2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حدود ۲۳ساله،میگرن چکشی دارم،انقدر وحشتناکه،دوسدارم چشمام رو با قاشق دربیارم، تا جای که میرفتم بیمارستان مرفین میزدم 

گاهی هم مجبورم فقط برم توی اتاق تاریک تا یک الی دو روز تا کم کم ،فرود بیاد،

هر کاری بگی کردم،فایده نداشت،

زالو هم فایده نداشت،بیخودی پول و وقتتو پای زالو نزار

حدود ۲۳ساله،میگرن چکشی دارم،انقدر وحشتناکه،دوسدارم چشمام رو با قاشق دربیارم، تا جای که میرفتم بیمارس ...

من یک ماهه هر روز سردرد دارم از وقتی پا میشم تا بخوابم چشام‌میخواد دراد از جاش هیچ‌ مسکنی تاثیر نداره MRIدادم سالم بود انواع دکترا مغز اعصاب رفتم هیچکدوم از داروهاشون سرمو خوب نمیکنه دارم دیوونه میشم خسته شدم شقیقه هام و توی سرم نبض میزنن همش تووی اتاق تاریکم کل روزام خراب شده نمیدونم چکار کنم

من یک ماهه هر روز سردرد دارم از وقتی پا میشم تا بخوابم چشام‌میخواد دراد از جاش هیچ‌ مسکنی تاثیر ندار ...

دقیقا مثل من هستی،

لطفاً کارهای که میگم انجام بده،فقط تنها راه نجات همینه ،

روغن بنفشه پایه کنجد از جای خیلی خوب بگیر،چند قطره روی ابروها بریز و بمال،

بعد توی سوراخ بینی بریز،و بزار برسه به حلقت،

بعد ۵  الی ۱۰دقیقه خوب میشی،انشالله

دقیقا مثل من هستی،لطفاً کارهای که میگم انجام بده،فقط تنها راه نجات همینه ،روغن بنفشه پایه کنجد از جا ...

من یه جا بهم روغن بنفشه پایه زیتون داده گفت اینم مث همون ولی نمیتونم تو بینیم بریزم فک کنم باید با قطره چکون انجام‌بدم شما نتیجه گرفتید؟😭

فردا میگیرم از ی جای معتبر مرسی عزیزم ایشالا زودتر شماعم راحت شی از این سردردا

ممنونم از دعای شما,

البته یک سری کارهای دیگه هم هست که کمکتون میکنه،

هر وقت،وقت داشتید امر بفرمایید عرض میکنم خدمت شما

ممنونم از دعای شما,البته یک سری کارهای دیگه هم هست که کمکتون میکنه،هر وقت،وقت داشتید امر بفرمایید عر ...

عزیزی شما هر وقت داشتید بگید چون من دارم عذاب میکشم و گریه میکنم که هیچ‌مسکنی خوب نمیکنه سرمو 

عزیزی شما هر وقت داشتید بگید چون من دارم عذاب میکشم و گریه میکنم که هیچ‌مسکنی خوب نمیکنه سرمو

الهی...

جیگر منو آتیش زدید،من میفهمم چه دردی میکشید،

سرتون رو با روسری یا دستمال سفت ببند،

به سمتی که سر درد میکنه،بخواب و دراز بکش

حتما چای،و یا قهوه یا نسکافه بخورید ،

یک خودکار بردارید و نوک تک تک انگشتهای دست رو ساعت وار فشار بدید