2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043794 بازدید | 684340 پست
عزیزم من اصلا چیز خاصی نخوردم....  فقط هر چیزی که میخواستم بخورم چک میکردم طبعش گرمه یا سرد... ...

مررررسييييي عزيز دلممممم

ممنون از وقتي كه گذاشتي🌷 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
زنده باشي مهربون هرچي باشه فقط سالم باشه. زياد سرپا ميموندم يا مينشستم تخمدان و زير شكمم درد ميگرفت. ...

عزیزم تا دیروز منم سرپا میموندم شکمم یه درد پریودی خفیف میگرفت و ول میکرد امروز نداشتم ..دعام کنید عزیزم فردا دلم شاد بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله ممنونم. متن قشنگی بود❤ میفهممت انشالله که خیلی زود مامان میشی و همه سکوت میکنن خدا جوابه این ...

انشاالله😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ممنون عزیزم پس همون آزمایشو بدم.. آخه بچه های اطنجا همه تا 14 روز آزمایش دادن مثبت نشون داده من دیگه ...

عزیزم خوب با فرص غیر کاذب بودن یی بی چک ممکنه دیر لانه گزینی شده چون جنین دو روزه بوده..... 

ممکنه کلا از نوع بتا پایین باشی.... 

مثلا لاله جون بتاش فکر کنم ۵۰ بود ولی شکر خدا الان دردونش دو ساله شده.... 

خلاصه هر احتمالی میتونه باشه..... 

پس ارزش داره با یه تست خودتو از اما و اگر و کاش خلاص کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب با فرص غیر کاذب بودن یی بی چک ممکنه دیر لانه گزینی شده چون جنین دو روزه بوده.....  م ...

ممنون عزیزم ک وخت گذاشتی❤️❤️.. والا توکل بخدا یه چن تا دیگه میگیرم اگه مثبت شد بعد تطعیلات باز میرم آزمایش

منظورم اینه بی دلیل زایمان رو جلو نندازین....  یعنی اینطوری نباشه چون فلان روز میخوایین زایمان ...

ما که با این سختی باردار شدیم تاریخ چه اهمیتی داره برامون😆 ۳۰ اسفند هم میشد مهم نبود . انشالا که این سری سونوم خوب باشه هربار رفتم یه چیزی درباره جفت از توش در اومد و اعصابم رو بهم ریخت😔

2810