2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
چه خوب تا حالا چند تا آمپول زدین ؟ دقیقا چیکار کردین که نه درد گرفته و نه جاش سفت شده ؟

من الان سه هفته اس میزنم

هیچکاری فقط با سرعت خیلی خیلی کم تزریق میکنم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ديگه اينجوري ميزنم كه مثلا بهتر باشه فعلا با اين كيسه كنترلش ميكنم ببينم چي ميشه 

اینکه دوتا سرنگ تزریق کنی روی عملکردش تاثیری نداره چیکا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اما بازم با دكترت مشورت كن هركدوم بهتره همونو بهت بده

دكترم ميگه آمپول😢 من شوهرم وقتي بهم آمپول ميزنه خيلي داغون ميشه و اعصابش بهم ميريزه، ديدني ميشه😂

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

من روز هشتم انتقال هستمص سینه هام درد میکنه تا پنج روز اپل زیر دلم سمت چپ سفت میشد الانم تیر میکشه روزای اول هم ترشحات شیری رنگ آبکی داشتم...استرس دارم

فمن ذا الذی ادعوه فیستجیب لی...پس کیست که او را بخوانم تا مرا اجابت کند؟ یا الله یا الله یا الله
من روز هشتم انتقال هستمص سینه هام درد میکنه تا پنج روز اپل زیر دلم سمت چپ سفت میشد الانم تیر میکشه ر ...

عزیزم خودتو درگیر علائم نکن ، 

ان شاءالله چند روز دیگه آزمایش میدی و با خبرای خوب میای پیش ما😍😍😍

[QUOTE=181491868]ببین بنظرم طبیعیه. خب همیشه این احتمال هست که جنین پسر کم باشه. پارسال یادمه یه خانمی بود برا تعیین ...[/QUOTE از اين ناراحتم تعداد جنين هام كم بوده من ٢٠ تخمك ازم گرفتن روز اول كه سونو داپلر شدم دار گفت ذخيره ات خوبه همه چي خوبه همسرم هم  من حتي اول ميخواستم طبيعي  اقدام كنم ازمايش همسرم رو بردم واسه دكتر زنان هم اورولوزي گفتن نرمال كفتم براي پسر ميخوام اقدام كنم گفتن  ميخواي حتما پسر باشه برو  تعيين جتسيت off

دكترم ميگه آمپول😢 من شوهرم وقتي بهم آمپول ميزنه خيلي داغون ميشه و اعصابش بهم ميريزه، ديدني ميش ...

شوهر منم همينطوريه ولي ديگه چيكار كنيم من همه چي رو به جونم ميخرم والله

خداياشكرت....❤️ 
من الان سه هفته اس میزنم هیچکاری فقط با سرعت خیلی خیلی کم تزریق میکنم

ممنون عزیزم ❤❤ خوب شد دوباره توضیح دادی گلم🌺🌺

من از پیام قبلیت اشتباه متوجه شدم فکر کردم گفتین خیلی سریع امپول میزنین ، آخه اونجا گفته بودین تو ی ثانیه آمپول رو میزنین 

عملكردش كه نه حداقل يبار ادم سوراخ ميشه🤕🤕

اره اینم حرفیه

ببین بنظرم طبیعیه. خب همیشه این احتمال هست که جنین پسر کم باشه. پارسال یادمه یه خانمی بود برا تعیین ...

گفتن سه روز قبل پانكچر بايد مرد تخليه بشه  احتمال داره yها از بين رفتن اخه  واسه اقدام طبيعي ميگن روز تخمك كذاري اقدام باشه ومرد تا ٧ روز تخليه نداشته باشه

ممنون عزیزم ❤❤ خوب شد دوباره توضیح دادی گلم🌺🌺 من از پیام قبلیت اشتباه متوجه شدم فکر کردم گفتین خی ...

غلط املایی بوده

خودمم الان رفتم نگاه کردم متوجه شدم

ببخشید عزیزم منظورم سی ثانیه اس 

ببین بنظرم طبیعیه. خب همیشه این احتمال هست که جنین پسر کم باشه. پارسال یادمه یه خانمی بود برا تعیین ...

ميشه با همين يه دونه پسر مثبت بشم؟ اخه اينجا بار اول منفي شدن از اين ميترسم