2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
دست خودم نيست! تست زدنم اصلا حسشو ندارم شوهرم تعجب ميكنه ميگه واقعا نزدي ؟؟؟ گفتم نه نميخوامم بزنم ف ...

پرپر جون عزيزم اصلا نا اميد نباش ، بيبي رو هم من خودم برخلاف خيليها كه ميگن نبايد زود گذاشت ميگم بستگي به شخصيت خود آدم داره بايد ببيني بيبي منفي نااميدت ميكنه يا نه ميگي زود بوده و راحت ميپذيري ، اگرم ميتوني تا روز آزمايش به راحتي و بدون استرس صبر كني كه خوب هيچي ان شا الله با يك بتاي تپل ميا .

مثلا من خودم اون سري هم از روز ٨ بيبي گذاشتم ولي نشون نداد روز ١١ نشون داد ولي نااميد هم نشدم با خودم گفتم زود بوده خوب حالا تا روز آزمايش چيزي معلوم نيست ، اين سري هم كه خوب روز ٨ مثبت شد خيلي بهم اميد زيادي داد باز اگر منفي هم ميشد نا اميد نميشدم واقعا ، اينها رو گفتم كه بگم هر كس واقعا ميدونه چطوري بايد استرسش رو كم كنه . 

پرپر جون عزيزم اصلا نا اميد نباش ، بيبي رو هم من خودم برخلاف خيليها كه ميگن نبايد زود گذاشت ميگم بست ...

عزيزمممم ، دقيقا حرفتو قبول دارم ميدونم چي ميگي، الان من قبل از زدن بي بي چك نااميدم، حكمش چيه ؟ 😬 قبلاً همونجوري بودم مثل خودت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزمممم ، دقيقا حرفتو قبول دارم ميدونم چي ميگي، الان من قبل از زدن بي بي چك نااميدم، حكمش چيه ؟ 😬 ...

عزيزم پس حكمش اينه كه صبر كني تا روز آزمايش ، يادمه سري قبل شما هم مثل من بودي ، توكل به خدا ان شا الله كه خدا بهترينها رو برات ميخواد . 😘😘😘

مثلا من براي سونوي قلب ميخوام ديرتر برم چون ميدونم اگر زود برم و خدايي نكرده قلب ديده نشه اون موقع مثل بيبي چك منفي اميدوار نميمونم استرس ميگيرم بدتر ميخوام آخر هفته ٨ برم كه خيالم راحت باشه .

سلام دوستان.تو ازمایشم هموسیستین بالاست .کسی میدونه چیه؟

عزیزم یعنی مشکل غلظت خون داری!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون میشه پستامونو پاک کنیم وااای چه خوب شد... بچه ها میتونیم پستای اضافیمونو پاک کنیم   &nb ...

جدی؟

پی جدیدا اضافه کردن احتمالا چون من چک میکردم نبود امکانش......

برا پستهای روزلی قبلم امکانش هست؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانما روزتون بخير  من يه سوال دارم سلكسان رو بايد در محدوده ١٥-٢٥نگهداري كرد و اگر بزارم ...

عزیزم خوب اگه محدودش ۱۵ به بالاست یخچال جواب نمیده......

من کلا تو یخچال یونولیتی نگه میداشتم و توشم دماسنج برا کنترل دماش داشتم و یخ میذاشتم توش و وقتی یخش آب میشد عوضش میکردم......

سلام دوستاي گلم من بعد از انتقال كه منفي شدم ديگه داروها رو مصرف نكردم دو روز بعدش لكه بيني قه ...

عزیزم منم خونریزی بعد سیکل خیلی کم میشد برا من که یه روزم به زور خونریزی داشتم.....

اما بعضیام بیشتر میشه......

خلاصه نگران نباش طبیعیه!!!!!

انا جون واسه MTHFR چي ميدن !؟ همون سلكسان و مشابهش؟!  شما كدوم CD هات كم و زياد بود؟.  ...

عزیزم طبق برداشت من از توضیحات دکترم اگه mthfr مشکل داشته باشه ب۶ و ب۱۲ و فولیک اسید ۵ میدن و اگه pai1 مشکل داشته باشه آسپرین و سلکسان و خانواده مشابهشو......

عزیزم من سی دیهای ۵۶، ۱۶ و ۵۶+۱۶م بالا بودن!!!!!

عزیزم همونایی که nazi جون گفت ... ذخیرتم خیلی خوبه خداروشکر ... مونده تا pco بشی...مال اونا معمولا 9 ...

لیلا جون مال من ذخیره تخمدان 13 هست. رنج نرمال تا 4 بود. یعنی من نیاز به لاپراسکوپی و کوتر تخمدان دارم؟ تو سایت دیدم بعضی از pco ها انجام دادن.

تو را من چشم در راهم...

يه سوالي دارم اصصصلا نميدونم چجوري بپرسمش ميگم آره سيكل ميشه رحم مياد پايين ؟؟ چجوريه؟ قشنگ موقع ...

عزیزم من متوجه سوالت نشدم ولی در کل اونطوری که من تصور میکنم موقع شیاف گذاشتم شیاف رو تو واژن میذاری فکر نکنم دسترسی به رحم داشته باشی!!!!!

سلام دوستان گل،چند تا سوال داشتم،آز هورمونی دادم واسه شروع سیکل میکرو، ۱.T3وT4 نرماله ولی  tsh ...

عزیزم تی اس اچت خیلی مهمه و برا اقدام برا بارداری نه تنها باید تو رنج باشه بلکه بهتره زیر ۲-۲/۵هم باشه برا تو چنده و اگه بالاست حتما زیر نظر دکتر غدد بیارش پایین و قبلش سیکلتو شروع نکن!!!!!

ذخیرت فکر کنم خوبه شاید یه کوچولو به سمت پی سی او بره اما فکر کنم پی سی او نیست.....

ضمنا پی سی او طیفهای مختلف داره که نهایتا با شرایط بدنت و شونوهات و آزهات با هم میشه نتیجه گیری کرد نه فقط با عدد ذخیره تخمدانت!!!!!

پرولاکتینتم باید کنترل بشه.......

من توصیه میکنم یه متخصص غدد خوب پیدا کن و زیر نظرش باش!!!!!

روز ٨ هستم فردا ميشه ٩، نميدونم ولي كلاً چشمم آب نميخوره ! اون سري روز ٨ بي بي چك زدم بسكه هيجان داش ...

عزیزم سعی کن با انرژی بری جلو چرا ناامید باشی؟

ایشالله که به هفته دیگه از خوشحالی پرواز میکنی!!!!!!