2777
2789

به شوهرم گفتم  سه چهار روز منتظرت بودم برا رابطه حتی امروز اما رو خودت اصلا نذاشتی دیگه مهم نیست برام دیگه حتی فکر کردن ب س ک س هم حالمو بهم میزنه چیزی ک مدام باید بگم هیچ ارزشی نداره حتی نمیبینی نه مدل مو نه آرایش ن لباس هیچی رو نمیبینی انگار شدم برات یه عروسک جنسی سکوت کرد اومد داد بزنه اولش جام جمع کردم رفتم تو سالن بعدش هم سکوت. صبح قرار بود برم دانشگاه استادم ببینم اینقد حالم بده ک نصف شب به استاد پیام دادم نمیام. واقعا چرا اینطوریه شما هم اینطوری هستید وقتی رابطه بخوام و نباشه نشه قاطی میکنم عصبی میشم 

همیشه توقع دارم بعد پریودیم بفهمه خودش برا رابطه پیش قدم بشه اصلا انگار ن انگار دیروز آرایش کردم مو اتو کردم ب خودم رسیدم نیاز خودش را رفع کرد شب و گرفت خوابید داشتم منفجر میشدم اما گفت ببخشید خسته ام نمیتونم گفتم باشه هیچی نگفتم امروز گفتم شاید ب تلافی دیروز آرایش کردم و اینا دیدم اصلا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن اصلا نیاز جنسی ندارم شده ۲ماه رابطه اصلا نداشتیم ولی انگار ن انگار

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
ن اصلا نیاز جنسی ندارم شده ۲ماه رابطه اصلا نداشتیم ولی انگار ن انگار

حالم بهم میخوره از خودم ک نقطه ضعف دادم دستش ک اینقد اذیت میشم یه مدت کلی سردی میخوردم ک سرد بشم اما نشد ک نشد فقط جاش کیست آوردم 

حالم بهم میخوره از خودم ک نقطه ضعف دادم دستش ک اینقد اذیت میشم یه مدت کلی سردی میخوردم ک سرد بشم اما ...

ینی از قصد نزدیکت نمیاد؟؟

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
ینی تورو ارضا نمیکنه

اگر هم ارضا میشم از هر 10 بار رابطه 7 بارش خودم تلاش می‌کنم او هیچی. و این حاملمو بد میکنه انگار چیزی تو وجودم داره نابود میشه انگار آرامش ندارم نمیدونم حس خیلی بدیه شایدم من بزرگش میکنم نمیدونم