2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
چشم عزیزم مرسی از دعای نابت. انشالله سال دیگه این موقع فرشته کوچولوت تو بغلت مشغول شیطنت و شیرخوردن ...

عزیزدلم‌خدابه‌همراه‌خودت‌وجوجت

کاش‌میشد‌عکس‌نی‌نی‌هاتونو‌میزاشتین‌‌قربون‌صدقه‌شون‌

میرفتیم..

اگه‌اشکال‌نداره‌اسمشو‌چی‌میزارید؟

عزیز‌دلم‌استرس‌نداشته‌باش‌..سزارین‌خیلی‌راحته

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام زینبی جون ببخشی من زخیرم ۶.۹هست بهم متفورمین دادن به نظرت برایه چیه؟ چه کار میکنه روزی ۲تا۵۰۰ ...

عزیزم‌ببخش‌من‌جواب‌میدم

امامیدونم‌که‌متفورمین‌خیلی‌تاثیر‌دارا‌روی‌تخمدان

تنبلی‌درمان‌میکنه..مخصوصا‌کنارورزش‌ورژیم‌فوق‌العاده‌لاغر

میکنه..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزکم چشم حتما. انشالله به زودی خونه ات و خونه دلت غرق شادی و آرامش بشه

لیلا جون انشالله که زایمان راحتی داشته باشی و به سلامتی گل پسرت رو بغل بگیری ، برای ما هم دعا کن که از این چشم انتظاری در بیایم ،فرداست یا پس فردا ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستای گلم خوبین? وای بیایدکه شدید به دلداریتون نیازدارم دلم بشدت ازغصه میترکه به هیشکی هم نمیش ...

عزیزدلم‌غصه‌نخور‌..این‌روزهامیگذره‌وروزهای‌خوب‌میرسه

مطمعن‌باش‌مامان‌میشی‌..‌ناامیدنباش

دلم‌روشنه‌به‌زودی‌خبربارداری‌تومیشنوم.‌.‌انرژی‌مثبت‌براخودت

بفرست‌ومدام‌تکرارکن‌بگو‌من‌این‌ماه‌انتقال‌میدم‌ومثبت‌میشم

عزیزم مبارکت باشه دکترت کی بود؟ من غیر از اون ۵ سالی که هزار جور درمان کردم.مرداد پارسال رفتم میکرو ...

ممنونم عزیزم.دکترم منصوره علیرضایی.سال پیش ازمایش های من۲۲۰۰شد.توصارم دکتربهرامی و زند رو زیادتعریف میکنن.خود لنفوسیت چندماه نمیکشه.مثلا امروز اولین دوز رو زدی ۲۱ روزبعدش دوز بعدی.بعد یکی دوهفته ازمایش.بعدبستگی به بدنت داره که حواب داده یانه.خدایی جواب نداده باشه دوباره ادامه میدن

اره النوا دادن  خودم فکر میکنم متفورمین درمان تنبلیه به خاطره همینم تخمکم کم شده

چندتا تخمک داشتی؟چندتا جنین شد؟من همیشه پریود منظمی داشتم و دارم شاید به این خاطر متفورمین نداد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستای گلم کسی قرص پردنیزولون خورده؟ به من گفتن روزی دو عدد. میخوام بدونم با فاصله و سر ساعت باید بخ ...

منم‌نمیدونستم‌اززینبی‌جون‌پرسیدم‌گفتن‌۲شوباهم‌بخورم

من‌یه‌ساعت‌بعدناهارمیخوردم

منم‌نمیدونستم‌اززینبی‌جون‌پرسیدم‌گفتن‌۲شوباهم‌بخورم من‌یه‌ساعت‌بعدناهارمیخوردم

اه واقعا؟ پس چرا من پیام دادم به ماما گفت هر دوازده ساعت یکی😐

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
شما واسه انتقالتون گرمي خوردين ؟ مكمل چيا ميخوردين؟

من کلا سعی کردم قبل انتقال وفریز سرخ کردنی نخورم و چیزای مقوی بیشتر بخورم هم سردی میخوردم هم گرمی.ولی گرمی بیشتر.مکمل نداده بودن خودم مولتی ویتامین و کیوتن و امپول ب کمپلکس مصرف میکردم