2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
قربونت عزیزم، سپردمش دست خدا خودش میدونه من چقدر بخاطر نی نیم سختی کشیدم ... خیلی سعی میکنم آروم با ...

عزیزدلم قربون نینیت بشم من چندوقت دیگه بغلش میگیری میگی حیف که اینهمه غصه خوردم..... مطمینی جایی بازنیستش؟ بیمارستان خصوصی نیس اونجابری ...اره دیگه تهران نیا بخاطر شرایطتم سخته توماشین بشینی اینجاهم سونوخصوصی ها چندجایی بازهستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر گرون، من بیمارستان دولتی میرم برای nst دوازده تومن میدم ولی داپلر خیلی گرونه من یا 280 دادم یا ...

داپلر هر بار رفتم واسه رشد حدود 600 تومنه. دکتر محمدی. nst هم فکر میکردم 140تومن ارزونه. نازنین حون هم گفتن بیمارستانی که میرن 38 تومنه. خدا آخر عاقبت همه رو ختم به خیر کنه با این قیمتایی که هر جا یه نرخه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستان سال نوتون مبارک الهی توی سال جدید غم و غصه و حسرت از هممون دور شه و مادر بشیم عزیزانی هم که باردارن براحتی و بدون کوچکترین استرسی نی نی هاشونو بغل کنن به موقعشون. الهی هرچی از خدای مهربون میخواین بزودی بهش برسین و خدا دلتونو شاد شاد کنه. 

آمییییین

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه ها یه کوچولو دلم گرفته وقتی سر سفره هفت سین آرزوی تکراری چندسالمو بخدا بازم گفتم که خدایا سال دیگه این موقع بچم بغلم باشه منو و هر زنی مثل منو از این حسرت رها کن وقتی دیدم الان چند ساله که دارم این آرزو رو میکنم و باز سال بعدیش همون آرزو.....

یهو دلم شکست کاش تموم شه این حسرت کاش سال دیگه موقع تحویل سال بجای اینکه بگم سال دیگه بچم بغلم باشه بگم خدایا بچمو عاقبت بخیر کن موفق کن ....

چقدر زندگی تو بعضی روزا برام سخت شده از اینکه هر سال موقع تبریکای تلفنی تمام اقوام هرسال این جمله تکراری رو بهم میگن که دیگه امسال منتظر نی نی توییم و....

خدااااایا خودت کمکمون کن خودت صبر بیشتری لااقل بهمون بده به من و هر کی مثل من داره تو داغ و حسرت مادر شدن میسوزه ...

میدونم یروز به آرزوم میرسم ولی کاش زودتر باشه این انتظار چندساله تموم شه بالاخره..

الهی سال 1400 پایان این حسرت برای تمام زنهای مثل من باشه.

من۱۰تا استرادیول با دوتا پروژسترون با پروژسترون شیاف زدی؟

اره شیاف بود 

ولی الان که لک دارم ۳ تا شیاف پروژسترون با دوتا آمپول پروژسترون و ۴ تا استرادیول 

قشنگ دارم به فنا میرم 😂😂 

البته از امروز به جای آمپول دارم دوفاستون میخورم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
بچه ها یه کوچولو دلم گرفته وقتی سر سفره هفت سین آرزوی تکراری چندسالمو بخدا بازم گفتم که خدایا سال دی ...

عززیز دلم ناراحت نباش خانومی 😔😔 آخه چرا انقدر ناامیدی ؟ انشالله امسال به آرزوت میرسی گلم 

منم اگه قابل باشم برات دعا میکنم 

مگه چندساله اقدام کردی ؟ مشکلتون چیه ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عززیز دلم ناراحت نباش خانومی 😔😔 آخه چرا انقدر ناامیدی ؟ انشالله امسال به آرزوت میرسی گلم  من ...

مرسی عزیزدلم نا امید نیستم فقط از اینکه چندساله سر سفره هفت سین آرزوم تکراریه و هر سالم با کلی امید فکر میکنم دیگه امسال تمومه و به آرزوم میرسم دلم شکست من الان هفت ساله ازدواج کردم گلم به غیر دو سال اول بقیشو چشم انتظارم من خودم خداروشکرمشکل خاصی ندارم همسرم ضعیفه اسپرمش توی حرکت و شکل ولی تعدادش خداروشکر خوبه. 

توکل بخدا دیگه انشالله هیچکس آرزوی تکراری که بهش نرسیده باشه نداشته باشه هیچوقت و فقط سر سال تحویل سلامتی باشه که تکراری باشه و اونم هرسال سالمتر و سرحال تر از سال قبلش باشه.بازم ممنونم از دعات خدا نی نی تو برات حفظ کنه گلم.

ممنونم عزیزم ایشالله بارداری شما  بله مرکز مام

به سلامتي عزيزم 

همون لحظه كه انتقال دادي بلند شدي؟ كدوم دكتر براتون انتقال انجام داد؟ چه داروهايي مصرف ميكني؟ بلاست انتقال دادن؟ ببخشيد زياد شد سوالاتم ☺️🙈

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
دوستاني كه مشكل ايمني نداشتن و تو سيكل انتقالشون پردنيزولون  داشتن براي جلوگيري از پس نزدن جنين ...

من روزي دوتا بعد از ناهار از روز اول پريودم دارم ميخورم. همراهش هم قرص سوپرا كلسي دي دارم كه بايد بخورم.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

سلام عزيزانم سال نو بر همگي مبارك باشه، اميدوارم امسال با نو شدن فصل و سال، زندگيمون هم روي ويژه خودش رو بهمون نشون بده، هم براي ماماناي تاپيك و هم براي همه منتظرا..

انشاالله امسال سال رسيدن به تمام آرزوهايي باشه كه به زبون آورديم و نياورديم و خدا صلاحمون رو در رسيدن به آرزوهامون قرار بده و حول حالنا الي احسن الحال، شامل حال هممون بشه🌸

آمين

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️