2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044609 بازدید | 684400 پست
من حالتو درک میکنم...من فک میکردم برم میکرو همه چی خوب پیش میره تخمک ها زیاد جنین زیاد...اما خیلی خو ...

جنين پسر داشتين فقط تعيين جتسيت بودين ؟اخه از اين ناراحتم كه روز اول دكتر كفت همه چيز خوبه سونو من ازمايش همسرم  ، همسرم ميگه همون يه دونه پسر هم خوبه  ولي من انتظار دوتارو داشتم  حداقل ؟فردا ميرم تهران پيش دكترم يعني خودش قبلا گفت بيا برنامه انتقال رو بهت بگم  ، حالم بدجور گرفته شد، با همسرم صحبت ميكردم گريه ميكردم دخترم ٦سالشه ميگه مامان يه دونه پسر داري اميدوار باش خدا بهم داداش ميده من خيلي دعا ميكنم يعني همه حرفا رو گوش ميده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین جون دف اولت بود پانکچر ؟ دکترت کیه؟

نه خواهر دفعه ۴

دکتر طرازی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خداروشکر‌ثمین‌جون تعدادجنینات‌عالین‌مثل‌خودشون انشالله‌بعدعیدمامان‌دوقلوها‌هستی خیلی‌خوشحال‌شدم‌ب ...

مرسی خواهری انشالله توکل بر خدا ببینم باز برا من چه تقدیری رقم زده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به سلامتی عزیزم ،انشالله که اینبار حتما مامان بشی 😍🙏

امید بر خدا انشالله

اصلا يه امپول بيخوديه بزور كشيده ميشه تو سرنگ. نبابا تحمل ميكنم اشكالي نداره

چیکا اگه توی یی ثانیه بزنی و بعدش دراز بکشی هیچی نمیشه

من الان حتی یبارم درد نگرفته و قلمبه نشده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
آره زدم، من بعد از انتقال شياف گرفتم گفتم آمپول نه، ايندفعه به دكترم ميگم آمپول و شياف باهم بده، مثل ...

اره اما بازم با دكترت مشورت كن هركدوم بهتره همونو بهت بده

خداياشكرت....❤️ 
برا ما بعد انتقال سریع گفتن بلند شو برو بیرون  رفتم بیرون خواستم رو تخت دراز بکشم نزاشتن بعد ن ...

به نظرم به این چیزانیس.

من تختم که سرش پایین بود هیچی نمیدیدم ساعت نبود دقیق نمیدونم ولی فکر کنم نیم ساعتی رواون تخت پاهامم بسته بود خوابیده بودم گفتن تکون نخور یکی هم کنارم نشونده بودن.بعد تخت اورد کنارم گفت خودمو اروم بکشم روتخت بعدهم که بردم تو بخش دوساعتی بودم تا مرخص شدم.اخرش هم منفی که شدم دوازدهم پریودهم شدم  ۳روزه پریودم فرداباید ازمایش بدم

یا رب العالمین
چیکا اگه توی یی ثانیه بزنی و بعدش دراز بکشی هیچی نمیشه من الان حتی یبارم درد نگرفته و قلمبه نشده

ميدوني چيه دوتاش تو يه سرنگه برا همون سنگينه ديشب كيسه اب گرم گذاشتم خيلي بهتره خداروشكر

خداياشكرت....❤️ 
ميدوني چيه دوتاش تو يه سرنگه برا همون سنگينه ديشب كيسه اب گرم گذاشتم خيلي بهتره خداروشكر

اوووه اره خیلی سنگین

نمیشه دوتا سرنگشکنی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
چیکا اگه توی یی ثانیه بزنی و بعدش دراز بکشی هیچی نمیشه من الان حتی یبارم درد نگرفته و قلمبه نشده

چه خوب تا حالا چند تا آمپول زدین ؟ دقیقا چیکار کردین که نه درد گرفته و نه جاش سفت شده ؟

منم ۳ بارزده بودم یخ گذاشتم روش انگار تو اونجا یخ زده بودن  دیگه شب انتقال گریه میکردم ولی کیسه اب داغ گذاشتم خیلی داغ بود ولی خییییلی خوب بود اروم شدم دوروز بعد هم اثرهمه امپولارفت. 

یا رب العالمین