2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044854 بازدید | 684415 پست
زنده باشي گلم. دكترم شهلا اسرافيلي. عزيزم استرس خودش مانع شدنت ميشه انشالله يكي دو روز اينده ميشي. ٦ ...

بسلامت بغل بگیری ..واسه منم دعا کن

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان بچه داری عزیزم ؟خیلی روزایی بدیع خدا واسه هیچکس نخواد امید زندگی  از کسی نگیره

آلوچه جااانم خیلی ناراحت شدم ، خدا کمکت کنه و با انرژی دوباره شروع کنی ، خدارو شکر که جنین داری پس نگران نباش ، ولی حان من قبل از شروع سیکل با شوهرت حرف بزن بگو اندفعه به کسی نمیگیم که رفتیم برای انتقال و کلا قانعش کن که چقدر آرامش مهمه ، مطالب علمی براش  سرچ کن و بفرست تا بخونه ، بعد به یه نتیجه خوب برسید و با خیال راحت برید انتقال بدید ، به امید خدا مثبت میشی ، برای منم دعا کن که امروز میرم سونو جنین و قلبش ببینم 😔

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
اااای جوووون دلم چیکا جون ، هی بهت میگفتم تو دوقلو داری ، ایمان داشتم دوقلو هستن 😍😍 مباارک باشه عز ...

فداتشم عزيزدلم 😍😍هرچي خدا بخواد يدونش سالمه برام يه دنيا ارزش داره اون يكي رو هم خدا بخواد برام نگه ميداره😍منتظر خبراي خوبتم امروز💃🏼

خداياشكرت....❤️ 
اره عزیزم نگران نباش همین که جنین تشکیل شده مطمئن باش قلبش هم میزنه ، تا ۱۰ هفتگی وقت داره تا ضربان ...

انشالله كه بزنه😍اينقدر مظلوم بود پشت اون يكي بود☹️اره گلم سونو واژينال شدم تو هم امروز واژينال انجام بده حتما

خداياشكرت....❤️ 
سلام عشقهاااا روزتون قشنگ و پر از اتفاق های خووب 😍😍🤗🤗 بچه ها من میخام جنینهای فریزم رو انتقال ...

عزيزم سعي كن لوبيا سبز بخوري براي ضخامت رحم عاليه انشالله اين ماه با خبراي خوشگل خوشحالمون ميكني مامان خانم😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
اره عزیزم ۴فروردین. ممنون نینیت خوبه زردیش خوب شد مرخص شدین؟منم بچم یکم زردی داره ی روز گذاشتمش تو د ...

آخی عزیزم، به سلامتی

چند هفته بودی؟

آره عزیزم مرخص شد خداروشکر، اسمشو تو خصوصی بهت میگم میترسم آشنا اینجا باشه😁

میگن شیرخشک برای زردی خوبه، من چون شیرم کمه هم شیر خودمو میدم هم شیرخشک

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انشالله كه بزنه😍اينقدر مظلوم بود پشت اون يكي بود☹️اره گلم سونو واژينال شدم تو هم امروز واژينال انجا ...

عزیزم اون یکی هم قلبش میزنه مطمئن باش ، یکم دیرتر ولی حتما میزنه 😍اره حتما سونو واژینال انجام میدم تو مطب خود دکترم میرم برام خیلی داعا کن ، خیلی تو دلم نگرانم برای بعداظهر ، همش به خودم میگم اگه هیچی نباشه چطوری دلم بیاد برم سقط کنم ؟ اونم بعد این همه انتظار 😓 

دوستان همگی برام دعا کنید 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزيزم سعي كن لوبيا سبز بخوري براي ضخامت رحم عاليه انشالله اين ماه با خبراي خوشگل خوشحالمون ميكني مام ...

مرسی مهربووونم..انشالله نی نی هاتو صحیح و سالم بغل بگیری❤❤🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
آلوچه جااانم خیلی ناراحت شدم ، خدا کمکت کنه و با انرژی دوباره شروع کنی ، خدارو شکر که جنین داری پس ن ...

ایشالا عزیزم جواب صبرت و بگیری دلت شاد بشه انتقال دومت بود؟اره ایندفعه به هیچکس نمی گم فقط مامانم میگم بیاد پیشم 

عزیزم اون یکی هم قلبش میزنه مطمئن باش ، یکم دیرتر ولی حتما میزنه 😍اره حتما سونو واژینال انجام میدم ...

واي انشالله🥺😍ديروز منو سحر باهم بوديم فقط ازش بپرس من تو چه حالي بودم 😭😭يعني بدترين روز عمرم بود ديگه اخراش خودمو اماده كرده بودم كه بگه جنيني وجود نداره😢اينقدر حالم بد بود كه يادم رفت يه عكس بگيرم از سونوم. عزيزم مطمئنم با خبراي خوب برميگردي ذكر بگو و صلوات بفرست تا اروم بشي خوب ميفهممت😘😘😘😘

خداياشكرت....❤️