2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044532 بازدید | 684393 پست
عزیزم برات خیلی دعا میکنم ....ختم ۱۴ هزار صلولت رو باید تو یه روز انحام داد یا میشه روزی هزارتا فرست ...

ممنونم عزيزدل مهربون. نه عزيزم تا هرموقع كه خودت دوست داشته باشي

خداياشكرت....❤️ 
شما داروهای انتقالتون ایندفعه تغییر نکرد؟

من دکترمو کلا عوض کردم ، چون دفعه قبل دیگه جنین نداشتم و مجبور شدم دوباره پانکچر بشم . بله تغییر کرد به من آسپرین و انوکساد ندادن ولی دفعه قبل مصرف میکردم

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم رفتم سونو خدا رو شکر ۹ بود سشنبع prpانجام میدم پنجشنبه به امید خدا انتقال 

خدارو شکر عزیزم ...عالیه صخامتت....prpبرای چی ضخامتت که خوبه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
شوهرم از حالم خبر داره ميدونه چقدر استرسي هستم اينجوري ميكنه😂😂نميدونه عقده دارم😞فردا برم ازمايش د ...

عزیزم دعا کن منم بیبی چک دو اتیشه ببینم☺

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
توکل به خدا عزیزم من فشارم تا یه ماه پیش نهایت 12 بود اکثرا ده و یازده بودم ولی خب الان بالا رفته ح ...

عزیزم نگران نباش وزن میگیره برامن ۳۴  هفته ۲ کیلو بود سینه مرغ و بوقلمون  یا گوشت خودت تو خونه کباب کن بدون نمک  قبلش له کن تا مغزش بپزه  یکم ابلیمو بزن بخور   برا وزن گیری خوبه واسه فشار من گریپ فوروت یک روز در میون میخوردم  برا قندم خوب بود انشاالله صحیح وسالم زایمان کنی

خواهش میکنم ایشالا که نینی خوب بشه ...شما سبزیجات خام وحبوباب وسویا وغذاهای نفاخ نخور  اروغشو خ ...

مرسی مامان باتجربه از راهنماییت بیست روزه لب به سبزی سالاد لبنیات نزدم فقط برنج گوشت مرغ میخورم

[QUOTE=181317539]اخه عزيزم چرا زندگي از هم بپاشه  بچه ندارين ؟ دختر دايي من ٤ بار اي وي اف كرده منفي ديگه دور بچ ...[/QUOT منم آرزوی مادرشدن دارم دلم میخواد بچمو بغل کنم شوهرمم خیلی بچه میخواد و زندگیمون خراب میشه خداشاهده امروز سرکار نرفتم پاپوشایی که خریده بودم برا بچمو بغل کردم و دارم زار میزنم،😭😭

من دو تا صبح و دوتا شب میخوردم نه زیاد نیست، منم میخوردم الان میخوام باز شروع کنم

مرسی. ترسیدم یه وقت زیاد باشه پس میخورم. راستی عزیزم باید معده پر باشه یا فرقی نمیکنه؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من دیروز اوبووست خریدم ۱۲۴۵

اوه چقدرگرون رفته من برج 9اخرین سری دقیق نمیدونم 860دادم یا90.الان دیگه لازم ندارم میخوام بفروشم اگرکسی لازمشون میشه. 

فرتیل ایدهم دارم. خخخ فقط ازاون چیزیکه لازممه فقط30تادارم فرتیل سی ام دوقوطی خریده بودم به هوای انتقال هروز خوردم اخرش کنسل شد