2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست
وای خدا چه سعادتی فدات شم مرسی که به یادم بودی مرسی اتفاقا دیشب خیلی دلم شکسته بود کلی گریه کردم ماد ...

اي جانم عزيزم، انشاالله مامان هم خوب باشن🌷 

هركه در اين درگه مقرب تر است جام بلا بيشترش ميدهند...

خدا داره امتحانمون ميكنه عزيزم. 

باورت نميشه من امسال عمم و زنعموم چه تيكه اي بهم انداختن، خيلي گريه كردم بعد مهموني،ولي شك نبايد كرد كه خدا حواسش بهمون هست🌸

زندگيت پر از نگاه خدا باشه عزيزم🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسي عزيزم از توجهت😍 ميشه بگي مثلا چيا خوردي؟ منم طبعم سرده و خيلي نگران خورد و خوراكم شدم ممنون ...

عزیزم من اصلا چیز خاصی نخوردم.... 

فقط هر چیزی که میخواستم بخورم چک میکردم طبعش گرمه یا سرد.... 

مثلا میوه های با طبع گرم میخوردم.... 

گوشت گوسفند میخوردم..... 

سبزیجات با طبع گرم.... 

کلا چیزای عادی اما با طبع گرم.... 

یعنی چیز غیر عادی و جوش نده و دم کرنی با این چیزا مد نظرم نیست..... 

مثلا میوه های طبع گرم مثل خربزه، موز، سیب، گیلاس،.... 

تو سایت طبایع دات آی آر نگاه کرده بودم هر چی میوه با طبع گرم بود نگاه کرده بودم و اونایی که برام خوب بودن انتخاب میکردم میخوردم.... 

ببینین تغذیه از دید من وقتی درسته اولا مناسب طبع باشه دوما مناسب شرایط هر فرد.... 

مثلا من خودم مشکل تیروئید دارم، یا اینکه آندومتریوز داشتم و الانم تحت کنترل خوب اینا م در نظر میگرفتم که چیزایی که میخورم برا اینا بد نباشه.... 

برا همین تاکید می‌کنم اصلا با تغذیه کسی کارتون نباشه.... 

خودتون راحت لیست تغذیه خودتونو بنویسین.... 

مثلا من خیلی مستعد یبوست اینارم در نظر میگرفتم..... 

یا متلا چون ژن غلظت خون داشتم اینم در نظر میگرفتم مثلا من انار زیاد میخوردم البته انار شیرین چون انار ترش طبعش سرده برا همین انار شیرین میخوردم.... 

خلاصه باید خودتون تشخیص بدین و اصلا هم از کسی تقلید نکنین..... 

یه چیز دیگه خصوصا وقتی وارد سیکل میشین یا تو باردارب اصلا چیزی که تجربه خوردنشو ندارین امتحان نکنین چون نمیدونین بدنتون چه رفلکسی نشون میده..... 

مثلا خیلیا میگن بعد انتقال آناناس بخورین و.... 

من نه میگم خوبه نه میگم بد چون نسبیه..... 

من خودم چون زیاد آناناس خور نیستم برا همین اصلا اون موقع نخوردم.... 

تو با داریم هم نخوردم چه کاریه ریسک کنم چیزی که بدنم بهش عادت نداره بخورم.... 

یا مثلا من کلا عنبه نخورده بودم خیلیا میگفتن خیلی خوبه و اله و بله..... 

من نه تو سیکل خوردم نه تو بارداری چون نمیدونستم بدنم چه واکنشی نشون میده..... 

اما خوب چند ماه بعد زایمان خوردم که دیگه لااقل عیار دستم بیاد.... 

خخخخخخخ.... 

پس خواهشا بیشتر رو روال عادی تغذیه تون با کمی ادیت و بهینه سازی همون روال برین جلو و از کسی تقلید نکنین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@تورک_آنا     سلام عزیزم من ۲۹سالمه پارسال اقدام به میکرو کردم من مشکلی نداشتم همسرم اسپ ...

سلام عزیزم..... 

بعد سه بار انتقال چیا بررسی شده؟ 

خودت آزمایش ایمنی انعقادی دادی؟ 

تست کاریوتایپ انجام دادین؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرکزت باید معتبر باشه و شانس میکرو حدودا 40 درصده بنظرم اینکه جنینات پنج روزه میشن خیلی خوبه یعنی ...

عزیزم ۵ روزه بودن مشکل کروموزومی رو رد نمیکنه اما خوب بالطبع میشه گفت احتمالش کمه اما صفر نیست چون من چندین نمونه دیدم با بهترین جنینا مشکل کروموزومی بعدا تایید شده.... 

عزیزم نگران نباش اون صفر مطلق نیست زیر یک درصد صفر حساب میشه....  نگران نباش اسپرم خوب پیدا می ...

انشالله عزیزم ممنونم که گفتی چقد منتظر بودم پیاممو جواب بدی 💋

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من بوشهر هستم  اره خیلی خوب بودم شرایط ولی چه فایده  آزمایش ایمنی انتعادی نه ندادم آزمای ...

عزیزم حتما از نظر ایمنی انعقادی بررسی کن.... 

عزیزم وقتی ایمنی مشکل داشته باشه رحم مادر جنین رو پس میزنه.... 

انعقادی مشکل داشته باشه خونرسانی به جنین با مشکل مواجه میشه یا نمیگیره یا بگیره سقط میشه.... 

کاریوتایپ هم به نظرم بدین بد نیست لااقل اگه خدای نکرده مشکل داشت میتونین بقیه جنین‌هارو پی جی اس انجام بدین روشون بعد جنین سالم رو انتقال بدین.... 

اي جانم عزيزم، انشاالله مامان هم خوب باشن🌷  هركه در اين درگه مقرب تر است جام بلا بيشترش ميدهن ...

انشالله ممنونم. متن قشنگی بود❤ میفهممت انشالله که خیلی زود مامان میشی و همه سکوت میکنن خدا جوابه اینجور آدما رو بده انشالله❤خیلی گلی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
جدی😭😭😭😭😭😭 یعنی من هیچ وقت باردار نمیشم

نه عزیزم..... 

منظور دوستمون اینه باید کامل بررسی کنین.... 

من خودمم دو انتقال منفی داشتم بعدش بگه همه بررسی‌های تکمیلی انجام شد و معلوم شد مشکل ایمنی و انعقادی دارم که اونام با دارو کنترل میشن و شکر خدا میکروی سوم + شدم.... 

تازه بعدشم طبیعی باردار شدم.... 

الان دو تا فرشته ناز دارم.... 

من اين همه تلاش ميكنم واسه انتقالم از يه طرف هم استرس دارم كه يه جنين شانس مثبت شدنش كمه خود دك ...

عزیزم اصلا به این چیزا فکر نکنین.... 

مطمئنا شانس دو تا بیشتره اما آنقدر فرق نداره مهم اینه بدنت جنین رو بپذیره که بخواد بپذیره تعداد جنین ملاک نیست زیاد.... 

مثلا من بار اول ۲ تا انتقال دادم منفی شد.... 

بار دوم ۴ تا بازم منفی شدن.... 

علت منفی شد نام عملا بدن خودم بود.... 

قبل انتقال سوم اینا حل شدن و انتقالم + شد.... 

یعنی فاکتور میزبان مهمتر از تعداده..... 

یعنی فاکتور بدن مادر و سلامت جنینه که مهمه بقیه عملا هاشیه های خیلی کوچیکن که ارزش ندارن انقدر ذهنت رو درگیرشون کنی.... 

سلام بچه ها من میخام بعد رمضون برم برا انتقال چهارمم،هشت تا جنین دیگه دارم میخام بگم بلاست کنن برام ...

عزیزم بعد ۴ انتقال میشه بگین چیا بررسی کردن براتون؟ 

من دكتر برام ننوشته اسپرين به خاطر اينكه أولين بارمه اي وي اف ميكنم وسقط نداشتم قبلا ،خودم سر خود نم ...

نه عزیزم خودتون سر خود نخورین..... 

2810