون حرف دلمو تایید میکنن!!!!!!

خیلی ناراحت شدم، خدا دخترتو برات حفظ کنه و به زودی با یه نی نی دیگه دلتو شاد کنه

ممنون ستايش عزيزم توروخدا برام دعا كنيد نميدونيد چقدر بغض دارم همش به تنهايي دخترم فكرميكنم بگيد چكاركنم كه تخمك خوب داشته باشم البته هنوز پريود نشدم دكترگفت بعدازسه تا پنج روز ديگه پريود ميشي ميخوام ببينم وقتي پريود شدم چكاركنم چي بخورم 

سلام به همه دوستان كه جوياي احوال من بودم  دوستان گلم امروز تونستم بيام سايت بخاطر اينكه ديروز ...

فدات بشم عزیزم........

میدونم چه حالی داری....

اما اینو بدون وظیفه اولت اینه مادر شاد و سالمی برا دخترت باشی.......

بعدش برای وروجک بعدی مادری کنی........

پس انقدر خودتو اذیت نکن چون اینطوری میایی ابرو درست کنی میزنی چشم در میاری.......

لیلا جون عزیزم منتظرتیما.......

ایشالله که هیستروت موفقیت آمیز بوده و بعدش میری به سوی مادر شدننننننن....

فدات بشم عزیزم........ میدونم چه حالی داری.... اما اینو بدون وظیفه اولت اینه مادر شاد و سالمی برا ...

تورك جون قربون مهربونيت بشم خيلي غمگينم مخصوصا وقتي صبح ميام اداره ميبينم تنها توخونه خوابيده چكاركنم كه تخمك خوبي داشته باشم بهش قول دادم كه تمام تلاشم روميكنم وازخداميخوام كمكم كنه تا بتونه يه ني ني سالم ديگه داشته باشم

تورك جون من ازدكتر پرسيدم علتش چي بوده شما كه گفتيد دوتاش نوعa هست يكيش b گفت شكل جنين عالي بوده حتما ازنظر كروموزم مشكل داشته كه نمونده حالابايد چكاركنم ازمايش خاصي داره كه بايدانجام بديم همسر بازميخواد بره دكتر ازمايش بده چون باتوجه به ازمايش يكسال قبلش ديگه براش ازمايش ننوشتند كه وضعيتش بررسي بشه باهمون مقدار اسپرم عمل انجام شد

سلام دوستای گلم...الان نشستم رو تخت منتظرم نوبتم بشه....چقدررر من خنده دارم   گفتم بیام یه سلامی عرض کنم... ساعت 8.19 دقیقه است به وقت محلی...اوف تو لیست نفر 8 هستم ... بدیش اینه دلم یه لیوان چایی داغ میخواد...شما جای من بخورین تا من بیام  

من دلم میگه نازی و آتریسا جون دیگه مامان شدننننننننن...... ایشالله با بتای تپلشون حرف دلمو تایید می ...

قربون آنا جوووونم که همیشه حرفاااش شیرینه و کلی ذوق زده میشم..الهی آمین..کلی آروم شدم به دکترم زنگ زدم گفتن اگر در این حده ایرادی نداره هیچی استفاده نکن..دیگه کللااا بی علامتم. تازه سینه هام کلی خوشرنگتر شده انگار نه انگار😊😊😊

نازی گلی بهتر شدی عزززیزم؟؟

سیندرلااا جان عزیزم خیلی ناراحت شدم همه ما تقریبا مشکلاتمون مثه همه خدا گل دخترتونو حفظ کنه...و دوباره با انرژی و روحیه بالا وارد سیکل بشید

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام دوستای گلم...الان نشستم رو تخت منتظرم نوبتم بشه....چقدررر من خنده دارم   گفتم بیام یه سل ...

سلام عزیز دلم..الهی که به زودی منتظر زایمان باشی گلم.. عزیزم ایشالااا یه کم بعد هیسترو میشینی تو تراس و چاس مینوشی گلم کنار گلهای زیبااات🎉🌸💐🎀🌹🌻🌼این گلها تقدیم به شما 

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..