2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به سلاااام به لیلااا خانوووم گل...مبارک باشه به سلامتی این مرحله رو طی کردی...😚😚😚گلارو هم که بهت هدیه کردم دیگه پیش خودته بردیش خونههه😜😜😊😊😊

اما الهی بمیرم وااای حتی تصورش سخته...بیمعرفتااااا چه جوری دلشون اومددد اونم دختر به این ماهی رو چقدر اذیت کردن..خیلی خیلی ناراحت شدم. .اونم قبل عمل عوض روحیه دادن..متاسفم..دیگه اصلا بهش فکر نکن مهم نتیجه س که خداروشکر اکیه..فقط خوب استراحت کن کار و ورزش سنگین انجام نده. با آرزوی بهترینهااا

لیلا جون من آمپول انوکسپارین رو امروز خواستم تزریق کنم احساس کردم مایع داخلش به راحتی جابه جا نمیشه و جعبه ش هم خیلی خنکه و اصلا یادم نمیاد قبلیااا چطور بود اما فک کنم چون روغنیه اینطوره خلاصه که اینم از دلنگرانیه امروزم..توی یخچال دمای 7 درجه گذاشتم اخه جعبه ش نوشته زیر 25 اما بعد بروشور خوندم بین 15 تا 25 الان کلی  ناراحتم..علائم یخزدگی امپول چه جوریه؟؟

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنید

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
به به سلاااام به لیلااا خانوووم گل...مبارک باشه به سلامتی این مرحله رو طی کردی...😚😚😚گلارو هم که ب ...

اتريسا جون يخچالي نيست انوكسيپارين! نبايد يخچال ميذاشتي. دماي محيط بايد نگه داري، حالا زنگ بزن از داروخانه بپرس، شايد بگه موردي نيست! 

به به سلاااام به لیلااا خانوووم گل...مبارک باشه به سلامتی این مرحله رو طی کردی...😚😚😚گلارو هم که ب ...

aatrisa جووون مرسی عزیزم،،، گلارو با خودم آوردم 😘🌹🌹 قربونت برم خیلی به من لطف داری.

عیبی نداره دیگه از این به بعد دارو رو تو یخچال نذار مگر اینکه نوشته باشه در یخچال نگهداری کنین ، عیبی نداره ،خطری فکر نکنم داشته باشه شیما محمدی دوست داروساز ما میگفت ممکنه اثرش رو از دست بده ، بقیه رو از یخچال در بیار بذار یه جای خنک دمای اتاق خوبه برای دارو نگران نباش ،❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹

شاينا جون اره خودمم، اخرين جنينهام رو انتقال دادم. منتظرم ببينم خدا برام چي ميخواد. 

از همه علائم يه ذره دارم ولي در واقع انگار نه انگار. هيچ كدومش زياد نيست كه دلم خوش بشه. تشنگي و خواب الودگي و همش دستشويي و دردناك شدن سينه ها ولي دل درد خفيف پريودي كه ميگن نشونه خوبيه رو من ندارم. يادمه سري قبل روز شش و هفت كرمپ خفيف داشتم. 😔 شما چيكار ميكني؟! انتقالت كيه؟! 

شاينا جون اره خودمم، اخرين جنينهام رو انتقال دادم. منتظرم ببينم خدا برام چي ميخواد.  از همه عل ...

نازي جونم نگران علائم نباش فدات شم

من سري قبل همه علائم ها رو داشتم و منفي شدم

انشاالله كه شما ميبتي

آتريسا جون يخچالي نيست انوكسپارين ولي خودت رو ناراحت نكن حالا ديگه كاريه كه شده ، ببين عزيزم رويان به من گفتن از بعد مثبت شدن انوكسپارين بزنم پس خيلي هم فكرت رو درگير نكن از اين به بعد بيرون يخچال بگذار كه براي بعد مثبت شدن مشكلي نداشته باشي خانمي .

دوستای عزیزم سلاااااام به روی ماه همتون ... یعنی چقدر این حس عااالیه ببینی اینهمه دوستای مهربون داری ...

ليلا جونم خدا رو شكرت كه همه چيز خوب برات پيش رفته ، حالا ديگه بايد آماده بشي به قول آنا جون ساك ني ني هات رو جمع كني خانمي . 😘🌷💕💕🌸🌸🌸

دوقلو جون علائمت چيا بود، ميشه بگي؟! 

نازي جونم اينقدر فكر منفي نكن ، البته ميدونم سخته ها ببين با چي آروم ميشي همون كار رو بكن تا فكرت مشغول بشه ، من خودم امروز خيلي حالم بد بود همش داشتم فكر ميكردم نكنه خدايي نكرده برم دكتر و بهم خبر بدي بده ولي بعدش گفتم اينطوري كه نميشه ، نشستم قرآنم رو خوندم بعد دستم رو گذاشتم روي شكمم و گفتم خدايا بچه ام رو فقط به خودت و امام زمانم و ائمه اطهار ميسپارم ميدونم كه اونها بهترين انسانهاي روي كره زمين بودن پس امن ترين پناه هستن .

امشب شب شهادت امام جواد هست ، يادمه مادربزرگم خدا بيامرز هميشه براي ازدواج همه جوونهاي فاميل نماز امام جواد ميخوند و همه بهش اعتقاد داشتن و هميشه حتي اونهايي كه نسبت دورتري داشتن سفارش ميكردن به مادربزرگم كه اين نماز رو براشون بخونه ، ان شا الله به حق اين امام عزيز شما و همه دوستان عزيزم خيلي خيلي زود مامان ميشيد . 

مامان سبحان انقدر دلت كه دلت پاك و ايمانت قوي مطمئن باش كه در نهليت سلامت اين ماهاي باقي مونده رو مي گذروني و بغلش ميگيري. فكر كنم طبيعي باشه كه ذهنمون همش افكار منفي رو دنبال ميكنه، اخه هممون به يك نحوي شرايط سخت و مشكلات زيادي رو پشت سر گذاشتيم. 😔 منم الان ميرم قرام مي خونم و دعا ميكنم شايد اروم شدم. 😢 ولي دلم خيلي گريه داره. واقعا حس ميكنم تو اين هفت سال اگر خدا ميخواست به منم نگاه بندازه مينداخت.😞 نميخواد حتما.