2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

3بارعوض کردم اصلا نمیشه امشب خونه ما عزاخونه است شوهرم پاشو کرده تویه کفش که طلاق بگیر یا طلاقت میدم ...

عزیز دلم من هم مثل شما بارها انتقال دادم و منفی شدم حتی بیشتر از شما من بار هشتم مثبت شدم. اوایل غم عالم تو دلم بود و خدا می دونه چه جوری روزا برام میگذشت اصلا نمی تونستم قبول کنم که منفی شدم شوهرم که مخالف انتقال هام بود و سر هر انتقال کلی غرغر میکرد اما در نهایت راضیش می کردم. دیگه استغفرالله از خدا هم بریده بودم هر کاری که بود انجام دادم از خراش و سرم و لنفوسیت تراپی و پی آر پی تا قرصهای تقویتی جور واجور اما نشد که نشد در نهایت کم کم یاد گرفتم که برای رسیدن به خواستم باید قوی باشم و به خودم قول دادم انقدر انتقال میدم تا بالاخره مثبت میشم به شوهرم که می گفتم بهم می خندید و می گفت قسمت ما نیست بچه دار بشیم انقدر اصرار نکن خدا نمی خواد ما بچه ایی داشته باشیم تا اینکه خدا خواست و بار هشتم دوقلو باردار شدم. اینا رو گفتم تا بدونی تنها تو نیستی که این شرایط رو داری خیلی ها حتی بیشتر از من و شما هم نتیجه منفی دیدن. سعی کن که محکم و قوی باشی می دونم روزای سخت و بدیه اما میگذره. امیدوارم به زودی زود خدا بهت دوتا نی نی بده تا سختی‌هایی که کشیدی از عمق وجود پاک بشه و بره 

والا الان بهترم ولی من از دیشب تا امروز صبح دیگه لک ندیدم ، بعد یکدفعه خونریزی کردم  اصلا مشخص ...

اصلا نترس و نگران نباش منم چند روز بعد از سونوی ساک خونریزی کردم اونم چه خونریزی. ببخشید که اینطوری توضیح میدم فقط می خوام وخامت اوضاع رو درک کنی 😂😂 داشتم راه میرفتم که یهو دیدم پاهام گرم شد دست زدم به شلوارم دیدم غرق خون شده ببین چقدر حجم خونریزی زیاد بود. سریع رفتم سونوگرافی خواهرم هم مدام دلداری میداد که چیزی نیست یکی از قلها سقط شده نترس عوضش اون یکی هست 😂😂 خلاصه شبانه رفتم سونو دکتر گفت هر دو محکم چسبیدن بهت و ضربان قلب هم دارن و هماتوم هم نداشتم. بی دلیل خونریزی کرده بودم و تا چند هفته لکه بینی داشتم اما خدا خواست و بچه هام صحیح و سالم موندن. برای ماهایی که ای وی اف می کنیم خونریزی خیلی خیلی پیش میاد دکتر به من گفت تا وقتی با درد و دفع لخته نباشه مشکلی نیست اصلا به خودت استرس نده منم پشیمونم از استرسهایی که اوایل داشتم. اگر آسپرین و انوکسا داری قطع کن و برای دوز پروژسترون هم از دکترت سوال کن. ایشالله که برات همه چی به خوبی پیش میره

نه باخدا که نمیتونم قهرکنم ولی دیگه بریدم  دوبسته دیگه جنین دارم ولی اونا هم مثل همیناست  ...

برای منم بتا اصلا تو این هشت بار بالا نرفت و البته الان که فکر می کنم خدا رو شكر میکنم اون طوری سختیش بیشتره چون دل می بندی و بعد نا امید میشی و ضربه روحیش بدتره. همیشه روی ۱ بود. مرکزت هم که خوبه بهشون اطمینان کن و این دو بسته رو هم انتقال بده مطمئنم که مثبت میشی منم دوبار اخر مام انتقال داشتم

عزیز دلم من هم مثل شما بارها انتقال دادم و منفی شدم حتی بیشتر از شما من بار هشتم مثبت شدم. اوایل غم ...

از صمیم قلب برات خوشحال شدم عزیزم 😍😍😍

خدا رو هزار مرتبه شکر که بعد از اینهمه سختی بالاخره باردار شدی اونهم دوقلو😍😍😍😍😍

ان شاءالله به سلامتی نی نی های نازت رو به دنیا بیاری 😍😍🌹🌹🌹

برای ما هم دعا کن عزیزم ❤❤

برای منم بتا اصلا تو این هشت بار بالا نرفت و البته الان که فکر می کنم خدا رو شكر میکنم اون طوری سختی ...

عزیزم بار آخر که باردار شدی 

آزمایش بتات  چند شد و چند بار آزمایش دادی ؟ 

جنینات چند روزه بود گلم؟  

ممنون یک توضیحی از شرایط  بدی عزیزم ❤

اره عزیزم .رویان معمولا میگن برا سونوی واژینال روز سوم پریودی بیاین که دیواره رحم خوب ریزش کرده باشه ...

مرسی عزیزم انشالله منم این ماه میرم برای داروهای انتقال.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیز دلم من هم مثل شما بارها انتقال دادم و منفی شدم حتی بیشتر از شما من بار هشتم مثبت شدم. اوایل غم ...

ای جان چقدر برات خوشال شدم، خداروشکر انشالله قسمت همه مون بشه

خیلی از پیامت انرژی گرفتم.

انشالله به سلامتی زایمان کنی👶👶 خدا خیلی دوست داره که دوتا نی نی بهت داده😍😋😋

تو این مدت که مثبت نمیشدی، از اینکه جنینات مشکل حادی داشته باشن نمیترسیدی؟ مثلا اینکه مشکلات کروموزومی و ژنتیکی باعث شده هر بار منفی بشی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
از صمیم قلب برات خوشحال شدم عزیزم 😍😍😍 خدا رو هزار مرتبه شکر که بعد از اینهمه سختی بالاخره باردار ...

مرسی عزیزم امیدورام که شماها به زودی خبر خوب بارداریتو همینجا اعلام کنی ایشالله 😍😍😍

عزیزم بار آخر که باردار شدی  آزمایش بتات  چند شد و چند بار آزمایش دادی ؟   جنی ...

روز نهم بی بی مثبت شد روز دهم آزمایش دادم بتام ۱۷۹ بود بعد روز دوازدهم شد ۳۰۰ و خورده ایی و روز چهارده شد ۷۰۰ و خورده ایی. جنینام هم دو تا بلاست بود و توی مرکز مام دکتر نصر برام انتقال دادن