2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست

مامان سبحان مرسي توضیح دادی دل من یکی که واقعا گرم ميشه شماها رو میبینم. بچه ها من بعد سقط هنوز پریود نشدم باید دهم ميشد م عقب انداختم چرا. منتظرم پری بشم آزمایش بدم. جلوگیری هم داشتم، بچه ها اگر تو شهر خودمون آزمایشات لازم رو در مورد ایمنی انعقادی بدم دکتر رزاق قبول داره؟ چند پری بعد سقط باشه؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان سبحان مرسي توضیح دادی دل من یکی که واقعا گرم ميشه شماها رو میبینم. بچه ها من بعد سقط هنوز پریو ...

سلام به همه دوستان ، خواهش ميكنم سها جون ، عزيزم آزمايشات رو بايد ببيني اصلا شهرستان داره يا نه همه رو بعد ميتوني زنگ بزني از مطب بپرسي ، عزيزم من دقيقا يك ماه بعد از سقط يعني از اولين روزي كه خونريزي سقطم شروع شد پريود شدم ، شما هم نگران نباش ، هنوز كه دير نشده .

سلام منم خيلي خوشحالم كه اينجا ميتونم صحبت كنم وسئوالاتم رو بگم ودوستان بامحبت جواب ميدن من روزشنبه كه ميرم انتقال تا سه روزميخوام استعلاجي بگيرم كه نيام اداره وقتي اومدم كامل براتون ميگم برام دعا كنيددددددددددددددددددددد

سلام منم خيلي خوشحالم كه اينجا ميتونم صحبت كنم وسئوالاتم رو بگم ودوستان بامحبت جواب ميدن من روزشنبه ...

به اميد خدا سيندرلاي عزيز ، ان شا الله كه شما هم تا چند روز ديگه به جمع مامانها اضافه ميشي .

لیلا جون اون سه جایی ک گفتین دستگاه را دارن کجاست اخه مورفولوژی شوهر منم ۱ هست و گاهی ۲

کیمیا جان من تو ایران فکر کنم قم داشته باشه ...دوستان سرچ کرده بودن...من خودم ایران نیستم ...تو ایتالیا سه جا داره عزیزم...که خود منم خیلی دلم میخواد امتحان کنم ولی متاسفانه فعلا شرایطم اجازه نمیده بتونم برم یکی از این سه تا مرکز .

واقعا ليلا جون درسته كه اين مشكلاتي كه ماها داريم خيلي خيلي سخت و طاقت فرسا هست ، ولي خوب به نظر من ...

مامان سبحان جان...خیلی ممنون از حرفای قشنگت... منم مثل خودت فکر میکنم میگم اینا امتحان الهی خداروشکر برای مادرشدن شیرین تر حس دنیا ... ایشالله همه دوستان منتظرمون همراه خودم مامان میشیم...آمین

آنا جون مرسي از جوابت... پس من پریود باشم مي تونم برم همه آزمایشات بدم دیگ... ليلا جون فدات شم مرسي ...

عزیزم امیدوارم زودتر حالت بهتر بشه و دیگه گذشته هارو رها کنی ... اینجا همه ماها از خواهر به هم نزدیکتریم ... زودتر خودتو جمع و جور کن که باید جشن مامان شدنتو بگیریم ..ایشالله ..  به خواست خدا زودتر مامان میشی...نگران پریود هم نباشه بعد از سقط تا 50 روز هم شنیدم ممکنه پریود دیر بیاد البته در صورت بتا منفی ....

آنا جو ن خیلی خیلی ببخشید ميتوني آزمایشات سقط مکرر رو برام بفرستي جوري که نشون دکترم بدم برام بنويسه وبا جواب آزمایش برم تهران پیش رزاق... آخه برام مشکل شده یا دوستان ميشه عکس نسخه آزمایشات که دکتر واستون نوشته رو برام بفرستید ممنون ميشم از تون 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

سلام دوستاي گلم

من بعد از انتقال كه منفي شدم ديگه داروها رو مصرف نكردم دو روز بعدش لكه بيني قهوه اي شروع شد و بعد از دو روز خونريزي نسبتا شديد اما فقط دو روز بود بعد هم بك روز لكه قرمز و تمام، اين چي بوده آخه، من فكر ميكردم به خونريزي حسابي هفت روزه داشته باشم اخه من دوران خونريزي پريودم ٧ روزه است. به نظرتون اين پربود بوده؟