2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست
 قربون آنا جوووونم که همیشه حرفاااش شیرینه و کلی ذوق زده میشم..الهی آمین..کلی آروم شدم به دکترم ...

ممنون ازهمدرديت گلم انشااله خدا براي همه دوستان بهترين رو رقم بزنه  يه نگاهي هم به دل دخترمن بندازه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم...الان نشستم رو تخت منتظرم نوبتم بشه....چقدررر من خنده دارم   گفتم بیام یه سل ...

لیلا جون

ایشالا که عملت رو به خوبی پشت سر می گذاری و نزدیک می شی به مادر شدن   

ليلا جون انشاالله عمل موفقيت اميزي داشته باشي و هر چه زودتر  مادرانگي رو تجربه كني
برات بهترينها رو آرزوميكنم خوش قلبت ترين مامان ليلا

خانم هايي كه در مورد لنفو منو راهنمايي كردن بينهايت سپاسگزارم

امروز با دكترم صحبت كردم و متوجه شدم كه خونگيري ٤٨ساعت قبل از تزريق به داخل رحم انجام ميشه وهزينه اش حدودا يك تومن هستش

و دوررز بعد انتقال ميدن

و ظاهرا بيمارستان عرفان فقط جنين سه تا چها ررزه رو انتقال ميده كه شانس بيشتري براي چسبيدن داره

سلام به همگی 

خسته نباشی انا جون ..

لیلا جون ان شالله عمل خوب وموفقیت امیزی داشته باشی  وچیزی به مامان شدنت نمونده عزیزم ...

نازی جون شما همونی که کورتاژ شدین یا اشتباه گرفتم ؟؟

نگران درد سینه و..اینا نباش از استرادیوله ...دکتر سونو بهم گفت که بافت سینه رو تغییر میده کمی ...احتمالا هم فیبروکسیت باشه که نگرانی نداره فقط باید هر شش ماه یه معاینه بشی

ان شالله هم شما هم آتریسا جان این دفعه +بشین 

سیندرلا جان متاسفم عزیزم ...ان شالله دفعه دیگه مامان بشی ..توکل بر خدا 

وای سیندرلا جان خیلی خیلی ناراحت شدم فدات شم چی ميتونم بگم والا... عزيزم آزمایش ژنتیک دادی. ایمنی، انعقادی. رحمت مشکل نداره همه اینها رو پیگیری کن چون ميگي کیفیت جنین aبوده پس تخمک خوب بوده شاید مشکل خونی داری یا کروموزومی.. حالا بررسی کن 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

ولی سیندرلا عزیز خدارو شکر دختر گلت سالم باشه اونو داری پس ما چی بگيم... عزيزم خدا بزرگ بازم مادر میشی شک نکن چون اگر مشکل داشتید که خداوند بچه اول رو بهتون نمي داد. پس بازم میشی به امید الله.... ستایش عزیزم در آزمایش ایمنی گزینه ای به نام apca هستش باید بیست باشه اگر خیلی پایین تر باشه معمولا لنفو میکنند که از نظر خیلی از دکتر ها منسوخ شده هست ش... البته با اجازه لیلا و انا عزیزم جواب دادم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

لیلا جون پر ثمر باشه انشالله بذات دو قلو دار بشي الهی.. نازی جون انشالله باردار شدی گلم.. اتریسا جون انشالله الان نی نی ها محکم چسبیدن بهت. و همه دوستان در هر مرحله ای هستید با موفقیت باشید 

وای سیندرلا جان خیلی خیلی ناراحت شدم فدات شم چی ميتونم بگم والا... عزيزم آزمایش ژنتیک دادی. ایمنی، ا ...

ممنون گلم انشااله به حق فاطمه زهرا كه دامن همه سبز بشه نه ازمايش ژنتيك ندادم بايد برم پيش همين دكترخودم چي بهش بگم البته همسرم ميخواد بره پيش اورلوژيست ببينه چي ميگه رحمم نه مشكلي نداشته اندومترم 8.5 بودولي ازنظر خون وانعقادي نميدونم 

ولی سیندرلا عزیز خدارو شکر دختر گلت سالم باشه اونو داری پس ما چی بگيم... عزيزم خدا بزرگ بازم مادر می ...

ميدوني سها جون تمام غصه ودرد من بخاطر دخترم هست اون خيلي بي تاب وناراحته دلم براش ميسوزه وقتي نگاش ميكنم همش ميگم مامان خوبي واسش نبودم كه براش ني ني نياوردم حالا دردم ازاينه كه عمه ش واسه سومي بارداره اگه بشنوه كلي گريه ميكنه اينو نميدونم كجاي دلم بزارم همش ميگه خوشبحال دخترعمه كه خواهر داره من چي هيچ كس ندارم اين حرفاش قلبمو اتيش ميزنه بخدا

سلام لیلا گلی انشاالله عمل راحت و خوبی انجام داده باشی احتمالا تا الان دیگه انجام دادی خیلی دوست دارم    

سیندرلا جان عزیزم واقعا متاسفم ولی خب بازم خدا را شکر کن که یکی داری انشاالله دخترت همیشه شاد و سرحال باشه شما هم دوباره شروع کن حتما جواب میگیری

نازی جان و آتریسا جان به شما مامان های آینده نزدیک سلامی عرض میکنم روزهای خوب سرشار از آرامش داشته باشید      

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

سیندرلا عزیزم ناراحت نباس من تمام این روزا رو گذروندم منم یع پسر دارم ولی برای دومی پنج ساله دارم میکرو می کنم به نظر من شما باید پی جی اس کنین.دکتر کریمیان شهرک غرب ازمایشکاه ژنتیک انجام می ده .جنینای منم عالی بود حتی به بلاستوسیت هم می رسیدن