2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
عزیزم من چون شرایط شوهرم حاده و با تسه یک بسته جنین دارم ازش روش کمکی خواستم خودش گفت اینو انجام بده ...

عزیزم ان شالله که مثبت میشی  اول و اخر خواست خداست....منم گلم فقط سه تا جنین دارم شانسم کمه میخوام همه روش ها رابگم انجام بده بعدا اگر خدایی نکرده نشد حسرت نخورم

چیکا جون شما آسپرین و آمپول  انوکساپارین هم داری؟  راستی دکتر که رفتی آزمایش قند خون ناشت ...

انوكسا داشتم بخاطر خونريزي و لكه بينيم قطع كرد همون روز ١٣ انتقال رفته بودم پيشش برام ازمايش قند و انزيم كبدي و تيروييدو ويتامين و خيلي چيزاي ديگه رو نوشت

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک باشه شادن جون، مطمئن باش به خوبی میتونی ازش مراقبت کنی عزیزم...

ممنون عزیزم😙😙😙 توکل به خدا 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انشالله صحیح و سالم به دنیا میاد 😍😍😍 توام بهترین مامان دنیا میشی براش خیالت راحت ، رود زود هم تپل ...

عزیزم پسرم 15 روزه به دنیا اومده❤ پناه بر خدا ...

قربونت، انشاالله شما هم نی نیت(نی نیهات) رو صحیح و سالم بغل میگیری😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ماهنده جون لوبيا سبز زياد بخور عزيزدلم

حتما عزیزم. از الان یا بعد انتقال؟ اخه گذاشتم بعد انتقال. لوبیا سبز و نشاسته و شیر سویا رو. از الان بخورم؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
حتما عزیزم. از الان یا بعد انتقال؟ اخه گذاشتم بعد انتقال. لوبیا سبز و نشاسته و شیر سویا رو. از الان ...

اره لوبيا سبزو از الان بخور 

اگر تيروييد داري شير سويا نبايد بخوري گلي

صبح براي انتقال ميخواي بري از خونه يه ليوان اب و يك قاشق نشاسته حل كن و بخور بعداز انتقال هم اومدي خونه بازم بخور سعي كن همون روز ناهار ماكاروني كم رب و ادويه با گوشت چرخ شده بخوري صبحانه هم پاچه بخور فقط پاچه باشه ميان وعده هم فرني با نشاسته خيلي خوبه البته كم شيرين شامم خوراك لوبيا سبز بخور

من از بيمارستان داشتم ميومدم خونه يه بالش و يه پتو صندلي عقب ماشين گذاشتم تا خونه دراز كشيدم عقب اون پتو رو هم يجوري گذاشتم پاهامو فيكس كردم كه خيلي تكون نخورم 

عزيزم اين نكاتي بود كه خودم انجام دادم اميدوارم به دردت بخوره و خبر مثبت شدنتو بهمون بدي😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
اره لوبيا سبزو از الان بخور  اگر تيروييد داري شير سويا نبايد بخوري گلي صبح براي انتقال ميخواي ...

بی نهایت ممنون از توضیحاتت. خیر ببینی دوست گلم. عزیزم من تیروئید ندارم ولی تیروئیدم در حد چهار و خوردی پنج بود که دکتر گفت قرص لووکسین بخور. الان شده دو. بازم نخورم شی سویا؟

عزیزم ان شالله که مثبت میشی    اول و اخر خواست خداست....منم گلم فقط سه تا جنین دارم شانسم ...

ممنونم مهربونم. انشالله با هم طعم مادر شدن رو بچشیم♥️🤲

بی نهایت ممنون از توضیحاتت. خیر ببینی دوست گلم. عزیزم من تیروئید ندارم ولی تیروئیدم در حد چهار و خور ...

فداتشم عزيزم. بنظر من نخور ارزششو نداره ادم بابتش ريسك كنه بجاش همونايي كه گفتمو بخور اها راستي من روزي دوتا قاشق ژله هم ميخوردم از قبل اماده كردم گذاشتم يخچال. بعد انتقال هم گوجه و پرتقال و نارنگي و اينارو هم بخاطر ويتامين سي كه دارن نخوردم بجاش كمپوت سيب كه خودم خييييلي كم شيرين درست كرده بودم ميخوردم. و اينكه ذكر و صلوات و توكل به خدا يادت نره اگر دوست داشتي ١٤٠٠٠ صلوات نذر امام زمان بكن انشالله دست پر برميگردي فداتشم❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
مممنونم عزیزم ایشالله خدا به زودی به تو هم یه دوقلو بده و کلی مشغولت کنه 🙏🏼  من از بار پنجم ...

گلم منپ تخمک اهدایی هستم .....دفعه پیش اهدا کننده باوجودیکه جوون بود ۲۳ سالش بود فقط سه تا جنبن شد که بعد از دوب شدن دوتاش موند.....یعنی این همه هزینه واسه یه انتقال ......میشه بهم راهنمایی کنی تو مام برای اهدایی با کدوم رابط صحبت کردی و چن تا جنین داشتی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی