2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست

🌼🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺

🍃🌺🍃🌸🍃🌺

🌺🍃🌸

🌸

بنام پروردگار مهربان

فرارسیدن سال نو و نوروز باستانی 1400 را به شما و خانواده محترمتان شاد باش گفته و برايتان سالي سرشار از شادي و موفقيت آرزومندم.

اميدوارم اين سال براي شما و عزيزانتان؛ سال دوستی، سال فراوانی و بی نیازی، کوشش و آرامش توأم با دلخوشي باشد

پیروز و سرافراز باشید.

🌸  

🌺🍃🌸

🍃🌺🍃🌸🍃🌺

🌼🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃🌺

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

خواهرای‌گلم‌سال‌نوتون‌مبارک

انشالله سالی‌خوب‌‌وپربرکت‌همراه‌باسلامتی‌باشه‌براتون

انشالله‌‌سال‌۱۴۰۰‌سال‌نی نی‌دارشدن‌هممون‌هس‌به‌امیدخدا

😘😘😘😘😘😘😘😘😘

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حال نیکو، فال نیکو؛ سهم هر روز شما / شاد و پیروز و مبارک باد نوروز شما / هر دم و هرروزتان سرشار احوالات ناب / لحظه هاتان شادشاد و دلخوشیتان بی حساب

نوروز مبارک🌸

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️
اینکه اصلا ناراحتی نداره عزیزم بچه سالمه اونم دنیا بیاد شیر خشک بخوره زودی تپلی مپلی میشه من جاریم ه ...

ممنون عزیزم، توکل به خدا❤❤❤

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزییییزدلم نبینم ناراحت باشی شادن جون فداتشم نینیت صحیح وسالم میاد بغلت مطمین باش فقط حیف نیس ا ...

قربونت عزیزم، سپردمش دست خدا خودش میدونه من چقدر بخاطر نی نیم سختی کشیدم ...

خیلی سعی میکنم آروم باشم ولی خب نمیتونم، راستش سونو داپلرم باید بدم ولی همدان که نسبتا نزدیکه بهمون توی تعطیلات هیچجا نیست مگه بستری بشم بیمارستان دولتی که اونم اصلا دوست ندارم خیلی دستکاری میکنن، تهرانم بخوام بیام از شهر ما مسیرش دوره میترسم برای نی نیم خوب نباشه اینه که استرسم بیشتر شده

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها بعد ازمایش بارداری امپول پروژسترون و شیاف تا کی ادامه بدیم بعدش قطع کنیم بد نباشه خدایی نکرده

سلام عزيزم تبريك ميگم شما مركز مام انتقال داديد؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام عزيزم تبريك ميگم شما مركز مام انتقال داديد؟  

ممنونم عزیزم ایشالله بارداری شما  بله مرکز مام

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

مامان های حال و آینده سال نو همگیتون مبارک .ان شالله تو این سال زیبا و قرن جدید اونایی که باردارن به سلامتی نی نی های قشنگ و سالموشون رو بغل بگیرن و اونایی هم که نیستن به زودی طعم خوش بارداری و مادر شدن رو بچشن  ❤❤❤❤

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم لک لانه گزینی داشتی؟من از روزی که انتقال دادم اومدم خونه چشام رو هم میذارم نفسم میگیره از خواب ...

نه گلم لکه لانه گزینی نداشتم ، کلا ۳۰ درصد خانوم ها لکه لانه گزینی تجربه میکن ، یکم نفس های عمیق بکس و آهنگ آرامش بخش موقع خواب گوش بده ، احتمالا مال استرس یا داروهات ، هیچ ربطی به بارداری نداره الانم بری دکتر اینو بگی میفرستت سونو قلب 🤭🤭🤭 پس سعی کن آروم باشی😉😉😉

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم