2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست
سلام عزيزدلم والله خيلي پخش شده عكسم تاره ولي انشالله مثبته مامان خانم😍😍😍

ممنون عزیزم آره تو عکس معلوم نیس ولی الان خیییلی واضحه خطش،، میگم بعد چن ساعت باز اعتبار داره یا کاذبه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حتما فردا برو یه آز بده.....  چون فکر کنم داروهاتم قطع کردی.....  اگه + بود حتما ا ...

توکل بخدا عزیزم ن اصلا حتی لکه هم ندیدم سینه هامم خیلی ورم داره و خارش شدید انگار ولوله س توشون 😅😅 زیر دلمم سفت شده حسابی

سلام آنا جون . بخاطر اینکه وضعیت قرارگیری جنین خوب نیست . بریچ عرضی هست و جاش خیلی تنگ شده و ضمن این ...

منظورم اینه بی دلیل زایمان رو جلو نندازین.... 

یعنی اینطوری نباشه چون فلان روز میخوایین زایمان رو جلو نندازین..... 

من خودم مثلا برنامم یه هفته بعد بود اما خوب شرایط جوری شد زودتر شد..... 

سر اولی حرکتش کم شد و آن اس تی متوسط شد و دکتر گفتن فردا ناشتا بیا یه دورم چک کنیم اگه اوکی نبود سزارین کنیم..... 

دومین بارم روز قبل فشارم بالا رفت رفتم چک کردن بعد تست اورژانسی اردار و.... 

فرداش گفتن مجدد ناشتا بیا برا چک که دیگه بازم گفتن اورژانسی سزارین بشه.... 

یعنی اگه شرایط ایجاب کنه که نمیگم نگهدارین.....

اصلا منطقی نیست.... 

اما اگه همه چی اوکی باشه هر چی دیرتر و کاملتر بشه سن بارداری بهتره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزيزم من تعيين جنسيت هستم وفقط يه جنين پسر دارم وديكه هم نميتونم درباره اي وي اف كنم &nbs ...

آره عزیزم هر کدومو بخوایین میتونین انجام بدین.... 

اگه نمیخواین دوباره میکرو کنین که منطق میگه با بررسی بیشتر باشه که شانستون بالاتر باشه اما چون بارداری طبیعی داشتین احتمالش کمتره مشکل ایمنی داشته باشین اما خوب کلا از ایمنی اعتبارش ۶ ماه بیشتر نیست یعنی ممکنه کسی قبلا بدون مشکل باشه الان مشکل دار بشه یا برعکس..... 

اما مشکل انعقادی خصوصا اونایی که تو آزهای ژنتیکی مشخص شدن دیگه تا ابد باهامون هستن..... 

یعنی من چون تو بارداری با میکرو انوکسوپارین داشتم برای بارداری طبیعیمم دیگه بدون هیچ تستی به خاطر سوابق پزشکیم انوکسان تجویز شد. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میترسم دوباره منفی بشه😢 نمیشه سونو بدم؟ 

سونو فکر نکنم الان به درد بخوره..... 

انشالله اگه + باشه انشالله یه هفته بعد بیشتر سونو جواب میده..... 

سونو فکر نکنم الان به درد بخوره.....  انشالله اگه + باشه انشالله یه هفته بعد بیشتر سونو جواب م ...

ممنون عزیزم پس همون آزمایشو بدم.. آخه بچه های اطنجا همه تا 14 روز آزمایش دادن مثبت نشون داده من دیگه امیدی نداشتم ولی الان میگم شاید بشه.. شاید دیرتر لانه گزینی کردن آخه دو روزه بودن

آره عزیزم هر کدومو بخوایین میتونین انجام بدین....  اگه نمیخواین دوباره میکرو کنین که منطق میگه ...

ممنون انا جان  كدومش براي اي وي اف مهمتره كه رجم جنين رو پس نزنه؟ ايمني يا انعقادي يا دوتاش رو انجام بدم؟

عزیزم حتما از نظر ایمنی انعقادی بررسی کن....  عزیزم وقتی ایمنی مشکل داشته باشه رحم مادر جنین ر ...

آنا جان من پنج بارمیکروم منفی شده 

انعقادی مشکل دارم 

اما ایمنی تا حالا هیچ دکتری برام ننوشته چون میگن سرم پیدا نمیشه هربارم قبل انتقال پردنیزولون داشتم

شما قبل انتقال سرم داشتین؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
ممنون عزیزم آره تو عکس معلوم نیس ولی الان خیییلی واضحه خطش،، میگم بعد چن ساعت باز اعتبار داره یا کاذ ...

انشالله خيره فداتشم. مارك ديگه نداري بزني؟ اگر نداري فردا برو ازمايش خيالتم راحت ميشه

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم درسته من خودم بارداری دومم طبیعی بود اما چون مشکل انعقادیم قبلا مشخص شده بود به محض تایید بارد ...

بله درست میگین شما. اناجون یعنی کسی که دوتا بارداری طبیعی داشته و صحیح و سالم بدنیا اورده نی نی هاشو امکان داره بارداری سومش مشکل انعقادی پیدا کنه و به مشکل بر بخوره؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
منتظر خبراي خوبتم عزيزم😍😍😍

قربونت چیکای مهربون.. من بحدی از افسردگی رسیدم ک مث دیوونه ها حتی نمیخوابم تا صبح.. مدام کفر میگم خیلی خیلی ناراحتم، حالام نمیخام الکی امید بدم ب خودم ولی خونواده هنوز امید دارن و میگن این بی بی چکه واقعیه و مثبتی.. حالام توکل بخدا شما ک مامان شدی برام دعا کن😢❤️

2810