2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست
من از اول گفتم طرازی پی جی اس کن من ۲۰تا جنین داشتم گفت نه بعد ۶ ۷ بار منفی شدن اونکار باید کرد ولی ...

عزیزم والا به نظرم به جای دو مرحله ای رو کاریوتایپ زوم کن.... 

ببین اگه خودشم ننوشت بدین یه دکتر دیگه بنویسه انجام بدین لااقل عیار دستتون بیاد.... 

من یادمه این دوستمونم بهش گفته بود بنویسه گفته بود که چون جنینات گرید آ و بلاستن احتمالا مشکل کروموزومی کمه اما از شانس خودشون سر خود رفته بودن انجام داده بودن که دیده بودن مشکل دارن.... 

دیگه بعد اون مجدد پانکچر و پی جی اس و.... 

دیگه از اون به بعد از جریان درمانش اطلاعی ندارم اما کلا تو این مایه ها بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمایی که امپول پروژسترون استفاده میکنید جای امپول هام سفت شده و خارش داره مثل سنگ شده زیرش چکار ...

عزیزم والا اون زمان برا من یه مدت جاش بد جور میخارید دکترم شربت پرومتازین اگه اشتباه نکنم تجویز کرده بود و گفته بود نهایت سه قاشق در روز.... 

اما من یه قاشق میخوردم تا یه هفته دیگه نمیخارید..... 

از دکترت بپرس ببین اجازه میده یا تایید میکنه؟! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من دقیقا نمیدونم منم از اطریق همین سایتها با مطالعه خصوصیات طبعها حدس زده بودم اما احتیاطا دکت ...

سلام انا جون من دكترم بهم  اسپرين نداره جون انتقال اولمه وگفت سقط نداشتي ولي تو نت خوندم اسپرين تاثير مثبت داره تو بارداري  

عزیزم به نظر من منطقی نمیاد این قضیه بازم زینبی جون بهتر میدونه....  

مرسی آنا جان. دکترم از اون زمان بهم گفت گرمی رو کم کنم و دو سه بارم آنزیمای کبدی رو آزمایش دادم. فقط متوجه نشدم چی به نظر منطقی نمیاد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من مشکلی ندارم دکترم گفت نکن دلایلشم توضیح داد اونموقع قانع شدم چون یبار منفی شدم ولی الان چون ۳بار ...

بله عزیزم به نظرم منم تعیین سلامت جنین بدون علت توصیه نمیشه به هر حال جنین دستکاری میشه اگه مشکل ژنتیکی ای چیزی نباشه حتی من شخصا تعیین جنسیتم اصلا به همین علت توصیه نمیکنم.... 

مگر اینکه واقعا ریسک جنین مشکل دار باشه بخوان تعیین سلامت جنین بکنن.... 

مگه دی اف آی با آزمایش تانل مشخص نمیشه؟ جواب آزمایش تانل هم یک ماه طول میکشه.  روز پانکچر چجور ...

عزیزم دی اف آی برا روز پانکچر نیست.... 

عزیزم میشه منم دعا کنی شنبه میرم برای ساک حاملگی

عزيز دلم انشاالله حاجت روا بشي، من همه بچه هاي تاپيك رو دعا كردم سر افطار، انشاالله شنبه خوش خبر بياي و شادمون كني🌸😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
2810