2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دكتر عارفي انگشت شمار تو اين تاپيك ازش رضايت دارن ،  سرش شلوغ چند تا چند تا ميفرسته تو ، وقت نم ...

یعنی دکتر دیگه انتخاب کنم؟؟

میگن عارفی یکی از بهترین هاست و چون من شهرستان هستم شناختی از دکترای تهران ندارم

اگه بخوام مرکز ابن سینا با دکتر عارفی ivf انجام بدم هم کم کاری میکنه؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز پریودم فردا زنگ میزنم برایه وقت گرفتن چه رود گذشت انگار دیروز بود منفی شدم خدایا شکرت میخوا ...

ايشاله اين بار حتما  مثبت ميشي راستي پروانه جان  سري قبل امپول هات چيا بودن ؟ بعد دكترت واسه فردا بهت وقت ميده يعني ابن سينا اينترنتي نيست وقت دهيش؟

ايشاله اين بار حتما  مثبت ميشي راستي پروانه جان  سري قبل امپول هات چيا بودن ؟ بعد دكت ...

به من ابن سینا قبل عید زنگ زد گفت پری شدی روز اول زنگ بزن بهت یا همون روز یا دوم سوم پری میگیم بیا اما من میخوام یک پری برم برای شروع سیکل

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم، به سلامتی زایمان کردی؟ مبارک باشه😍 راستش سینمو خوب میگیره اما شیرم کمه دیگه در کنارش ش ...

اره عزیزم ۴فروردین. ممنون نینیت خوبه زردیش خوب شد مرخص شدین؟منم بچم یکم زردی داره ی روز گذاشتمش تو دستگاه اوردیم خونه .راستی اسمشو چی گذاشتین؟

من یکم ترسو تشریف دارم برا امپول زدن کلی استرس میکشم د حساب کن اسم عمل پیش بیاد به چه حالی میفتم

اوووو نه بابا ترس نداره ، موقع ای که بیهوشی که خیلی حال میده اصلا متوجه نمیشی ، فقط تو ۳ روز اول سخته 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ چاره ای نیست باید دل به دریا بزنی و بری برای عمل خواهر جان 😒😒

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

دوستای گلم پیاممو دیدید جواب بدید. ماه رمضون نزدیکه آیا روزه گرفتن واسه اسپرم ضرر داره چون دقیقا پانکچرم می افته توی ماه رمضون همسرم روزه میگیره اسپرمش ضعیف میشه 

عزیزم ببین یه چیزی بگم؟  اصلا نمیتونی دو تا مشکل مشابه رو با هم مقایسه کنی....  چون شدت ...

سلام خانما ....کسی لیست کامل ازمایش های ایمنی انعقادی رو داره؟من فقط سه تاجنین دارم ...این دکترا که شل میگیرن میخوام خودم برم انجام بدم که حداقل شانس مثبت شدن بره بالا برام

دوستای گلم پیاممو دیدید جواب بدید. ماه رمضون نزدیکه آیا روزه گرفتن واسه اسپرم ضرر داره چون دقیقا پان ...

عزیزم خیلی خیلی تاثیر داره، روزه نگیرید

حتی تغذیه ی همون روز آزمایش هم خیلی تاثیر داره

واسه همسر من اینجوری بود

روزایی ک هول هولکی و بدون برنامه ریزی آزمایش میداد نتیجه ی آزمایشش خوب نمی شد و برعکس

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من امروز پریودم فردا زنگ میزنم برایه وقت گرفتن چه رود گذشت انگار دیروز بود منفی شدم خدایا شکرت میخوا ...

پروانه جان دکتر انصازی پور از ۱۸ ام میاد منم زنگ زدم و شروع سیکل انتقال گفتن فعلا با یه دکتر دیگه شروع کن دکتر ۱۸ ام میاد منم قبول نکردم گفتم می خوام با خودش ادامه بدم بهم گفتن پس باید یه سیکل دیگه صبر کنم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم خیلی خیلی تاثیر داره، روزه نگیرید حتی تغذیه ی همون روز آزمایش هم خیلی تاثیر داره واسه همسر م ...

مرسی که گفتی. آخه همسر منم خیلی ضعیفه خودمم توی فکر بودم که نگیره. فدات

لی لا جان رفتی ان اس تی ؟  امروز حرکت بچه کم شد رفتم بیمارستان . سه بار ان اس تی گرفتن خوب نبو ...

عزیزم اشکالی نداره برای بررسی این هست که تنفس، تن عضلانی و ضربان قلب جنین چک بشه و مایع دور جنین و به هر کدوم از. 2 نمره میدن 

اگر جمعش خوب باشه که هیچی اگر نباشه هم اقدامات لازم رو انجام میدن همین

قطره اد  مارک خاصی باید بدیم من از داروخانه گرفتم ایا امکان داره روی دل درد کولیکی تاثیر بد بزا ...

عزیزم ویواکید خیلی خوبه تو حلق کمتر میپره 

کولیک هم واقعا راه حل اساسی نداره فقط باید از هر روشی که بلدی به نوزاد کمک کنی بهتر بشه همین عزیزم، یک دوره هست که اوجش ماه دوم هست 😰😰😰😰

مرسی که گفتی. آخه همسر منم خیلی ضعیفه خودمم توی فکر بودم که نگیره. فدات

قربونت عزیزم

به امید پانکچر و میکروی عالی👶👶👶❤❤❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻