2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ایشالا عزیزم جواب صبرت و بگیری دلت شاد بشه انتقال دومت بود؟اره ایندفعه به هیچکس نمی گم فقط مامانم می ...

اره عزیزم ، من ۳ بار iui منفی داشتم 

یکبار پانکچر شدم همش ۳ تا جنین شد که انتقال دادم و منفی شد ، دوباره پانکچر شدم که ۶ تا جنین شد که ۳ تا با کیفیت بود که انتقال دادم 

به خاطر همین میگم خداروشکر که جنین داری ، چون کیفیت جنین ها خوبه پس حتما میگیره ، به نظرم از الان ورزش کن ، خیلی تاثیر داره

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
واي انشالله🥺😍ديروز منو سحر باهم بوديم فقط ازش بپرس من تو چه حالي بودم 😭😭يعني بدترين روز عمرم بود ...

عزززیزم تو که تازه میخواستی بری برای سونو آخه چرا نباید جنین تشکیل میشد ؟😅😅 دقیقا میفهم چه حال داشتی ، حالا خداروشکر که جوجه ها حالشون خوبه ، یه دختر و یه پسر ناز خدا بهت میده ، انقدر از سرو کولت بالا میرن که وقت نکنی بیای تایپیک 😂😂🤦‍♀️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزززیزم تو که تازه میخواستی بری برای سونو آخه چرا نباید جنین تشکیل میشد ؟😅😅 دقیقا میفهم چه حال داش ...

ديروز بدجور خونريزي كردم يهويي براي همون گفتم همه چي تموم شد🥺همچنين همچنين براي خودت و همه ماماناي منتظر تاپيك😂😂😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم من چندروز پيش يه متني اينجا فرستادم كه چه حرفايي شنيدم چه بغضايي رو تو جمع قورت دادم و قلبم هز ...

مامانم همیشه می گن: خدا بچه رو نمی ده برای "هوس" ، می ده برای "عوض"

هر کسی هر چی به امثال ما می گه، خدا به سر عزیزانش میاره

همه ما به نوعی زخم زبون و نیش و کنایه شنیدیم

بدا به حال اون کسانی که باعث شدن ما با چشم گریون نگاهمون به آسمون دوخته بشه

.

خدا داره می بینه

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
ديروز بدجور خونريزي كردم يهويي براي همون گفتم همه چي تموم شد🥺همچنين همچنين براي خودت و همه ماماناي ...

ضمنا تبریک می گم خدمتتون

ان شاالله هر دو نی نی رو خدا سالم بگذاره توی دامنتون

لیانا جونم خوبی دخمل جانت خوبه از طرف من ببوسش یعنی میگی قرص ال دی رو بخورم

قربونت عزیزم 

ببخشید الان پیامت رو دیدم 

اگه دکترت گفته بخور 

بازم از زینب جون بپرس 

چون من تا حالا ال دی نخوردم 

طبیعی میخوای اقدام کنی ؟ یا بری تو سیکل لیلا جون 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلامت باشی عزیزدلم خدا پرنسستو برات حفظ کنه ...پسربزرگم ۹سالشه 

ای جانم  خدا جفتشون رو واست حفظ کنه 🌺🌺💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

خانمها یه سوال دارم

من به خاطر نقص ایمنی انعقادی باید سرم ivig می زدم

دکتر خودم توی عید نبود رفتم پیش یه دکتر دیگه با توجه به وزنم(65) کیلو، برام سه تا تجویز کرد و من روز 10 فروردین زدم

.

دیروز رفتم پیش دکتر خودم، کلا تا اردیبهشت نیست ایران، دستیارش گفت: خوب کاری کردی رفتی و زدی اما...نگران نشی ها، خانم دکتر معمولا برای وزن شما 6 تا سرم می دن به جای سه تا!!!

کسی بوده هم وزن من باشه و ماه اول بارداری فقط 3 تا ivig زده باشه و موفقیت آمیز جلو رفته باشه؟

ديروز بدجور خونريزي كردم يهويي براي همون گفتم همه چي تموم شد🥺همچنين همچنين براي خودت و همه ماماناي ...

عزززیزم پس خونریزی داشتی 😑 انشالله که خیره 

حالا که دوقلو داری بارداری بیشتر اذیت میکنه ، هرکدوم از نی نی ها یه مدل ساز برات میزنن 😅😅

نه عزيزم فقط خراش بود بدون بيهوشي هزينش با سونو و ويزيت ٥٠٥ تومن

من تو سايت مام پرسيدم دكتر لاهوتي جواب داد كه اصلا إثبات نشده وهيسترو با خراش و هزينه بيهوشي داره منم گفتم هيستروسكوبي نباشه فقط خراش ،نميدونم جرا  بعضي از دكتر ها براي اين كارها همش بهونه ميارن

سلااام ، نه دکترم دیروز نبود ، تازه امروز میخوام برم ، انقدر استرس دارم که خدا میدونه 😭😭

نازیلا جون من مطمعنم که امروز با خبر های خوب میای. من دلم روشنه. دیروز برای چیکا جون هم دلم خیلی روشن بود. حتما امروز با خبرای خوب میای. 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
جمله آخرت رو باید با طلا بنویسی قاب گرفت  فقط ماااااادرررررر  مادر نگفته حرف دلتو میخونه ...

مامانم رو درجریان کامل قرار ندادم . بنده خدا چند روز پیش جای آمپول انوکسپارین که کبود شده تموم شکمم دید اینقدر گریه کرد که اینا چیه چرا باید با درد بچه دار میشدی .. دلم میخواست هزار بار برای مامانم بمیرم و زنده بشم . همسرم به مامانش گفت طفلی شکمش همش کبوده زودی گفت عب نداره کسایی که انسولین میزنن همین جوری میشن چه فرقی داره زودی خوب میشه بعد مگه اون همه خانم آی وی اف میکنن چند بار چه فرقی با شما دارن بعدشم من سالها قرص ال دی خوردم هورمونی هم بوده حالا مگه چه دارو هورمونی مصرف کرده نگران نشین ...

اگه به پسرش درست رسیدگی کرده بود کار من به اینجا کشیده نمیشد 😢😔

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤