2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
نه کمتره برای من ۳۸شد توبیمارستان 

بیمارستان رو‌ نمیدونم. اما مطب ان اس تی دادم، 246 تومن شد. 106 تومن ویزیت و صدای قلب شد، 140 تومنم ان اس تی شد. تا حالا بیمارستان آرمان ندادم. نمیدونم اونجا چقدره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت عزیزم، سپردمش دست خدا خودش میدونه من چقدر بخاطر نی نیم سختی کشیدم ... خیلی سعی میکنم آروم با ...

حالا باید چیکار کنی شادن جون؟ داپلر کجا باید بری پس؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم❤❤❤ 

سال نو رو به همه ی شما نازنینا تبریک میگم 🌹🌹🌹🌹

این مدت کنار هم کلی آرامش گرفتیم و هوای همو داشتیم ❤❤🌹🌹🌹

ان شاءالله در سال جدید همه مامانای منتظر به زودی طعم شیرین مادر شدن رو بچشن  😍😍 و همه ی مامانای باردار هم به سلامتی نی نی های نازشون رو بغل بگیرن 😍😍

برای همه ی مامانایی هم که نی نی های نازشون  به دنیا اومدن😍😍 آرزوی سلامتی و شادی دارم 🌹🌹🌹

عزيزاي دلم سال نوتون مبارك اميدوارم بهترين ها براتون اتفاق بيفته❤️❤️❤️

عزیزم نشونه چیزی داشتی ؟من روز سوم انتقال جنین بلاستم یکم پاهام سردش میشه و میخوابم نفسم موقع خواب کم میشه 😭

عزیزم نشونه چیزی داشتی ؟من روز سوم انتقال جنین بلاستم یکم پاهام سردش میشه و میخوابم نفسم موقع خواب ک ...

عزيزم نشونه خاصي نداشتم اوايلش بخاطر اينكه اينقدر فكرت مشغوله و دنبال علائم هستي اينجوري ميشي عزيزم اون نفس تنگي هم براي داروهاست. عزيزم برو پيجاي سيسموني رو نگاه كن و همش فكراي خوشگل كن انشالله خيره و خوش خبري❤️

خداياشكرت....❤️ 
حالا باید چیکار کنی شادن جون؟ داپلر کجا باید بری پس؟

نمیدونم عزیزم همینجوری موندم، چون تهران اومدن با وضعیت من ریسکه خیلی، فقط دعا میکنم این یه هفته ی مونده به زایمانم بخیر بگذره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بیمارستان رو‌ نمیدونم. اما مطب ان اس تی دادم، 246 تومن شد. 106 تومن ویزیت و صدای قلب شد، 140 تومنم ا ...

چقدر گرون، من بیمارستان دولتی میرم برای nst دوازده تومن میدم

ولی داپلر خیلی گرونه من یا 280 دادم یا 320

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

دوستای عزیزم سال نو همگیتون مبارک باشه انشالله همه تو سال جدید حاجت روا بشین❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره فکر کنم ماله دارو عزیز داروها بعد انتقال چی بودن؟

برای من تا ۳ روز بعد انتقال ۲ آمپول و۴تا استرادیول داد 

بعد از روز ۴ ، شیاف روزی دوتا🙃 همین

برای شما چی نوشته ؟ 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم