2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست

نازی جون نوک سینه عات تیره نشدن، رگ هاش نزدن بیرون من فقط همین علایم داشتم از روز هشت، نه شروع شد 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

دوقلو ها عزیزم من جایی خوندم در اصفهان همون روز دوسه ساعت بعد انتقال ميدن 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستاره جون تيره شده، درناك هم هست ولي از قبل انتقال اينطوري شده بود! من استراديول كه استفاده ميكنم سينه هام اينطوري ميشه، همش اثر داروهاست. 

حالا نميدونم كف پاهام از ديروز يخ كرده انقدر كه استخونش درد ميگيره، نميدونم گرم كنم كف پاهامو با پتوي برقي، بد نيست!؟ 

سلام، خوبيد همگي؟! از سيندرلا خبر ي نشد؟! اميدوارم سرگرم شادي باشي عزيزم. مامان اتريسا بيا يك كم ...

سلام نازی جون عزیزم ایشالاااا که مامان نازی جون شده باشی...من هم امروز خیلی سردم شده بود تنم و پام یخ شده بود پتو انداختم..دائم جوراب میپوشم بعدش گرم میشه درش میارم کلا داستانی دارم.. نه نازی جون پتو برقی و..استفاده نکن نباید خیلی گرم بشیم در حد یه جوراب..نمیدونم منم راه میرم با خودم حرف میزنم میگم خدایااا فک نکنم گناه خاصی کرده باشم که تاوانش این باشه امیدوارم هیچکس چنین روزایی رو تجربه نکنه...

نازی جونم امیدوارم خدا به ما دو تا آرامش بده که این چند روز رو هم تحمل کنیم و نتیجه بخش باشه

حالم اصلا خوب نیس...علائم خاصی ندارم جز گاهی زیر دلم درد میگیره..دیگه به لحظه خوبم یه لحظه بد و کلافه...خدا رحم کنه بهمون

الان دیدم که بلهههه یه کم روی واژنم نقاط سفید رنگ هست وقت انتقالم بود حالاااابه عمرم اینطور نبوداااا..خلاصه دکتر روز انتقال مترونیدازول داد. اما الان دیدم باز بیرون واژنم اینطوری شده..لطفااا اکه کسی تجربه ای داره بگه تو این دوران چه کنم...حالا صبح به دکترم میگم..به نظرتون ضرر داره و تو لانه گزینی مشکلی ایجاد میکنه خدای نکرده؟؟

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام، خوبيد همگي؟! از سيندرلا خبر ي نشد؟! اميدوارم سرگرم شادي باشي عزيزم. مامان اتريسا بيا يك كم ...

مامان nazi عزیزم...من قابل باشم همچنان دعا میکنم ....اصلاااا منفی فکر نکن...فدای دلت دیگه الان ناراحتی و غصه واقعا چه تاثیری داره تلاشتو کردی دیگه بقیه واقعا دست خداست در ضمن دختر خوب تو خودت اینهمه واردی یه پا متخصصی من کلییی چیز ازت یاد گرفتم کیفیت جنینت رو فقط از رو مورفولوژی گفتن چمیدونن توس چه خبر ... امید به خدا داشته باش و تمام و کمال خودتو بسپار بهش و تا جاییکه میتونی فکر و خیال نکن میدونم سخته ولی چاره چیه...راه ما سخته ولی مقصد روشن و زیباست . تا جاییکه میتونی دلتو بسپار به خدا سعیتو بکن. راستی اصلا دلیل نمیشه تو بارداری حتما گرمت بشه...ماری که لرز کرده بود ...من خودمم سردم میشد ... اصلا دمای بدنم بالا نرفت ... خودش از علایم میتونه باشه ...اگرم پات سرد گرمش کن چه ایرادی داره...فقط تا جاییکه میتونی سعی کن ...تو تمام تلاشتو کردی واقعا از بعد انتقال همش دست خداوند ... پس امید به خودش ایشالله مثبتی عزیزم...  

سلاام لیلا جون خوبی؟؟شما  فردا هیسترو داری؟؟امیدوارم خیلی راحت و با نتیجه عالی باشه واست...و بعد اونم مامان لیلای دو تا ووروووجک ناز نازی بشی..آمین...موفق باشی عزیزم🌹🌻🌼

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام نازی جون عزیزم لنشالاااا که مامان نازی جون شده باشی...من هم امروز خیلی سردم شده بود تنم و پام ی ...

مامان آتریسا گل.... عزیزم چه گلای خوشگلی برام آوردی   مرسی انقدرررمهربونی..

اون لکه ها به نظر من تاثیری تو لانه گزینی ندارن چون بیرون واژن و داخل رحم نیستن پس خیالت تخت...میشناسم کسی رو با عفونت باردار شد ..این که داخل رحمت هم نیست وگرنه دکتر موقع انتقال متوجه میشد خیالت راحت باشه...امیدتونو از دست ندید هنوز وقت هست ... خودتونو بسپارین به خدا ...الهی آمین مامان شدین ...آمین آمین...

اتريسا جون، شما هر علامتي داري ميتوني بذاري به حساب ني ني ها چون سيكلت طبيعي بوده و مطمئن باشي از داروها نيست، واسه همين خوشحال باش. انشالله كه اون درداي خفيف زير دلت مربوط به جا خوش كردن ني ني هاست. خيليها ميگن كه نشونه خوبيه. انشالله❤️ 

لكه هاي سفيد فكر كنم عفونت باشه يا شايدم حساسيت پوستي اگر فقط قسمت بيرونيه؟! اگر درد و سوزش و خارش و ترشح بو دار نداري جاي نگراني نيست، اما اگر به دكترت دسترسي داري بهش بگو حتما. 

اميدوارم واسه دوتامون ختم به خير بشه و ما هم بالاخره بعد از اين همه سختي تلاش دلمون شاد بشه. 

ليلاي عزيزم، اميدوارم فردا همه چيز برات خوب پيش بره و زود بياي برامون تعريف كني. من هي داغ ميشم هي يخ ميكنم. بيشتر كف پاهام. خيلي سعي ميكنم به خودم مسلط باشم ولي كلا ريخته ام به هم. از بس منفي گرفتم و شكست خوردم و همه چي بد بوده و حاي يكبارم كه مثبت شد سقط شد تبديل شدم به يك ادم نا اميد و منفي. 😔 خدا خودش كمك كنه. 

حرافهاتون بهم ارامش ميده، واقعا ميفهمم كه تنها نيستم و مشكل من مشكل خيليهاست. اميدوارم همينطور كه ميگي اخر اين راه واسه هممون روشن و خوب باشه و ما هم مادر بشيم. 🙏 امين 

سلام، خوبيد همگي؟! از سيندرلا خبر ي نشد؟! اميدوارم سرگرم شادي باشي عزيزم.

مامان اتريسا بيا يك كم از علائمت بگو. من پاك خل شدم. هيچ علامت جديدي بهم اضافه نشده!؟ همونها كه از قبل از انتقال داشتم. پاهام ولي خيلي يخ شده! مگه نبايد بدن داغ بشه!؟ دل درد خفيف پريودي هم فقط در حد ده دقيقه شايدم كمتر پريشب و ديشب داشتم همين😔. من كه نه جنينام خوب بود نه ضخامتم، 😢 خدايا خودت كمك كن اميدم رو از دست ندم و ارامش داشته باشم و معجزه كن تا جوابمون مثبت بشه. بچه ها لطفا براي ارامشم دعا كنيد، خيلي محتاجم به دعاهاتون.

نه نازی جون اشتباه نکن منم مثل شما توهم زده بودم که سینه هام از اول سیکل تیره شده بود در صورتیکه که نه بعد گرفتن جنین تیره شده بودن ونوکشون تیره شدن و رگ رگ ی. من بهت خیلی دلم روشنه.. حالا ببین آخه دقیقا مثل علائم من هستی منم دور از جون نی نی ت اینطور بودم...انشالله این هفته مامان داریم ونازی دلمون شاد می کنی... سبندرلا که خبری نشد ازش.... دوقلو عزیز جه خوب عارفی به لنفو اعتقاد داره. من شنیدم همون روزانجام ميشه 

ستاره جون ممنون، خدا كنه همينطور كه ميگي باشه. منم پنج ماه پيش كه مثبت شده بودم خيلي سينه هام سياه شد سرش و از اون موقع تيره موند. الانم دردناكه البته از قبل از انتقال، ولي راست ميگي اگر همينطوري بمونه جاي اميدواريه. 🙏 اما اخه رو دز بالاي دارو واقعا اين علائم ايجاد ميشه. اما خدا رو چه ديدي، اگر بخواد ميشه. 

اميدوارم شمام به زودي دوباره وارد سيكل بشي و انشالله اين بار حسابي بچسبه و قلبش تا ابد برات بزنه. 

در مورد لنفوتراپي من ميدونم كه معمولا يكي دو ساعت بعد از گرفتن خون و جدا كردن لنفوسيتها تزريق انجام ميشه و براي اينكه موثر باشه سه بار بايد انجام باشه با فاصله سي تا چهل و پنج روز. دو بار از شوهر ميگيرن بعد تست ميكنند اگر جواب خوب نبود بار سوم رو از خونهاي اهدا شده ميگيرند به صورت مخلوط و تزريق ميكنند يعني دوره درمانيش چهار ماه طول ميكشه. 

سلام به همه دوستان كه جوياي احوال من بودم 

دوستان گلم امروز تونستم بيام سايت بخاطر اينكه ديروز روز عزا واسم بود روز شنبه رفتم جواب گرفتم وكلي تو دلم نگه داشتم نخواستم به دخترم بگم گفتم عصر جواب ميگيرم خلاصه عصرش كه دخترم رفت كلاس باهمسرم رفتيم مطب دكتر كلي اونجا گريه كردم دكتر وقتي جواب روديد خيلي ريلكس گفت  منفي شده من فقط ميخواستم فرياد بزنم وقتي رسيدم خونه دخترم توماشين ازم پرسيد مامان جواب چي شد گفتم توخونه بهت ميگم اومدم فقط نشستم زارزار گريه كردم گريه اي ازمن گريه اي ازدخترم اينقدرگريه كردم الان هم تمام غصه هام دوباره جمع رو دلم من ناشكرنيستم خداراشكريه دونه بچه سالم وخوب وگل دارم ولي تمام بغض وناراحتي وگريه هام واسه خاطر دخترم هست كه خيلي بي تابي ميكرد توروخدا برام دعا كنيد كه بتونم بعدازيه ماه استراحت دوباره برم واسه انجام نميدونم چكاركنم اعصابم خورده خورده

نميدونم چكاركنم چي بخورم كه تخمكام زياد بشن دوستان فقط كارم شده گريه كردن دلم واسه دخترم خيلي زياد ميسوزه همش ميگه من شانس ندارم بايد تااخر عمرم تنها باشم نه خواهردارم نه برادري اين حرفاش منو داغون كرده

عزیزم بودن دوستانی که پاهاشون یخ میکرده و + شدن.......

پس فکرای خوب خوب کن.......

کاملا درکت میکنم......

اما فقط و فقط به + فکر کن!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com