2777
2789

اول اینکه بگم ما خانوادمون باز لطفا مذهبی ها با سبک زندگی خودتون قضاوت نکنید

من ی پسر عمو دارم ک از شش یالگلیش با ما زندگی میکرد بخاطر فوت زن عمو و عموم بعد الانم ک ۲۷ سالشه مجرده طبقه بالای ما خونه ارثی باباشه زندگی میکنه .... 

بعد دیشب تولدش بود مهمونی داشتیم کل فامیل بودن منم رفتم ی عکس گرفتم باهاش فقط دستم دور گردنش انداختم ی بوس کردم صورتش گفتم تولدت مبارک همین 😐کلا میمی ایم خیلی مثل داداشنه حتی داداش صداش میکنم 

..بعد وقت ناهار کلا واسه ناهار شام و... اینا میاد پایین همیشه چون گفتم سر راه برام نودل بگیره داداشم برگشته میگ ب خودم بگو میگیرم برات نمیخواد شاهین بگی😐

احساس میکنم خانوادم دارن حساس میشن در حالی ک هیچی نیس چیکارشون کنم؟؟؟ 

مجردیم هر دو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درستشم همینه

کاری خواستی کسی بکنه اول خودت بعد اطرافیان نزدیکت، مثلا برای خرید نودل میتونی به بابا یا داداش بگی نه پسر عمو

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

خب اشتباهه برداشت کردن میخواهیش اگر حسی نداری رابطه ات رو حفظ کن کم کن برداشت بد نکنن

نمیخوام کم کنم رابطمه خب تو خونمون هیچکس درک نمیکنه منو همه باهم دعوا دارن تنها کسی ک میتونم باهاش حرف بزنم پسر عمومه 

بعدم اون بدبخت کسی نداره جز ما منم سر ینگین باشم باهاش دیگ چی بشه

درستشم همینهکاری خواستی کسی بکنه اول خودت بعد اطرافیان نزدیکت، مثلا برای خرید نودل میتونی به بابا یا ...

من ب پسر عموم نزدیک ترم تا داداشم😐مشکل اینه 

کلا با خانوادم ابم تو جوب نمیره دعوا داریم مدام

اینم زن‌گ زد سر ی مسئاه دیگ ای بعد گفتم داری میای برام اینو بگیر اگ مغازه باز بود