2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044606 بازدید | 684400 پست
عزيزم اينقدر حالتو خوب ميفهمم كه با ياداوري يسري چيزا اشكم سرازير شد. ميخواي فقط يه نمونه كوچيكشو بگ ...

البته عزیزم من نفرین نمیکنم بمیرن و این حرفا. اصلا. فقط دعا کردم لحظه هایی رو با حال من سپری کنن. لحظه هایی پر از غم ناامیدی و استرس. گفتم خدایا مثل من طعم این لحظات رو بچشن. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رویان نیستم عزیزم. کرمانشاهم مرکز معتضدی

بله فکر کردم رویانین. پس مثل هم هستیم تو شهرستان😂😂😂 منم حضرت مریم ساری هستم تو شهرستان کارا حساب کتاب نداره😂 من سپردم به خدا فقط 

فک کنم نوشته جنین دو روزه؟ انقد گریه کردم😭😭😭 ای خدا انقد اذیت شو رفت و آمد و هزینه و هزار و یک مش ...

کدوم مرکزی؟ جنین دو روزه که بد نیست چرا ناراحتی. مثلا رویان معمولا دو روزه فریز میکنه برای منم میخاستن دو روزه فریز کنن خودم گفتم قبلن دکتر جنین شناس دستوره سه روزه داده بخاطر همین میخام سه روزه باشه.

جنین شناس همون موقع بهم گفت بخاطر اینکه خیالت راحت باشه سه روزه میزاریم ولی با دو روز هیچ فرقی نداره. یعنی روی کیفیت جنین هیچ تاثیری نداره خیالت راحت

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
کدوم مرکزی؟ جنین دو روزه که بد نیست چرا ناراحتی. مثلا رویان معمولا دو روزه فریز میکنه برای منم میخاس ...

عزیزم 5bو 2bو 5b  منفی میدونی یعنی چی؟ گرید جنین هامه. واسه c نزدن

بخدا خییییییلییی میفهممت عزیزم. همه مون کشیدیم یکم کمتر یکم بیشتر. ولی مگه با کشتن خودمون چیزی تغییر ...

مرسی که هستید و بهم قوت قلب میدید. خدا بیانرزه مادربزرگتو روحشون شاد.  امشب اومدم خونه خیلی با همسرم درد و دل کردم ولی اینجا خیلی راحتترم قلبم خیلیییی شکسته به منم امشب گفتن کی میخوای مامان بشی و اینا رو عمه کنی منظورشون خواهرشوهرام بودن هیچ حرفی نداشتم انشالله به خدا که از خدامه ونگ ونگ بچه توی خونم باشه انشالله از دعای خیر شما من به آرامش برسم که بدجور حالم. انشالله خودتم همین نیمه اول امسال مامان میشی. من هیچی رو به زور از خدا نمیخوام فقط میگم چرا اینقد زجرم میده😭😭😭

خدایا هیچ زنی رو بی فرزند نذار 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم 5bو 2bو 5b  منفی میدونی یعنی چی؟ گرید جنین هامه. واسه c نزدن

خب بی گریدشون هست. عددهای کنارشونم تعداد سلولاشون هست

جنین دو روزه تعدادسلولاش دو یا چهار تا هست

جنین سه روزه تعداد سلولاش شش یا هشت تا هست

سوالت رو درست متوجه شدم؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خب بی گریدشون هست. عددهای کنارشونم تعداد سلولاشون هست جنین دو روزه تعدادسلولاش دو یا چهار تا هست ج ...

پس چرا تعداد سلول سی رو نزدن؟ منفی اخر برای چیه؟ ببخشید خیلی سوال میپرسم🌷

عزیزم ناراحت نباش. من دیروز کلا با خواهرشوهرام قطع رابطه کردم. فک کن مشکل از داداششونه خونه منو تو ش ...

فداتون بشم به خدا که خیلی برات دعا میکنم باز خدا رو شکر جنین برات تشکیل شده انشالله با همینا مامان میشی و به اهدایی و مرکز مام کارت نمیکشه. منم یه خواهرم جدا شد عقد بود یه داداش دارم که جوانی و جاهلی اینقد این پدر و مادرم رو اذیت میکنه که نگو به خدا حتی امسال نرفتم شهرستان به خانوادم سر بزنم اصلا حوصله اوضاع آشفته اونا رو ندارم بعد فوت داداش دسته گلم مامان بابام مرده متحرکن میبینمشون داغون میشم خودم توی این یک سال فوت داداشم موهام کلا سفید شده ۳۲ سالمه ولی از درون ۷۰ سالمه حوصله هیچ جمعی رو ندارم. ما هنوز به هیچ کس نگفتیم بچه دار نمیشیم جز یه خواهرم. انشالله هر کسی که دل کسی رو میشکنه خدا حوابشو بده باز خدا رو شکر همسرت پشتته گلم انشالله هممون مامان میشیم❤

ایشالله عزیزم منم انتقال دادم بار سوم روز ۱۰ هستم

اي جانم انشاالله مثبتي عزيزم، مراقب خودت باش

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
پس چرا تعداد سلول سی رو نزدن؟ منفی اخر برای چیه؟ ببخشید خیلی سوال میپرسم🌷

تا الان منفی ندیدم

شاید یه علامتیه مخصوص مرکزت

کجاش منفی زده کنار هر عدد یه منفی نوشته یا برای همه شون یه دونه منفی؟

فکر نمیکنم علتی داشته باشه فقط تعداد سلولای جنین سی رو مشخص نکرده

فداتون بشم به خدا که خیلی برات دعا میکنم باز خدا رو شکر جنین برات تشکیل شده انشالله با همینا مامان م ...

ممنونم ازت مهربونم. بخدا تو این گروه همدردهای خودمو میبینم اروم میشم. مرسی از دعاهای قشنگت. اره عزیزم. الان امید منو شوهرم همین یک بسته جنینه و البته خدا خدا خدا۰ بسپر به خودش من وقتی پزشکی قبول نشدم فک میکردم دنیا به آخر رسیده ولی بعد ازدواجم و داشتن پنج سال بینظیر کنار همسرم گفتم چقدر الکی غصه خوردم. اصلا به مردن فک نکن فقط به جنگیدن فک کن عزیزم👌❤️

عزيزم اينقدر حالتو خوب ميفهمم كه با ياداوري يسري چيزا اشكم سرازير شد. ميخواي فقط يه نمونه كوچيكشو بگ ...

الهی قربون چشمات بشم ببخش ناراحتت کردم تو الان یه فرشتع ناز توی دلت داری برای من و همه دوستان منتظر دعا کن. خدا رو هزار بار شکر که مامان شدی. قربون خدا برم پس چرا برای من هیچ کاری نمیکنه به خدا که من از طرف خودم نمیگم ولی یه آدمی هستم که کاری به کار هیچ کس ندارم و همیشه بهم بد شده. منم میسپارم به خودش یعنی خیلی وقته سپردم ولییییی. برام دعا کن آروم باشم و مامان بشم زود زود 

تا الان منفی ندیدم شاید یه علامتیه مخصوص مرکزت کجاش منفی زده کنار هر عدد یه منفی نوشته یا برای همه ...

ارن عزیزم این منفیه ذهن منم درگیر کرده. نه فقط به ترتیب نوشته ۵b.2b.5b0 منفی. C. C. انشالله که چیز بدی نیست. ممنونم از راهنماییات گلم. خیر ببینی

ممنونم ازت مهربونم. بخدا تو این گروه همدردهای خودمو میبینم اروم میشم. مرسی از دعاهای قشنگت. اره عزیز ...

عزیزمی انشالله مامان میشی زود. الان خیلی بهترم انشالله تا فردا خوب خوب میشم یه لحظه مغزم کار نمیکرد فقط دلم میخواست بمیرم. منم سپردم به خودش خدا خودش کمکمون کنه انشالله