2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست
مطمئنی بیشتر از دو تا انتقال نمیدن؟ اخه khooobi  جون سه تا انتقال داد سه تاشم گرفت اتفاقا

منم سه تا انتقال دادم تازه انتقال اولمم بود

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزمایش خون بده هم راحتتره هم مطمئن تر

آخه سري قبل اول خون دادم مثبت شد، بعد رفتم سي تي ريه اون مشكلي نبود، بعد رفتم pcr دادم اونم منفي بود. ولي از استرس مردم. آخه دو روز قبل پانكچرم بود. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ممنونم عزیزم. آره حتما کمک بود. خدا روشکر که با داروdfiهمیرتون پایین اومده. چون ما هم هفت ماه این دا ...

ای وای چرا پس برعکس شد برای شما خدا کنه منم یه بار پانکچر شدم فقط یه جنین تشکیل شد برام که انتقالم ندادم  عزیزم ان شاءالله که به مراد دلت برسی  داروهات اثر خوبی داشته باشن  عزیزم حتما پیاده روی بکن و حتما اب زیااااااااد بخور 

خیلی دردم میگیره مشکل واژینیسم دارم با سونو هم جیغ میزنم از درد دست خودم نیست

آخی عزیزم کاش یه بیحسی چیزی بود میشد بزنی. اون لحظه که دردت گرفت به بچه فکر کن گلم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آخه سري قبل اول خون دادم مثبت شد، بعد رفتم سي تي ريه اون مشكلي نبود، بعد رفتم pcr دادم اونم منفي بود ...

ایشالا منفیه این بار. بازهم هر طور فکر می کنی درسته انجام بده.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم نمی خوام دخالت کنم اما حیف نیست همه ش تو ترس از درد باشی؟ واژینیسموس درمان داره درمانشم فقط پش ...

عزیزم باز حالا بهتر شدم قبلا بدتر بودم.رابطه هم برام سخته ولی معاینه و سونو خب سختتره خیلی اذیت میشم

ایشالا منفیه این بار. بازهم هر طور فکر می کنی درسته انجام بده.

انشاالله، نميدونم واقعا چكار كنم😔 همسرم ميگه اگه اذيت نميشي pcr بده كه خيالت راحت باشه. شايدم جفتش رو بدم،تصميم گيري سخته

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
فدای قلب مهربونت باشه حتما میام میگم امیدوارم که با دست پر بیام 😘😘😘

عزیزم اصلا نگران نباش فردا منتظر خبر خوشت هستیم انشالله فولیکول های خوب و تپل مپلی داری داری 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

عزیزم باز حالا بهتر شدم قبلا بدتر بودم.رابطه هم برام سخته ولی معاینه و سونو خب سختتره خیلی اذیت میشم

به پزشکت بگو عزیزم ، روزی که انتقال داشتم ، یه خانمی بود همین مشکل رو داشت سختش بود براش با بیهوشی انتقال دادن