2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044606 بازدید | 684400 پست
دلم خیلی گرفته امروز توی مهمونی فهمیدم که یکی از فامیلا بارداره تازه ۴ سال بعد من ازدواج کرده قلبم ش ...

عزيززززم خودتو از بين ميبري دختر. 

ميفهمم چي ميگي. من داييم امسال رفتم خونشون گفت سال ديكه بي بچه رات نميدم، اين آدميه كه دخترش كه حامله شد اومد خونه مامانم توي حياط عزا گرفته بود كه بچش باردار شده. 

خونه مادرشوهرم رفته گفته ديرشون شده. امروز پدرشوهرمم اومد خونمون موقع رفتن گفت ايشالا سال ديگه سه نفره باشيد، شوهرمم گفت دير نميشه، گفت نه الانم ديره.

اما با همه اينا تو بايد شاد باشي و به خودت برسي و بسپاري به خدا. باور داشته باشي زندگي روي خوشش رو نشونمون ميده عزيزم🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزيززززم خودتو از بين ميبري دختر.  ميفهمم چي ميگي. من داييم امسال رفتم خونشون گفت سال ديكه بي ...

انشالله این دفعه انتقال میدی و مامان میشی این بار. فدات شم ممنونم از همدردیت ولی خیلی کم آوردم بیشتر ناراحتیم از اینه که ۳۲ سالم شده و ۹ ساله ازدواج کردم ولی هیچ هنوز مادر نشدم فکر نکنم کسی مثل من باشه. یه مدت خوبم ولی یه روزایی واقعا دلم میخواد سر به بیابون بذارم اینقد که سخته این موضوع. خیلی گلی ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما چندبار تا حالا انتقال دادی عزیزم ، جنینات چند روزه بودن ؟

عزیزم هیچی من هنوز جنینی ندارم انتقال هم ندادم این ماه بعد تعطیلات که پری بشم میرم دکتر دارو بده واسه پانکچر 

پس تا حالا برای ivf اقدام نکرده بودی عزیزم؟

نه دی ماه شروع کردیم همه آزمایشا و سونو اینا رو دادیم بعدم گفتن برید میکرو دو ماه هم همسرم دارو خورد تغییری نکرد اسپرمش. حدود دو سالم طبیعی اقدام کردم هیچ نشد 

انشالله این دفعه انتقال میدی و مامان میشی این بار. فدات شم ممنونم از همدردیت ولی خیلی کم آوردم بیشتر ...

انشاالله، با دعاهات گلم😘

عزيز دلم شرايطمون مثل همديگست كه😂 منم متولد ٦٨ هستم و ٩١ ازدواج كردم😅 

من الان دوسال هست كه دارم براي بچه اقدام ميكنم و اين يك سالي كه نرفتم سركار خيلي بهم فشار آورده، ولي خب چه ميشه كرد...

واكسن كرونا رو بزنيم ديگه هيچ بهانه اي ندارم جز تعويض خونه🤦🏻‍♀️ خدا به هممون كمك كنه🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
انشاالله، با دعاهات گلم😘 عزيز دلم شرايطمون مثل همديگست كه😂 منم متولد ٦٨ هستم و ٩١ ازدواج كرد ...

وای چه باحال همه چیزمون عینه همه😍 انشالله با همم زود زود مامان میشیم منم فعلا کرونا رو بهانه کردم تا اون موقعه انشالله مامان میشیم دیگه نیازی به بهانه نیست‌. دیگه هر بهانه ای هم بیاریم اینا باور نمیکنن😉

وای چه باحال همه چیزمون عینه همه😍 انشالله با همم زود زود مامان میشیم منم فعلا کرونا رو بهانه کردم ت ...

منم جا خوردم خيلي شبيه شديم😂😍 دكترمونم يكيه💃🏼 آره واقعا انشاالله باهم باردار ميشيم. 

من حسم ميگه تولدم باردارم انشاالله. يعني اردي بهشت

انشاالله شما هم با اين انتقالت مثبتي🌸♥️

منم جا خوردم خيلي شبيه شديم😂😍 دكترمونم يكيه💃🏼 آره واقعا انشاالله باهم باردار ميشيم.  من حس ...

وای انشالله.من متولد سه خردادم انشالله فدات شم. برات خیلییی دعا میکنم 😘😘

وای انشالله.من متولد سه خردادم انشالله فدات شم. برات خیلییی دعا میکنم 😘😘

مرسي عزيز دلممممم 😍😍😘😘 

سلام بچه ها خوبین؟

سال نو مبارک

کسی می دونه برای نوبت گرفتن از ابن سینا یا رویان چجوری باید اقدام کنم؟

کدومشون بهتره؟

هزینه IVF تو هرکدوم حدودا چقدر میشه؟

و اینکه حتما روز دوم سوم پریود باید نوبت بگیرم یا فرقی نداره؟

یه بار iui کردم منفی شد

ارن عزیزم این منفیه ذهن منم درگیر کرده. نه فقط به ترتیب نوشته ۵b.2b.5b0 منفی. C. C. انشالله که چیز ب ...

https://mom.ir/mag/article/Fetal-grade

عزیزم این مطلب رو بخون  در مورد گرید جنین هاست.

خودم چندتا مورد رو الان که خوندم فهمیدم قبلن نمی دونستم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻