2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از محبتت عزیزم ❤ آره واقعا احساس خوبیه ، برام دعا کن که ان شاءالله از این به بعد به خیر و سلا ...

تازه مثبت شدی  مبااارک......ان شالله بسلامتی بغلش کنی تورو خدا باحال خوبت برای بچه های تاپیک دعا کن.باور کن نمیدونم تعطیلات چطور گذشت همش هم و غصه...

سلام خانومای عزیز روزتون بخیر....کسی بوده زایمان طبیعی انجام داده باشه با وجود اینکه ای وی افی بوده ...

سلام اره عزیزم من طبیعی زایمان کردم ۴فروردین 

اوایل فکر میکردم دکترم حتما منو سزارین میکنه ولی معاینم کرد گفت لگنت خوبه میتونی طبیعی و واقعا هم از زایمانم راضیم من درد نداشتم کیسه ابم پاره شد با امپول فشار دردام شروع شد اما سر۵ساعت زایمان کردم 

تازه مثبت شدی    مبااارک......ان شالله بسلامتی بغلش کنی تورو خدا باحال خوبت برای بچه های ت ...

ممنون عزیزم❤

ان شاءالله  به زودی خدا به شما و همه ی مامانای منتظر نی نی ناز میده 😍😍

مطمئنم به زودی میای و خبر مامان شدنت رو به ما میدی و دلمون رو شاد میکنی عزیزم😍😍😍

ممنون عزیزم❤ ان شاءالله  به زودی خدا به شما و همه ی مامانای منتظر نی نی ناز میده 😍😍 مطمئنم ...

پسر جاریم پانزده سالشع تقریبا درک نداره زیاد...بهم گفت زنعمو ده ساله عروسی کردی؟؟؟؟؟پس چرا بچه نداری این چه وضعشه؟؟؟اینقدر دلم شکست رفتم تو‌حیاط پیش انبار که کسی نمیاد انقدر گریه کردم  ان شالله خدا از دهنت بشنوه

بچه ها من رفتم سونو خداروشكر قلب جوجم ميزد😭😭😭😭😭دوقلو هستش يه قل رشدش كمتر بوده جنين تو ساك بود ...

وااای خدای من .تبریک میگم عزیزم .باورت میشه پیامتو خوندم از ذوق گریه ام گرفت .ان شاء الله قل دوم هم زبروزرنگ میشه رشد میکنه

بچه ها من رفتم سونو خداروشكر قلب جوجم ميزد😭😭😭😭😭دوقلو هستش يه قل رشدش كمتر بوده جنين تو ساك بود ...

مباااااااارک باشه عزیزم

چشم و دلت روشن❤❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم فولیک اسید و ویتامین ای و آسپرین هم لازمه بخورم قبل انتقال؟؟؟؟ بچه هاااا کسی میدونه؟؟؟؟؟؟

فولیک اسید و ویتامی ای خوبه من خودم دکترم فقط فولیک اسید گفت اما من ویتامین ب۶ هرشب و ویتامی ای هر سه روز میخورم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
وااای خدای من .تبریک میگم عزیزم .باورت میشه پیامتو خوندم از ذوق گریه ام گرفت .ان شاء الله قل دوم هم ...

الهي فداي قلب مهربونت بشم من😍😍زنده باشي عزيزدلم انشالله

خداياشكرت....❤️ 
پسر جاریم پانزده سالشع تقریبا درک نداره زیاد...بهم گفت زنعمو ده ساله عروسی کردی؟؟؟؟؟پس چرا بچه نداری ...

عزیز دلم ❤❤❤❤❤

همه ما ها که این مشکلات رو داریم  در این شرایط  سخت قرار گرفتیم چاره ای نیست جز صبر و آرامش توکل به خدا 🌹

ان شاءالله خدا به زودی دلت رو شاد میکنه و نی نی نازت رو بغل میگیری گلم😍😍😍

پسر جاریم پانزده سالشع تقریبا درک نداره زیاد...بهم گفت زنعمو ده ساله عروسی کردی؟؟؟؟؟پس چرا بچه نداری ...

عزيزم من چندروز پيش يه متني اينجا فرستادم كه چه حرفايي شنيدم چه بغضايي رو تو جمع قورت دادم و قلبم هزار تيكه شده ديگه از اين بدتر شنيدي كه نزديكات بهت دور از جونت بگن گاومون دوبار زاييده تو هنوز نزاييدي اونم تو جمع و هارهار بخندن؟ خداوند هيچ دل شكسته اي رو بي جواب نميذاره باز اون بچه بود از رو نفهميش اينو گفت اما اون كسي كه اين حرفو بهم زد خودش مادر دوتا بچست

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها امكان داره قلب يه جنين از اون يكي ديرتر تشكيل بشه؟ اخه ساكش بود جنينم بود🥺🥺فقط ساكش از اين يكي كوچيكتر بود و جنين و اول نديد بعد پيداش كرد🥺تو اولين سونوم هم ساك اينو نديده بود فقط بهش مشكوك بود. پشت اون يكي بود ممكنه قلبش ديرتر تشكيل بشه؟

خداياشكرت....❤️