2777
2789

من بارداری دوم بود با اینکه ناخواسته بود زیاد دلخوش نبودم اولش یکم ناراحت شدم اونم خدا نخاسته و پوچ بود خونریزی گرفتم دوماه تو شکمم موند تمام علایم و چشیدم تهوع ویار چقدر برنامه چیده بودم دیروز بستری شدم سقط کردم الان بی حوصلم گریه میکنم اضطراب دارم نمیتونم کاری بکنم فقط گریم میاد😭😭😭

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه بعد سقط همه این حس هارو دارن ،بعدشم دلت میخواد دوباره زودتر باردار بشی

خیلی داغون شدم ای کاش جلوگیری میکردم این حس و نمیچشیدم😭

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

منم سقط داشتم...درکت میکنم....یکم بگذره خوب میشی...کاری از دستت برنمیاد...بهتره بخاطر زندگیت زودتر خودتو جمع وجور کنی وبلند شی... تازه من سقط کردم بقیه میومدن باهام دعوا میکردن چرا مواظب نبودی تقصیر خودته.... سقطم یه طرف اینجور ادمای مزخرف هم یه طرف...منم همه رو سپردم به خدا...فقط بخاطر زندگیم .همسر مهربونم ودخترم دوباره بلند شدم...الانم حالم خوبه و با اون ادما خیلی ارتباطی ندارم

منم سقط داشتم...درکت میکنم....یکم بگذره خوب میشی...کاری از دستت برنمیاد...بهتره بخاطر زندگیت زودتر خ ...

منم شوهرم انگار درک نداره صبح بهم میگه اینقدر گفتی نمیخام دیدی افتاد آخرش الان وجدانم ناراحته میگم نکنه من ناشکری کردم اینجوری شد تشکیل نشد

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
آره ولی حالم بده الان یادم میوفته

شکر باز اون هست .

انشالاه حالت بهتر میشه اولشه به هر حال اونم بچت بوده تو‌وجودت داشت رشد میکرد طبیعیه تازه دیروز سقط کردی ب خودت زمان بده 

منم شوهرم انگار درک نداره صبح بهم میگه اینقدر گفتی نمیخام دیدی افتاد آخرش الان وجدانم ناراحته میگم ن ...

نه ربطی نداره...من که عاشق بچه بودم و با رعایت تمام شرایط بچه دار شدم...اما خب خدا نخواست...و البته رفتار دیگران و استرسهایی که بهم دادن بی تاثیر نبود

نه ربطی نداره...من که عاشق بچه بودم و با رعایت تمام شرایط بچه دار شدم...اما خب خدا نخواست...و البته ...

نمیدونم کی قراره خوب بشم نه جون دارم نه روح

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
نمیدونم کی قراره خوب بشم نه جون دارم نه روح

من الان دوماهه گذشته تازه دارم جون میگیرم... ارتباطت رو با ادمایی که حالتو بد میکنن قطع کن...خیلی زودتر خوب میشی... من که اینجوری بودم...خدا برای هیچکی نیاره سقط انگار خود مرگه...خیلی سخت و دردناکه