2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
هيچي ! تا ديروز اينا انگار  سينه هام بيشتر درد ميكرد الان حس ميكنم بهتر شده! درداي پريودي هم خي ...

عزیزم اینم هزار و یک بار......

منم از هفته دوم هیچ علامتی نداشتم!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون سرمivig برای کسانی که ایمنی بدنشون بالاست تجویز می شود؟

مرمر جون والا طبق برداشت من از حرفهای ایمونولوژم سرم ایمنیو تنظیم میکنه و طبق یه تجربه ای که حین تزریق سرمم داشتم و یه آقایی با ایمنی پایین ۳ سالی هر ماه سرم آی وی آی جی میزد متوجه شدم سرم هم برا ایمنی بالا هم پایین تجویز میشه چون کارش تنظیم سیستم ایمنیه اما پردنیزولون کارش سرکوپ ایمنیه و ایمنیو پایین میاره!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون من هموسیستئین ام کم بود یعنی  3 بود. رنج نرمال رو زده بود کمتر از 12 . یعنی منم غلظت خو ...

عزیزم نه غلظت خون برا هموسیستئین بالاس نه پایین ولی یه سوال دارم!!!!!

شب یا روز قبل آز گوشت خورده بودی؟

عزیزم نه غلظت خون برا هموسیستئین بالاس نه پایین ولی یه سوال دارم!!!!! شب یا روز قبل آز گوشت خورده ب ...

اصلا یادم نیست چون خیلی وقت پیش این ازمایش رو دادم. ولی اگه بخوام تکرارش کنم سعی میکنم  گوشت نخورم.

تو را من چشم در راهم...

مرمر جون والا طبق برداشت من از حرفهای ایمونولوژم سرم ایمنیو تنظیم میکنه و طبق یه تجربه ای که حین تزر ...

آنا جون 

می شه بگی کدوم مورد تو آزمایش مربوط به ایمنی هست ،ببینم برای من بالا هست یا پایین؟

ممنون می شم از محبتت

لیلا جون مال من ذخیره تخمدان 13 هست. رنج نرمال تا 4 بود. یعنی من نیاز به لاپراسکوپی و کوتر تخمدان دا ...

عزیزم واحد آزمایشگاه رو حتما نگاه کن ،چون اونوقت قضیه فرق میکنه، بعد برای شما تشخیص pco دادن؟ از طرفی اگرم pco باشی چون تخمدانتو تحریک میکنن و ازت تخمک میگیرن این خودش یه روش درمان. فکرتو درگیر نکن، خود داروهای تحریک تخمدان درمان محسوب میشن اونم از نوع آمپول و تزریق.

عزیزم من متوجه سوالت نشدم ولی در کل اونطوری که من تصور میکنم موقع شیاف گذاشتم شیاف رو تو واژن میذاری ...

آنا جون واسه همين سوال پيش اومد ديگه، روزاي بعد از ٢٠ سيكل و اينا كه ميشه وقتي شياف رو ميذارم متوجه اين موضوع ميشم، من چون كامل ميفرستم شياف رو بره بالا روزاي قبل خب هيچ چيز خاصي نيست ميفرستي ميره ولي بعد از ٢٠ سيكل شياف رو كه ميذارم انگار يه توپ سر راهمه !! نيم كره جنوبي يه توپ رو سر راهم حس ميكنم ! كاملا محسوس ، شنيده بودم كه يه چيزي پايين مياد ولي نميدونستم چيه !! تا به اين دايره مانند  برخورد كردم

آنا جون واسه همين سوال پيش اومد ديگه، روزاي بعد از ٢٠ سيكل و اينا كه ميشه وقتي شياف رو ميذارم متوجه ...

منم دقیقا همینجوری میشم پرپر جون. من فکر میکردم بخاطر مصرف پروژسترون بالاست.

تو را من چشم در راهم...

عزیزم خوب اگه محدودش ۱۵ به بالاست یخچال جواب نمیده...... من کلا تو یخچال یونولیتی نگه میداشتم و توش ...

ممنونم انا جون منم قبلا اينكارو انجام ميدادم ولي الان شك كردم نكنه اشتباه بوده باشه بازم ممنونم

منم دقیقا همینجوری میشم پرپر جون. من فکر میکردم بخاطر مصرف پروژسترون بالاست.

نازي جونم همينو گفت إتفاقًا ، خب حتما همينه، من كه هيچي به ذهنم نميرسيد ميگفتم حتما نشونه خوبيه !!

اصلا یادم نیست چون خیلی وقت پیش این ازمایش رو دادم. ولی اگه بخوام تکرارش کنم سعی میکنم  گوشت نخ ...

حتما یادت باشه گوشت نخوری حتی احتیاطا یکی دو روز قبلش نخور.....